Известие

Collapse
No announcement yet.

Това или това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    Пунтото съм го пуснал на 8 юни между другото и е единственото такова на пазара. Имам предвид с кожа, двузоновия климатроник, оригинален парктроник и най-важното Sky roof. На истинските си километри е и е с чисто ново турбо в гаранция до април 2016г. Обслужено е преди 4000км. Е тия неща накланят везните в полза на Пунтото, иначе спокойно мога да кажа, че Alfa-та е повече кола особено пък като е Blackline гали окото.
    То е ясно,че Алфата е по кола,ама зависи от коя гледна точка я гледаш................иначе по въпроса,ако не е спешно или нешо друго,за мен е безмислено,ще дадеш обслужена кола,перфектна за каране,и ще вземеш някой незнаен кош,в който тепърва ще откриваш бездънна яма.

П.С.Аз винаги правя така,продавам перфектни коли,и после започвам отначало.159 просто се наложи да я дам,нямаше как.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

така...ходих на 2-ри оглед на GT-то и се зачудих какво съм гледал първия път. Джантите всички надрани здраво по ръба, едната джанта със жестока деруга през средата. На заден ляв калник отлюспена боя 3х3см и минато с перманентен маркер може би, преден ляв калник с 4-5мм разминаване с капака. Лява врата и ляв праг доста некадърно боядисани, пукната хром лайсна на предната броня, пукнат стоп, емблемата без една буква, предната емблема без цвят (което си е нормално де), но предвид че е Blackline и е на мат хром, цената й е "по-свежа", фаровете напукани, вътре лоста пръскан със сив спрей, шоф. седалка мацана с черна боя и зелените конци намацани също и вече са черни. Въобще дет' се казва кат' за 9000лв нов внос, който тепърва ще се обслужва и регистрира и ще стъпи над 10 000лв...е мерси без да се оправят изброените по-горе неща. Боя джанти 250лв с обуване, събуване на гуми, стоп 100лв внимателно употребяван, боя на няколко детайла по 120-150лв на детайл, скоростен лост нов, че тоя е унищожен - 120-150лв...

Иначе като я видиш на 5-10 метра разстояние от теб и си има вид, ама аз няма да я гледам през прозореца само.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Пунтото съм го пуснал на 8 юни между другото и е единственото такова на пазара. Имам предвид с кожа, двузоновия климатроник, оригинален парктроник и най-важното Sky roof. На истинските си километри е и е с чисто ново турбо в гаранция до април 2016г. Обслужено е преди 4000км. Е тия неща накланят везните в полза на Пунтото, иначе спокойно мога да кажа, че Alfa-та е повече кола особено пък като е Blackline гали окото.

Таз алфа от къде е ? че ми е мн позната ... ама много
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Горубляне. Има я в мобилето. 8999лв
          www.facebook.com/workshox

Comment

Тая седи на горубляне от близо година... беше захвърлена в един далечен ъгъл със ужасно мръсен салон и силно замърсен външен вид. Явно са я изтупали от прахта...
            Пунтото по ми харесва !

Comment

Working...
            X