Известие

Collapse
No announcement yet.

Това или това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това или това?

Fiat Grande Punto

Alfa Romeo GT Blackline

Първото го имам, второто съм го имал без да е Blackline. Въпроса е дали да правя врътката?
    43
    Grande Punto 1.9 Multijet
    34.88%
    15
    Alfa GT Blackline
    65.12%
    28
    www.facebook.com/workshox

"Въпроса е дали да правя врътката?"

По скоро въпроса е: на теб кое ти харесва повече ?

Аз бих взел/запазил това което ми прави вътрешно густо !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

5:0 за Алфата.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        5:0 за Алфата.
        При така зададения въпрос тук вероятно ще е 50:0...
        И аз съм за ГТ
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Освен, че е по-евтино за поддръжка и с малко по-здраво окачване, Пунтото няма друго предимство. Дори и багажника на Алфата е по-голям.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ГТ!!!

Comment

А бе фиата, ако е абарт...май ще се позамислите...
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Fiat Grande Punto

Alfa Romeo GT Blackline

Първото го имам, второто съм го имал без да е Blackline. Въпроса е дали да правя врътката?
                ейй чак сега те разбрах Първо няма изпълнение Blackline и другото мисля, че ГТ- по ще отива ...

Comment

Пунтото повече ме кефи.

Comment

Зависи как те сърби гъза!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Алфата е по-красива,но Пунтака има визията на хотхеч................аз ако бях щях много да се чудя..................поддръжката е разликата според мен,а и като знам че жена ти ще я кара,според мен Пунтото е по-удачния вариант.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ако това на снимките са точно конкретните екземпляри между, които се чудиш за врътката....На мен лично също по ми харесва Пунтото
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Това са. GT-то е Blackline с хром огледалата, хром мат лайсните, този модел джанти 18, кожа червено и черно и Blackline табло.

Punto-то го снимах миналата седмица като го пастирах. 17-ки джанти. За 1 година го стегнах, има Sky roof, кожа, оригнален парктроник.

Днес трябваше да ходя да гледам за 2-ри път Алфа-та, ама и двете ме кефят. 3 коли обаче не ми трябват. И седя и си цъкам снимките и не моем преценим.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Ако това на снимките са точно конкретните екземпляри между, които се чудиш за врътката....На мен лично също по ми харесва Пунтото
                            Определено в този вид,Пунтака направо кърти................

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:46 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            Това са. GT-то е Blackline с хром огледалата, хром мат лайсните, този модел джанти 18, кожа червено и черно и Blackline табло.

Punto-то го снимах миналата седмица като го пастирах. 17-ки джанти. За 1 година го стегнах, има Sky roof, кожа, оригнален парктроник.

Днес трябваше да ходя да гледам за 2-ри път Алфа-та, ама и двете ме кефят. 3 коли обаче не ми трябват. И седя и си цъкам снимките и не моем преценим.
                            Баце,утре сутрин като станеш,излез и метни едно око на Пунтака,ако те кефи,въобще не ходи да гледаш Алфата,че ще вземеш да направиш някоя глупост..............

П.С.Пунтото и след 2-3 г. ще му вземеш пари,докато на Алфата ще е късно.
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пунтото съм го пуснал на 8 юни между другото и е единственото такова на пазара. Имам предвид с кожа, двузоновия климатроник, оригинален парктроник и най-важното Sky roof. На истинските си километри е и е с чисто ново турбо в гаранция до април 2016г. Обслужено е преди 4000км. Е тия неща накланят везните в полза на Пунтото, иначе спокойно мога да кажа, че Alfa-та е повече кола особено пък като е Blackline гали окото.

Comment

Working...
                              X