Известие

Collapse
No announcement yet.

Специялни благодарности към доктора myato

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Специялни благодарности към доктора myato

Докторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Баси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Баси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?
      Не си чел внимателно раздела със страничните ефекти и предозирането на компресите с ракия. Поради това, съществува опасност да си затриеш здравето заради някоя печатна грешка.

За теб по-добре компреси с топла бира

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Докторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!
        Благодаря за пожеланията. Радвам се, че съм ти бил от полза

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Чшшш, алоу, га ти припоръчам подобно нещо мой ма треснеш със сапа у кратуната.
        Знам чи го раздаваш въздържател, ма рикията и сродни духовни съ за пиине, оцета е за салатата, салицила за у туршията и т.н. На кожата - водица и сапунче.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Не си чел внимателно раздела със страничните ефекти и предозирането на компресите с ракия. Поради това, съществува опасност да си затриеш здравето заради някоя печатна грешка.

За теб по-добре компреси с топла бира
        С топла бира ша ма "цакаш"?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
        X