Известие

Collapse
No announcement yet.

Тарифен план към кой мобилен оператор.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тарифен план към кой мобилен оператор.

Абе жената иска нов тилифон и да кажем че сме се спрели на един два модела Самсунг в ценови диапазон 200-250 лв с тарифен план,обаче не мога да вдяна уловките им - Виваком предлагат 1000мин и 2гб, в Мтел 200-300 мин и там няколкостотин мгб нет на макс скорост.Цената на плановете е около 15 лв.Та някой в час ли е къде им се крият уловките щот ми бръмна главата от минути, мегабайти и п***и майни.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Ни съ притиснявай. Койт и да избереш, все Щ качи.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Бе много голем го извадиха от виваком и нал знайш за прословутата женска алчност..
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

В интерес на истината в последно време ползвам основно услуги на вивакомците, ма то това е много относително, щото други пищят от тях. Бях доволен от византийците, но откак станаха северни телета, разбрах че византийците са били едни мили хора. С ментел отдавна поддържаме хладни отношения.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Както и да го мислиш се си е набутвация.В бг не съм го смятъл но тук да.А в бг се опитват да копират западния стандарт.Тука от време оно зарибяват хората със скъпи телефони уж ,,безплатни,, ама на абонамент за две години.Примерно телефон който струва 400 евро ти го дават безплатно с абонамент за две години по 30 евро на месец с по 300 минути на месец.24 x 30=720 минутите ги бях смятал за 2 години излизаха около 150 евро а телефона ти излиза със 170 евро по скъп от колкото да го платиш кеш в магазина Елементарни капиталистически мурафети за да стрижат и дояд овцете Аз като искам телефон отивам бам кеша в магазина и после си говоря безплатно и без абонаменти по скайп и по вайбър
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Както и да го мислиш се си е набутвация.В бг не съм го смятъл но тук да.А в бг се опитват да копират западния стандарт.Тука от време оно зарибяват хората със скъпи телефони уж ,,безплатни,, ама на абонамент за две години.Примерно телефон който струва 400 евро ти го дават безплатно с абонамент за две години по 30 евро на месец с по 300 минути на месец.24 x 30=720 минутите ги бях смятал за 2 години излизаха около 150 евро а телефона ти излиза със 170 евро по скъп от колкото да го платиш кеш в магазина Елементарни капиталистически мурафети за да стрижат и дояд овцете Аз като искам телефон отивам бам кеша в магазина и после си говоря безплатно и без абонаменти по скайп и по вайбър

А, ти жив ли си бре? Какво стана с пакета? Гръмна ли ?
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Най-голямата тъпня е да се обвързват тарифните планове с апарата - това са две съвсем различни неща.
              Вземи си апарат от сайтове, с които редовно контактуваш и тогава избирай оператори и планове, или обратното - избери си план и тогава, ако имаш нужда си взимай апарат.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Бе много голем го извадиха от виваком и нал знайш за прословутата женска алчност..
                Койт'дава най-много, на него го набиваш. Ако обаче плана е на промоция, т.е. уж от 40 лв намален на 15, май 2 г.не можеш да минеш на по-евтин. 'Фърли пяна морето по едновреме и се метнах на 800 мин и 4 гб месечно при скандинавците, ама го вдигнаха тоя план, нзн на колко лв.
                Видиш ли на оферта, никва прошка!
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                X