Известие

Collapse
No announcement yet.

Русе–Бургас от къде да мина?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Русе–Бургас от къде да мина?

Колеги след месец ми предстои пътуване до Черноморец за лятната почивка и понеже не съм пътувал в тази посока от 5 години, се чудя коя посока да хвана.
    Последно като ходих по южното черноморие минавах през Шумен-Карнобат, имаше опция и Шумен-Айтос ама там също беше страшна работа. Някой сега казва Ришкия проход го били оправили, други казват да не си посмял от там да минеш, че чак през Сливен ме препращат, но си има пък и Варна през която пак е заобиколно.
    Кажете кой път е с най-добрата пътна настилка за да знам на къде да хвана?

Ришкия.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ришкия проход е в идеално състояние!Като стигнете Карнобат, се качете на магистралата и право в Бургас.Преди седмица го минавах..

Comment

Ако бях на твое място бих минал през Варна, защото по пътя Варна-Бургас има голямо шоу.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mishaka___ Покажи съобщение
          Колеги след месец ми предстои пътуване до Черноморец за лятната почивка и понеже не съм пътувал в тази посока от 5 години, се чудя коя посока да хвана.
          Последно като ходих по южното черноморие минавах през Шумен-Карнобат, имаше опция и Шумен-Айтос ама там също беше страшна работа. Някой сега казва Ришкия проход го били оправили, други казват да не си посмял от там да минеш, че чак през Сливен ме препращат, но си има пък и Варна през която пак е заобиколно.
          Кажете кой път е с най-добрата пътна настилка за да знам на къде да хвана?

Колега аз от Плевен винаги пътувам за морето и винаги и винаги за Слънчев БрягВинаги пера през Търново,от там минавам Химбуас,през Сливен от там се качавам на магистралата за Бургас и магън с 200 Пътя винаги е бил добър без много трафик и до Бургас съм бил пей сърце.Сега ако реша пак да пътувам,пак от там ще мина
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Ако бях на твое място бих минал през Варна, защото по пътя Варна-Бургас има голямо шоу.
            +1
            Обзорския проход не е за изпускане. Минавал съм го сигурно 100 пъти.и като си ходех от слънчака към Русе не съм го пропускал
            Макар, че лятото през деня не може да му се насладиш заради трафика. ..сутрин рано най-добре
            146 Turbo

Comment

Засега Бургас - Варна все още не е натоварен, но ако не те кефят завои и бавно движещи се заплеси, по-добре мини през Търново - Хаинбоаз - Сливен - АМ Тракия - Бургас.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Колеги искам да си избера маршрут с хубава настилка и не много голям трафик. Плана е както винаги да тръгнем около 4 сутринта с цел избягване на големия трафик. Не търся шоу по пътя, нито ще гоня някакво време на пристигане и големи скорости, надживях ги тези неща. Искам си спокойно придвижване с жената и успешно пристигане и в двете посоки, все пак за почивка тръгвам, не да се ядосвам.
                За сега везните клонят Русе-Шумен-Карнобат-Бургас-Черноморец

Comment

Първоначално публикувано от mishaka___ Покажи съобщение
                  Колеги искам да си избера маршрут с хубава настилка и не много голям трафик. Плана е както винаги да тръгнем около 4 сутринта с цел избягване на големия трафик. Не търся шоу по пътя, нито ще гоня някакво време на пристигане и големи скорости, надживях ги тези неща. Искам си спокойно придвижване с жената и успешно пристигане и в двете посоки, все пак за почивка тръгвам, не да се ядосвам.
                  За сега везните клонят Русе-Шумен-Карнобат-Бургас-Черноморец
                  Това е най-прекият път!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Има и по-пряк, през Айтоския проход. Не искам да минавам по пътя Варна-Бургас, само заради големия трафик и всички батки с s-class и така на татък и безумното им шофиране.

Comment

Колега какво толкова умуваш за един маршрут до морето, аз умувам само кат тръгна да пресичам континента, и то не повече от 12 секунди и половина Просто много бързо ми тече мисълтъ
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                      X