Известие

Collapse
No announcement yet.

става ли 166 за дърпане на каравана?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• става ли 166 за дърпане на каравана?

Приятели за догодина съм си харесал нещо подобно:

http://karavani.cars.bg/k4583

въпроса ми е дали 166 става да я влачи таз къща защото днес видях подобна я дърпаше една Астра 1.9 JTD ?
    давайте съвети че се запалвам по таз тема!
    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 19:35.

Па що да не става бе мооо... Ако намериш и такива каки, шъ ги карам зад тебе и шъ те побутвам...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

леле Пачооо объркал съм линка дейба

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

ет го оригинал - http://karavani.cars.bg/k4583

Comment

Караваната е супер ама парите са и колкото на един апартамент в Плевен.За мен инвестицията е нерентабилна,освен ако не си решил да си живееш в нея целогодишно Холанските цигани например не живеят в нормални жилища, ами в такива каравани.Тая седмица е в Амстердам, другата в Ротердам, по другата в Париж
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Мооо ти шушнем един виц - начи некъф напраил магазин и турил трима продавачи да продават.Отива след седмица да види до де са я докарали и пита Марийка - Са кажи ква я свърши.-Мии - рекла Марийка, имах 5 клиента направих 1700 кинта оборот.Добре ,казал шефа, ми ти Иванчо,колко ми спечели - Ами аз - рекъл Иванчо имах трима клиента и спечелих 10 000 лв.-Оооо, добре,добре.Петърчо ти кво ша каиш по въпроса - Ми аз, такова...имах един клиент и напаравих 300 000 лв оборот. - Стига бе...я разкажи как така?Ами дойде един продадох му кукичка за риба, после го питтах има ли въдица, ми нямал, продадох му и въдица.Питах го де ще ходи за риба, вика ми на морето.Питах го има ли лодка, ми нямал, продадох му и лодка после се оказа че нямал теглич за лодката, после че малкото му фиатче не мое да тегли лодката та му продадох и жип....и те така.- всичко това само щото искал да ходи за риба!? - Ми не рекъл Петърчо - той всъщност искаше дамски превръзки за жена си, пък аз му викам - пич, тъй и тъй няма да ибеш що не отидеш за риба...и така.

Та ся каравана, после жип....ае що не идеш на околомръсното на кака щи излезе по ефтино.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Караваната е супер ама парите са и колкото на един апартамент в Плевен.За мен инвестицията е нерентабилна,освен ако не си решил да си живееш в нея целогодишно Холанските цигани например не живеят в нормални жилища, ами в такива каравани.Тая седмица е в Амстердам, другата в Ротердам, по другата в Париж
            на старо ше я зимам естествено аз просто илюстрирах размерите - 9 метра ... и дали моята 166-ца мое я дърпа ?

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Мооо ти шушнем един виц - начи некъф напраил магазин и турил трима продавачи да продават.Отива след седмица да види до де са я докарали и пита Марийка - Са кажи ква я свърши.-Мии - рекла Марийка, имах 5 клиента направих 1700 кинта оборот.Добре ,казал шефа, ми ти Иванчо,колко ми спечели - Ами аз - рекъл Иванчо имах трима клиента и спечелих 10 000 лв.-Оооо, добре,добре.Петърчо ти кво ша каиш по въпроса - Ми аз, такова...имах един клиент и напаравих 300 000 лв оборот. - Стига бе...я разкажи как така?Ами дойде един продадох му кукичка за риба, после го питтах има ли въдица, ми нямал, продадох му и въдица.Питах го де ще ходи за риба, вика ми на морето.Питах го има ли лодка, ми нямал, продадох му и лодка после се оказа че нямал теглич за лодката, после че малкото му фиатче не мое да тегли лодката та му продадох и жип....и те така.- всичко това само щото искал да ходи за риба!? - Ми не рекъл Петърчо - той всъщност искаше дамски превръзки за жена си, пък аз му викам - пич, тъй и тъй няма да ибеш що не отидеш за риба...и така.

Та ся каравана, после жип....ае що не идеш на околомръсното на кака щи излезе по ефтино.
            майката си ебало за всичко е виновна жена ми, която подиве и отиде с една друга тиква на море с един селскостопански фургон сега се зарибих и аз и проучвам има ли смисъл в тоз кашон с прозорчета

Comment

Пусни си питане тук - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ED%E3%E0%F0%E8 ако още са останали къмпингари да ти обеснят научно и прилежно.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                леле Пачооо объркал съм линка дейба

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

ет го оригинал - http://karavani.cars.bg/k4583
                Аматьор ... това е поредната паркетна изгъзица ...

Ей това ти е караваната :

http://karavani.cars.bg/k8612
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Бойчо тази от обявата е употребявана Същата чисто нова струва бая повече от 40 бона.Смисъл ако има да не е толкова голяма и луксозна.Ако ще я ползваш за море,на теб ще ти трябва нещо само където да си завреш главата.Аз съм чувал и за много ефтини нощувки на морето в бунгала, за това за инвестицията ти си прецени.За по малко от 15 бона едва ли ще намериш за 3-ма човека. Мои познати семейство холанци с две деца си зеха за 10 000 евро, за почивка през лятото.Ами беше си съвсем обикновенна без екстри и изглеждаше бая използвана, само колкото да си заврат главите.

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

Аз съм живял в такова Виках му хотел Хилтън Лятото е канска жега, зимата ако не надуеш кюмбето е кански студ
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

ете с такова ходиха жена ми и оная тъпа п*тка другата патка на море дърпаха го с жип Нисан Патрул от 1977-ма година фул пауър - 67 коня

Comment

Е не бе......аз с такъв фургон си изкарвах прехраната няколко години.......значи отивам да го краднем от един строителен обект с една Ифа....закачих го среднощ...тръгвам и какво да видим...това копеле ортака източил нафтата от камиона....та спирам аз на първата бензиностанция на Петрол...по онова време имаше само такива...и доволен от плячката си...викам на безинджиката...догоре.....по едно време тя идва при мен и ми казва...а бе вътре в фургона некви викат....ебати...отмъкнал съм фургон барабар със заспалите работници вътре....отивам аз да оправим нещата....показва се некакъв от вътре...и ме пита....на къде бе бате......хладнокръвно му отвръщам....споко местиме обекта...та се успокоиха нещата))...докато не разбра на магистралата, че трябва да скача в движение))
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Имам един приятел с един кемпер фиат. За двама-трима е идеален. Има си и хладилник и печка и всичко това бачка на газ. Това дето го даваш е много голямо. Най-малкото иска книжка категория Е
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Имам един приятел с един кемпер фиат. За двама-трима е идеален. Има си и хладилник и печка и всичко това бачка на газ. Това дето го даваш е много голямо. Най-малкото иска книжка категория Е
                          Кара се с Б плюс Е, която се изкарва много лесно.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Бояне, поогледай се за таквизи работи в хамериканския ибей... има какво да се види (на различни от 'тукашните' цени)
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                              Бояне, поогледай се за таквизи работи в хамериканския ибей... има какво да се види (на различни от 'тукашните' цени)
                              Ники хамериканския ибей е супер кът цени ама докат докарат фургона дотука става леко като в Конан варварина

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Кара се с Б плюс Е, която се изкарва много лесно.
                              точно така една тъпа патица изкара таз категория завърза фургона за гъза на жипката със сезалови въжета и го дърпа до Гърция там я заплашиха със съд за малтретиране на малолетно но тя била пияна като куче и не се вързала ... наобратно жипката прегряла няколко пъти след тва двете оФци спали в един ебалник къде Станкето Димитров барабар с фургона ...

Comment

Working...
                              X