Абе жената иска нов тилифон и да кажем че сме се спрели на един два модела Самсунг в ценови диапазон 200-250 лв с тарифен план,обаче не мога да вдяна уловките им - Виваком предлагат 1000мин и 2гб, в Мтел 200-300 мин и там няколкостотин мгб нет на макс скорост.Цената на плановете е около 15 лв.Та някой в час ли е къде им се крият уловките щот ми бръмна главата от минути, мегабайти и п***и майни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тарифен план към кой мобилен оператор.
Collapse
X
-
В интерес на истината в последно време ползвам основно услуги на вивакомците, ма то това е много относително, щото други пищят от тях. Бях доволен от византийците, но откак станаха северни телета, разбрах че византийците са били едни мили хора. С ментел отдавна поддържаме хладни отношения.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Както и да го мислиш се си е набутвация.В бг не съм го смятъл но тук да.А в бг се опитват да копират западния стандарт.Тука от време оно зарибяват хората със скъпи телефони уж ,,безплатни,, ама на абонамент за две години.Примерно телефон който струва 400 евро ти го дават безплатно с абонамент за две години по 30 евро на месец с по 300 минути на месец.24 x 30=720 минутите ги бях смятал за 2 години излизаха около 150 евро а телефона ти излиза със 170 евро по скъп от колкото да го платиш кеш в магазинаЕлементарни капиталистически мурафети за да стрижат и дояд овцете
Аз като искам телефон отивам бам кеша в магазина и после си говоря безплатно и без абонаменти по скайп и по вайбър
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКакто и да го мислиш се си е набутвация.В бг не съм го смятъл но тук да.А в бг се опитват да копират западния стандарт.Тука от време оно зарибяват хората със скъпи телефони уж ,,безплатни,, ама на абонамент за две години.Примерно телефон който струва 400 евро ти го дават безплатно с абонамент за две години по 30 евро на месец с по 300 минути на месец.24 x 30=720 минутите ги бях смятал за 2 години излизаха около 150 евро а телефона ти излиза със 170 евро по скъп от колкото да го платиш кеш в магазинаЕлементарни капиталистически мурафети за да стрижат и дояд овцете
Аз като искам телефон отивам бам кеша в магазина и после си говоря безплатно и без абонаменти по скайп и по вайбър
А, ти жив ли си бре? Какво стана с пакета? Гръмна ли ?sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Най-голямата тъпня е да се обвързват тарифните планове с апарата - това са две съвсем различни неща.
Вземи си апарат от сайтове, с които редовно контактуваш и тогава избирай оператори и планове, или обратното - избери си план и тогава, ако имаш нужда си взимай апарат.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе много голем го извадиха от виваком и нал знайш за прословутата женска алчност..
Видиш ли на оферта, никва прошка!Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment