след идния вторник ако сте в Гърция носете много пари в брой, пълен резервоар и храна... ако съм прав - сряда е деня ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ако ходите в Гърция
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеНяма, няма..
В нощта срещу сряда ще има нов 'компромисен вариант' или нещо от сорта
Comment
-
Гръцкия народ масово тегли пари в брой от банките, подозиращ какво ще се случи, очакващ големия взрив.
Над 300 млд. нямат връщане, а на германския данъкоплатец не му се плаща за гръцките пенсиии, които през годините са били по-големи от германските.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеами да видим, аз залагам бутилка Жим Бим!
Само не знам КАДЕ ше я пиеме таа бутилчица (надявам се литрова) ЖимБийм кат' не си идеш по Трявна.
Искам да кажа, че приемам де166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение"Такъв джин нямаме.." както каза една сервитийорка преди 20-25 години в едно подобие на 'клуб' в Габрово..
Само не знам КАДЕ ше я пиеме таа бутилчица (надявам се литрова) ЖимБийм кат' не си идеш по Трявна.
Искам да кажа, че приемам деще ти я изпратя чрез Еконт
сега в Трявна всичко е блокирано
от две години не съм си ходил във виличката.
ако пък се окажа аз прав ти ще ми пратиш няква сносна ракияНо срашно няма гърците са свикнали по мои не официални данни това ще им е май седмия банкрут
Но ако ходите в Гърция имайте го предвид особено по островите щото феритата ако застачкуват ще стане леко игривоLast edited by Bobo Markov; d.m.y г., 21:18.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеНямам път до Трявна, приятелю,ще ти я изпратя чрез Еконт
сега в Трявна всичко е блокирано
от две години не съм си ходил във виличката.
ако пък се окажа аз прав ти ще ми пратиш няква сносна ракияНо срашно няма гърците са свикнали по мои не официални данни това ще им е май седмия банкрут
Но ако ходите в Гърция имайте го предвид особено по островите щото феритата ако застачкуват ще стане леко игриво
Според ме те са си банкрутирали дефакто, ама друго си е официално да се обяви
Иначе за стачките си абсолютно прав.
И да добавя още нещо: преди 3-4 седмици ходих за един ден до Солун по работа - най-хубавото, което видях беше една мацка в сватбена рокля, която си правеше някаква фотосесия с ретро кола на фона на пристанището. Но аз в никакъв случай не съм критерий -това ми беше едва 3 или 4 посещение в Гърция166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеХм, то май сносна ракия не се намира токова лесно...ама ще ти пратя ако си прав (пък и да не си ако намеря - пак ще ти пратя)
Според ме те са си банкрутирали дефакто, ама друго си е официално да се обяви
Иначе за стачките си абсолютно прав.
И да добавя още нещо: преди 3-4 седмици ходих за един ден до Солун по работа - най-хубавото, което видях беше една мацка в сватбена рокля, която си правеше някаква фотосесия с ретро кола на фона на пристанището. Но аз в никакъв случай не съм критерий -това ми беше едва 3 или 4 посещение в Гърция
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеСамите гърци не са никак бедни даже напротив но държавата ако банкрутира ще стане леко игриво във всички посоки
От друга страна е факт, че доходите им (като абсолютна стойност) не са това, което бяха прди няколко години, респективно и разликата в стандарта на живот спрямо българския; доколкото знам не е особено приятно и положението на българските гастарбайтер(к)и, но навика и страха от БГ действителността ги кара да остават там.
Не мога да не се съглася обаче с тебе: ако държавата им (като институции, структура и пр.) банкрутира ще стане интересно - може да се променят дооста неща, даже в световен мащаб (замисли се само в промяната на 'цената' на ЕВРОто..)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеЧестно казано не мога да преценя доколко са богати (или бедни) 'обикновените' или 'средностатистически' гърци - не познавам кой знае колко такива.
От друга страна е факт, че доходите им (като абсолютна стойност) не са това, което бяха прди няколко години, респективно и разликата в стандарта на живот спрямо българския; доколкото знам не е особено приятно и положението на българските гастарбайтер(к)и, но навика и страха от БГ действителността ги кара да остават там.
Не мога да не се съглася обаче с тебе: ако държавата им (като институции, структура и пр.) банкрутира ще стане интересно - може да се променят дооста неща, даже в световен мащаб (замисли се само в промяната на 'цената' на ЕВРОто..)
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеБоли ме фара за тея .. я тогава съм си на село !
И аз съм на същото мнениеОтивам си на село батко до 16ч. варъ компоти,след 16ч. пала си един огън на центара,върлям една 17-ка от бима да не ма ядат комарите
Зимам един стек Славена и магън с 200
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеИ аз съм на същото мнениеОтивам си на село батко до 16ч. варъ компоти,след 16ч. пала си един огън на центара,върлям една 17-ка от бима да не ма ядат комарите
Зимам един стек Славена и магън с 200
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеС таа сеемнайска ше са само ... пушеци, пушеци
Мани че хората които живеят покрай центара бързо,бързо започнаха да си пребират пранетои кмета ми цъфна по никое време че помислил че има пожар
Миналата зима изгорих един хладилник Мраз и десетки грамофонни плочи на музикална компания Балкан Тон
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment