Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за блутут хендсфри?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за блутут хендсфри?

Колеги,налага ми се да шофирам много,съответно си търся блутут хендсфри за два телефона,че като се развънят не мога всеки път да спирам.
    Пробвах Samsung HM1200 пълен боклук,върнах го. Та изискаванията ми не са много. Искам да може да се връзва към два телефона и да се чува силно,както от телефона.
    Споделете опит моля,какво ползвате вие?
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
    Колеги,налага ми се да шофирам много,съответно си търся блутут хендсфри за два телефона,че като се развънят не мога всеки път да спирам.
    Пробвах Samsung HM1200 пълен боклук,върнах го. Та изискаванията ми не са много. Искам да може да се връзва към два телефона и да се чува силно,както от телефона.
    Споделете опит моля,какво ползвате вие?
    Първо си купуваш телефон с 2 сим карти, после си избираш хубаво хендсфри. Поне аз направих така.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

За момента не ми трябва dual sim, личния ми телефон е SGS3 служебния е обикновенна нокия. Та, ако работодателя ми реши някога да ми даде телефон с блуту ще го вържа като второ устройство. Благодаря за съвета.
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Plantronics
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Конкретен модел?

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
            Конкретен модел?
            Въпрос на вкус ... какво ще ти хареса .
            Аз ползвам Plantronics Voyager PRO HD
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Вече се обзаведох с плантроник explorer 50 multu point. Чува се прекрасно и силно. Леко е и не се усеща

Comment

Working...
              X