Докторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Специялни благодарности към доктора myato
Collapse
X
-
Баси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБаси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?
За теб по-добре компреси с топла бира
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеДокторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБаси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?
Знам чи го раздаваш въздържател, ма рикията и сродни духовни съ за пиине, оцета е за салатата, салицила за у туршията и т.н. На кожата - водица и сапунче.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе си чел внимателно раздела със страничните ефекти и предозирането на компресите с ракия. Поради това, съществува опасност да си затриеш здравето заради някоя печатна грешка.
За теб по-добре компреси с топла бираAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment