....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на джанти в Кърджали
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеМоля някой колега от гр. Кърджали, кв. Възрожденци, да огледа едни джанти и да ги пусне на машина за баланс да кажат колко са криви, аз ще му пратя парите за гумаджията по еконт. http://olx.bg/ad/164-100-za-nisan-ID5gnmM.html
Благодаря предварително.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Някак си имам повече доверие на колега от форума, отколкото на случаен човек. Проблема е следния, ясно ще мога да пусна преглед преди плащане, но ще мога да ги видя само естетически, питал съм в еконт няма как да изнеса нищо извън офиса за да ги завъртя на банаса,без да съм го платил и следователно, ако се окажат криви, може този, който ми ги е продал да откаже да си ги вземе и си оставам с криви джанти и 200лв минус..
П.С. Аз съм коректен, помоли колега за оглед на кола, казах, че ще я погледна и ходих два пъти да я гледам, за жалост беше капарирана..
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеНякак си имам повече доверие на колега от форума, отколкото на случаен човек. Проблема е следния, ясно ще мога да пусна преглед преди плащане, но ще мога да ги видя само естетически, питал съм в еконт няма как да изнеса нищо извън офиса за да ги завъртя на банаса,без да съм го платил и следователно, ако се окажат криви, може този, който ми ги е продал да откаже да си ги вземе и си оставам с криви джанти и 200лв минус..
П.С. Аз съм коректен, помоли колега за оглед на кола, казах, че ще я погледна и ходих два пъти да я гледам, за жалост беше капарирана..
Има как колега - да ги ги прати с опция за преглед и тест до адреса на някой гумаджийница и там спокойно можете да ги огледате и завъртите в рамките на 15 минути.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеИма как колега - да ги ги прати с опция за преглед и тест до адреса на някой гумаджийница и там спокойно можете да ги огледате и завъртите в рамките на 15 минути.
Comment
Comment