Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравите Голфове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравите Голфове

Не че съм интригант, ма не можах да се сдържа :
    http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40693
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Не знам вие какво мислите за тия голфове, но на мен са ми изключително антипатични автомобили. И на всичкото отгоре нито са бързи, нито са класни, нито са безопасни/е до колкото може да е безопасна една кола/, че е и грозна. Замо Голф 4 горе-долу става.

Comment

Аз понеже четох статията в Авто Билд (стар брои ама него набарах) за Фау Ве Тооуран 1,9 ТДИ - Статията се казваше "Сервиза бе мой дом" - това са колите които вземат като нови и правят анализ като навъртят 100 хил км. Викам си е сигурно е за модела. Сега като гледам и тая тема - явно е че има много митове и легенди за чупливоста на нашите и здравината на ФауВе.
      Между другото в Авто билд надежднстта на Алфа 147 TS Selespeed беше равна с тази на БМВ Х5 3,0 дизел - а знаем , че все пак селеспиид и Туйн спарк не са най, най...
      Така че явно има много легенди останали от далечното минало
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Леле и след сичко това да си фен на VW(народен вагон)
        Тъпанарите и мангалите с много пари си купуват Мерцедеси
        Тъпанарите и мангалите с малко пари с купуват Голф,Калибра или модел на Мерцедес и BMW за 800-4000лв.

И всичко това ,защото едно време италианските коли в България са били Полски фиат,малкото Фиатче и тук таме някой Фиат UNO 80 година.И от тогава е фразата "италианските коли са боклуци"
        Нека така да мислят невежите, от това само печеля аз защото така в България италианските коли са евтини.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
          Леле и след сичко това да си фен на VW(народен вагон)
          Тъпанарите и мангалите с много пари си купуват Мерцедеси
          Тъпанарите и мангалите с малко пари с купуват Голф,Калибра или модел на Мерцедес и BMW за 800-4000лв.
          Днес явно ти е ден за генерализации

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Да наистиня доста често чувам фразата "От италианските коли и кокошкарник не става" , но защо тогава Фиат Гранде Пунто е най-продаваната кола в Европа? И защо на никой с Волксваген или БМВ до 1998 година не смеят да застанат срещу фиат или алфа ромео на старта? Ако някой кара ВВ Голф да каже.

Comment

Има май една такава легенда за немските возила особенно за голф. Сега като пиша това пием кафе с един приятел който е минал през всички модели без голф 5, защото ,,След 2-ката това не били вече голфове" и другите си ги купил от навик.
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

След 90 - 95 година, хвани всички коли от един и същ клас, еднакво оборудвани и подготвени, поддържай ги и ги карай еднакво, на един и същи климат и пътища... след 10 години ще имаш почти едно и също като техническо състояние.
                Останалото са митове и легенди ... умело експлоатирани от тарикатите у нас и в чужбина.
                А Голф-а (до 3 ката) е най-просто устроената западна кола, тия дето правеха Лада и Москвич... станаха майстори на Голф... и за това викат, че другото не струва, щото не знаят как да го поддържат и поправят.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Оле горкия,ми така е кой го е карал да си купува такав кошняк, то само визията на Голфа като видиш и ти става ясно.Аз имам един саученик който и тои имаше подобни оплаквание,поболя се покраи неговия Голф,по сервизите му викали ,че точно неговия бил някакъв потант където произвеждали по малко броики от тях, за повече ядове на собствениците явно
                    Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

добре ве маа му стара как може всяка седмица да има теми за голф и опел бе що не си гледате собствените 100 годишни прошлеци ам се на орта колита са по гадни от наще баааси и манталитета български хуу ясно е че голфовете са кинефи ама ден през ден да четем такива излияния ............някак селско а отстрани изглежда че имате някакъв комплекс от голф а може па аз да не съм у ред нещо ....и затуи да се дразня от такива селски изказвания

Comment

Леле, прочетох всичко и направо паднах. Мита за ЗДРАВАТА кола се срина, половината са подменяли почти всичко ама то си било консуматив а некъв пич вика мойта мноого корава излезна от 2005 до сега минал 13 000км без ядове тя така и 10 год ще изкара а иначе Алфите се чупели

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          добре ве маа му стара как може всяка седмица да има теми за голф и опел бе що не си гледате собствените 100 годишни прошлеци ам се на орта колита са по гадни от наще баааси и манталитета български хуу ясно е че голфовете са кинефи ама ден през ден да четем такива излияния ............някак селско а отстрани изглежда че имате някакъв комплекс от голф а може па аз да не съм у ред нещо ....и затуи да се дразня от такива селски изказвания
                          Ми тва щото не всяка седмица, а всеки ден чуваме от някой дето и той чул отнякъде как голфовете и опелите са много здрави и как италианските и френските коли са калпави. И това от всеки който разбира и не разбира. А истината е , че като си купуваш 100 годишен кошник може да уцелиш, може и да не уцелиш, ама при голфа със сигурност купуваш лагерна количка, а при италианските коли, ако уцелиш, ще караш бърза и удобна кола. И не знам що го приемаш лично. Аз например карам Рено и хич няма да се обидя, ако напише някой, че е пенсионерска кола. Айде , мир вам и нищо лично.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                            Щото много мразя като мои познати ми кажат "Най-яката кола въобще за мен си е голфа, по-здрава кола няма, голф 3-ката е най-великата кола. Италианците ако правеха коли като германците, сега щяха да са доста по-напред". Само за сведение - точно този мой познат е оправял голфове по сервизите (здравите голфове).

Като ходя на работа сутрин, почти не се минава без 1-2-ма да ми секат пътя отляво, опасно, без мигачи и предупреждения изпреварват. В 90% от случаите са голф 2/3

Do I need to say more?
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Много четете Рено форума бе
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Working...
                              X