Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо пак ни ЕБАВАТ с Чернобил?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Затваряш прозорците и не дишаш частици отвън, а радон отвътре.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

)))
      Last edited by DMS; d.m.y г., 00:07.

Comment

Имам много близък приятел в данс. Каза ми, че на тях не са им казали нищо за проблем. Дозиметър има в Гео Милев, срещу БАН, на кръстовището, но ми е далечко...

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Я па манифестирах. Бех горе на челешата, буквално. Салати маах. Кво ли не пих... И кво?
        СтанАх рентгенолог.
        Тъй чи нема да съ плашите миуи мишуенца.
        Баси и аз бях на манифестация. Точно до съда бяхме и викахме, каквото ни покажат от един прозорец от партийния дом. Спомням си, че тогава и преваля лек дъжд...
        Значи викаш оттогава те влече към Х лъчите...
        Поне да ми светеха очите на тъмно...
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Аз още не съм излязъл от нас, чудаса............по българските новини нищо не споменаха, сега ша пусна холанските.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Поредната медийна тъпотия..... целяща още повече паника и омраза към и без това изгризаната Украйна.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Снимката е от преди 3 мин! Младост 1, уреда е на 5см от земята... В зеленото сме...
              Attached Files
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Верно, понароси ни тогава и като си отидох след обяд на село, първата ми работа беше да се кача на черешата и да се назобя с "мити" череши. Ма да знаете кви едри бяха. Приказка.
                Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                Имам много близък приятел в данс. Каза ми, че на тях не са им казали нищо за проблем. Дозиметър има в Гео Милев, срещу БАН, на кръстовището, но ми е далечко...

Баси и аз бях на манифестация. Точно до съда бяхме и викахме, каквото ни покажат от един прозорец от партийния дом. Спомням си, че тогава и преваля лек дъжд...
                Значи викаш оттогава те влече към Х лъчите...
                Поне да ми светеха очите на тъмно...
                Бе да ти кажа, явно е късен ефект, щото първо бачках като участъков, а после в БМП.
                Па тва за светенето, мого филми си гледАл
                Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Поредната медийна тъпотия..... целяща още повече паника и омраза към и без това изгризаната Украйна.
                Е те на СМРАД за това им плащат. Раята трябва да е в постоянен стрес.
                Информацията е сила. Кой ще даде такова оръжие в ръцете на масите?

Пичове и пички, дишайте спокойно. Радиоактивния материал отдавна е потънал достатъчно дълбоко, за да не го вдигнат във въздуха повърхностни явления като бури и пожари.
                Нещо не съм забелязал да реголват около Чернобил, за да излезе подобен материал на повърхността.

Comment

Така е....
                  Последно като бях там имаше клошари силно казано де които събираха секции и легла.Милиционерите не ги закачаха.На около 20км пък имаше нормално изглеждащи старци по брьозките.Брояча даже и извън асфалта отчиташе нормална радиация.Не съм специалист но за да тръгне радиация някой трябва да разбива бетона или да изкопае хиляди акра земя от поне 5м дълбочина и с танкери да я пренася тук.Специалистите го казаха и написаха....няма как пожар да вдигне радиацията във въздуха и още повече да мине през цяла европа.
                  Българите си имат достатъчно проблеми и не знам тия подлоги от телеФизора щи всяват паника.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Така е....
                    Последно като бях там имаше клошари силно казано де които събираха секции и легла.Милиционерите не ги закачаха.На около 20км пък имаше нормално изглеждащи старци по брьозките.Брояча даже и извън асфалта отчиташе нормална радиация.Не съм специалист но за да тръгне радиация някой трябва да разбива бетона или да изкопае хиляди акра земя от поне 5м дълбочина и с танкери да я пренася тук.Специалистите го казаха и написаха....няма как пожар да вдигне радиацията във въздуха и още повече да мине през цяла европа.
                    Българите си имат достатъчно проблеми и не знам тия подлоги от телеФизора щи всяват паника.
                    За пари. За много пари...

Comment

Пусни на българина слух за опасност от някаква страшна радиация или чума и той за цяла седмица ще забрави истинските си проблеми и крадливи политици. Да добавя само че обеднения уран използван за муниции в американската армия, любезно поканена у нас на учения е доста по-радиоактивен и канцерогенен.
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                        Пусни на българина слух за опасност от някаква страшна радиация или чума и той за цяла седмица ще забрави истинските си проблеми и крадливи политици. Да добавя само че обеднения уран използван за муниции в американската армия, любезно поканена у нас на учения е доста по-радиоактивен и канцерогенен.
                        Ма е братски и демократичен

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Ма е братски и демократичен

Тук става въпрос, че никой вече не вярва на институциите и медиите в България. Предпочитам да подходя с подозрение към всичко, което ми казват. Това е.
                          Никой не иска радиация, баси...

п.п.
                          А ти такъв календар имаш ли

http://www.obekti.bg/nauka/10885-%D0...B5%D0%BD%D0%B8

ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Хаха, календара кърти
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да никой не иска да му пораснат цицки на дърти години
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Що бре, не харесваш цици ли? Тъкмо ще си ги мачкаш колкото си искаш...
                                Майтапа настрана, ама все си мисля че ние сме последните които ще научат ако стане нещо. Иначе сме царе на паниката и манипулацията на бедните душици.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X