Известие

Collapse
No announcement yet.

....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ....

Здравеите .. искам да попитам някой от русе дали е виждал Зелена алфа 145 с рег номер Т5234МТ Понеже я продадох на един познат и тои я е препродал на някакъв човек от русе но колата все още се води на моето име и данаците не са никак малки . Затова търся някаква връска с човека който я е купил ... за да я прехвърлим

Ти може да търсиш връзка с него, ама той не търси с теб.Той може и човек да утрепе с тая кола, и после да те влачат по съдилищата с години..........И всички електронни фишове в момента се въртят на твоя сметка.Намери го тоя селски тарикат час по скоро...............
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Aз пък все се чудя как така си продавате колите на разни хора без да минавате през нотариуси и да ги прехвърляте веднага. То тарикатлъкът да спестиш някой лев накрая все излиза през носа
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Жалба в прокоратурата с описване на обстоятелствата и твоя познат го отнася, а полицията ти намира колата по повод "противозаконно отнемане".
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

То маи така ще стане накрая !

Comment

Направи го. И аз съм като теб

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Направи го. И аз съм като теб
              Въпроса е ти чии крепиш 2 години та не си го направил.

Comment

))...темата е почти на една година...първо!
                второ...все едно да се жалиш на арменския поп, щом си направил сделка, без договор....
                трето...тук няма противозаконно отнемане и дори да имаш каско...го духаш...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                X