Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към Търновци - фолио за прозорци,къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос към Търновци - фолио за прозорци,къде?

къде в Търново може да се вземе фолио за прозорците ,че да не разкарвам един приятел напразно

п.с -пита още за някаква примерна цена и за колко джама е една ролка
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

На битака има мисля в три цвята
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Да аз съм виждал и в PRAKTIKER, в отдела за коли по 12лв е ако н се лъжа. Има и на битака, и в м-кар тунинг трабва да има, както и в магазинчето срещу складовете, не тия до бирака а оддолната страна. Магазинчето, което е осветено в сини неони.
      п.п. Ами не знам за колко прозореца ще ти стигне, но мисля, че стандартното е 300х50 санта.

Comment

Питаи Лъчо от наще тои ще ти каже една камара ролки купува и праи, или Гого Питаи те знаят.
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Айде и аз да питам търновци нещо.... за да не отварям нова тема,ще питам в тази

Някакви данни за хотел-механа "Перла" в Арбанаси може ли някой да ми даде ???
          Гледах 4-5 снимки - изглежда добре, ама то в интернет всичко изглежда добре

Alfa Romeo 146 ti

Comment

Ами аз съм ходил в тоя хотел, но не да нощувам там, така, че не мога да ти кажа колко пари е нощувката. Но общо взето в Арбанаси всички хотели са хубави, за цена за нощувка не мога да ти кажа нищо, защото не знам, но ако не ти хареса в Перла, може да отидеш в някой друг хотел в арбанаси. Но смятам, че ще ти хареса.

Comment

Първоначално публикувано от MaRcHeV
              Ами аз съм ходил в тоя хотел, но не да нощувам там, така, че не мога да ти кажа колко пари е нощувката. Но общо взето в Арбанаси всички хотели са хубави, за цена за нощувка не мога да ти кажа нищо, защото не знам, но ако не ти хареса в Перла, може да отидеш в някой друг хотел в арбанаси. Но смятам, че ще ти хареса.
              Аз съм си платил нощувките - 64 лева (2 нощувки + закуски) за Великден. По скоро коментар за хотела питах
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Ами да не е лош. Ще ти хареса предполагам. На мен лично ми харесва.

Comment

Мерси за отговорите ,на моя човек му бях дал линк да си чете и за това не сам отговарял Остава да покаже фолиото на руский мускула как седи
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                  X