Известие

Collapse
No announcement yet.

става ли 166 за дърпане на каравана?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То, че ще може да я тегли ще може, но дали няма да е*еш майката на Алфата ? Алфата с какъв двигател е и караваната колко тежи ? Гледам тоя модел, който си предложил в карса, че е 2 тона, а за Alfa-та дават : Maximun Towing weight: all models 1500 kg. По-добре търси някой джип или по-лека каравана.

Comment

Става, но си трябва техника на управление....да избягва потегляне по наклон, да се съобразчва с предавките при катерене на някой байр.....но като го знам Боянски, ще си пусне AC/DC...ще забрави, че тегли каравана. ще даде пълната газ.......и след това ще каже.....абе нещо приплъзна съединителя))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Става, но си трябва техника на управление....да избягва потегляне по наклон, да се съобразчва с предавките при катерене на някой байр.....но като го знам Боянски, ще си пусне AC/DC...ще забрави, че тегли каравана. ще даде пълната газ.......и след това ще каже.....абе нещо приплъзна съединителя))

Боянски се прави на идиот много успешно и мнозина му се връзват. Истината е, че е сметачна машина, която винаги може да те изненада!
        Все пак е раче, което значи и принципен човек!
        Абе да му честитим рожденният ден, а той пак ще си направи, каквото си иска!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Боянски се прави на идиот много успешно и мнозина му се връзват. Истината е, че е сметачна машина, която винаги може да те изненада!
          Все пак е раче, което значи и принципен човек!
          Абе да му честитим рожденният ден, а той пак ще си направи, каквото си иска!
          Благодарско Иво!!! Благодаря и на всички, които ми се обадиха и т.н. да сте ми живи и здрави вовеки!

Comment

Ае... за 5-6 дена на лято к'во ше праИш тая каравана цяла година. Един приятел държи каравани, май ги дава пУТ наем, на околовръстното, кръстовището за Панчарево.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
            X