If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се прави когато получиш малък странен колет без име на подател?
Какво се прави когато получиш малък странен колет без име на подател?
Колеги какво се прави когато получиш малък странен обикновенно опакован колет от непознат?Без име на подател.Сигурен си че не е изненада от близък Какво може да е?Да се отваряли?
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Колеги какво се прави когато получиш малък странен обикновенно опакован колет от непознат?Без име на подател.Сигурен си че не е изненада от близък Какво може да е?Да се отваряли?
Не, метни го у кофата
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Колеги работата може да е сериозна.Преди години не сте ли чували за терористичната атака с ония афганистанския прах,където беше в едни писма и ги изпращаха на хора в щатите и в момента в който ги отваряха вдишваха от праха и ловеха попа за брадата Сега може да са минали на колети.....Не изключвам и бомба да е......
Колеги работата може да е сериозна.Преди години не сте ли чували за терористичната атака с ония афганистанския прах,където беше в едни писма и ги изпращаха на хора в щатите и в момента в който ги отваряха вдишваха от праха и ловеха попа за брадата Сега може да са минали на колети.....Не изключвам и бомба да е......
С тая цеф де си сложил за аватар, може и некои да те гласи Ако не е тежък и подрънква вътре може някоя фаланга на богат роднина да са ти пратили от ИД.
Друга идея ми доде, да не е някоя секс играчка от някой съсед с различна сексуална ориентация.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
С тая цеф де си сложил за аватар, може и некои да те гласи Ако не е тежък и подрънква вътре може някоя фаланга на богат роднина да са ти пратили от ИД.
Друга идея ми доде, да не е някоя секс играчка от някой съсед с различна сексуална ориентация.
Имам един съсед от първия етаж казва се Фопо един път го видях по пиньоар да си проверява пощата и чат-пат го виждам с женски дрехи А дали не е възможно да са кинти.......така няколко пачки от големите лилавите Нямам богати роднини.......но понякога на човек му се случват неща извън всякаква логика
Разните куриери с които работя винаги искат име на подателя и телефон .
А когато съм получавам неочаквана пратка винаги са ми давали отговор по телефона от кого е .
Ако не са Български пощи и M&BM куриерите 99% знаят кой е или поне фалшиво име с което се е представил и ще ти кажат .
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Въпросното вещество предизвиква антракс - едно от биологическите оръжия и е БОВ.
Явно си мното ценен кадър за разузнавателните служби.
Comment