---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо пак ни ЕБАВАТ с Чернобил?
Collapse
X
-
Айде пък ти да обядниш позицията на България - Единия в Украйна, другия в Русия - http://www.mediapool.bg/plevneliev-z...ews236365.html
http://www.moreto.net/novini.php?n=294658&c=02
п.п.30 000 армия срещу 50 000 цигани само в столипиново.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:01.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеХайде да ми обясниш сега - защо така наречени? Как те плашат гаргите и електората? А най вече ми обясни - по какъв начин непровеждането(евентуално) на учения ще повиши боеспособноста на нашите сили?
Приемам че не се влияеш от сигналите на атака, разясни ми защо тая година, присъствието на НАТО-вски параходи не ти е проблем. Също е добре да ми обясниш, как точно тия учения ни застрашават?
Лично аз живея добре и ще живея още по-добре, ако е рекъл Господ, но за масата хора не е така и тъй като всеки ден съм до гуша в проблемите им, не мога да остана безразличен. Не съм достигнал степента на мизантропия, бронираща ме от това.
Професията ми позволява да ида навсякъде по света и да си връткам синджирчето.
Колкото до това, че определям "ученията" като глупаво дуене на мускули от "братята" и безсмисленни напъни от наша страна, достатъчно е да си служил, за да разбереш че съм прав. Каквото и да провеждаме, несъществуващите ни въоръжени сили "боеспособни" няма да станат.
А "ученията" ни застрашават с факта, че са на наша територия и освен плуващите тоалетни на НАТО, руснаците ще ни изорат и нас.
Ако очакваш пък, че някой е дошъл тук да ни защитава от ИД например, по добре си направи сюнет овреме и се запознай в детайли с уахабизма.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение.........
А "ученията" ни застрашават с факта, че са на наша територия и освен плуващите тоалетни на НАТО, руснаците ще ни изорат и нас.
Ако очакваш пък, че някой е дошъл тук да ни защитава от ИД например, по добре си направи сюнет овреме и се запознай в детайли с уахабизма.
Това, че членството ни в НАТО се явява най-сериозната заплаха за националната ни сигурност, вече многократно го разбрахме от теб и от някои други тук.
Това, което не можахме да разберем е, как с 30 хилядна армия с 2 танка и един хеликоптер без перка да гарантираме сигурността си.
Те това се понапъни да обясниш. Характерна нашенска черта е да много разбираме, кое, как не е. Същевременно никой не казва, как трябва да е.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Хаха, 30хил армия срещу 50хил "роми", нямат никакъв шанс срещу АК47, само дето това няма как да стане.
Инак за армията..., ами преди 3-4г бях къдрови военен и нямам право да разказвам кое как и т.н. щото ще ме осъдят, все пак ще го кажа в една дума "пародия"...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДа, служил съм и тъкмо за това не се притеснявам че руснаците ще ни изорат. Тъкмо с техният черноморски флот съм участвал в съвместни учения. Ако твърдиш че е по добре да не се тренират съвместни действия със съюзниците ни - спирам дискусията до тук. А как точно "върза" битът на населението с ученията, представа нямам. Вярвам си наясно че НАТО не е икономически съюз.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДа, служил съм и тъкмо за това не се притеснявам че руснаците ще ни изорат. Тъкмо с техният черноморски флот съм участвал в съвместни учения. Ако твърдиш че е по добре да не се тренират съвместни действия със съюзниците ни - спирам дискусията до тук. А как точно "върза" битът на населението с ученията, представа нямам. Вярвам си наясно че НАТО не е икономически съюз.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова, че членството ни в НАТО се явява най-сериозната заплаха за националната ни сигурност, вече многократно го разбрахме от теб и от някои други тук.
Това, което не можахме да разберем е, как с 30 хилядна армия с 2 танка и един хеликоптер без перка да гарантираме сигурността си.
Те това се понапъни да обясниш. Характерна нашенска черта е да много разбираме, кое, как не е. Същевременно никой не казва, как трябва да е.
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХаха, 30хил армия срещу 50хил "роми", нямат никакъв шанс срещу АК47, само дето това няма как да стане.
Инак за армията..., ами преди 3-4г бях къдрови военен и нямам право да разказвам кое как и т.н. щото ще ме осъдят, все пак ще го кажа в една дума "пародия"...
Айде обясни им, ако можеш, за какво става дума.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова, че членството ни в НАТО се явява най-сериозната заплаха за националната ни сигурност, вече многократно го разбрахме от теб и от някои други тук.
Те това се понапъни да обясниш. Характерна нашенска черта е да много разбираме, кое, как не е. Същевременно никой не казва, как трябва да е.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеКога за последно видя възможностите на руският флот в действие? Аз говоря за това което съм видял, и тогава ме убеждаваха че няма по голяма сила, пък съвсем друго се виждаше. Където и да погледна, все се разминава желание и действителност при руснаците.
А, мислех че проблема касае само танковете.
Може би ти се заблуждаваш че поддържането на голяма армия е по евтино от ученията на малка такава. И голямата армия би имала нужда от учения, при това - по скъпи. А колко голяма армия ни трябва, за да се защитим всъщност?
Питаш колко голяма армия ни трябва?
Честно ли? Никаква. Вече няма какво да защитаваме.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
То половината паплач са началници бе, техниката и измряха конструкторите преди демокрацията, пари за подръжка няма, за нова техника да не говорим, всичко хубаво беше разрушено...
А и от кого ще се защитаваме, с какво, с кой, за 6-700лв би ли дал живота си за родината ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПротиворечиш си. Веднъж защитаваш интересите на неоправданите, веднага след това твърдиш че няма какво да се защитава.
То учението до 2-3 дни ще свърши. В базата ще останат само наши кораби. Значи да спя спокойно, сигурен че др. Путин няма да ни нападне. Може и да не сте забелязали, но освен Русия, има и други държави.
Да ви имам логиката!
Притежаващите "благата" пък си имат пандури и не са за мислене.
Като се оринат "братята", "Путин" няма да ни "отчита", което не е толкова зле.
"Другите" нали са ни "приятели" и "партньори", сал една Русия ни заплашва?
---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТо половината паплач са началници бе, техниката и измряха конструкторите преди демокрацията, пари за подръжка няма, за нова техника да не говорим, всичко хубаво беше разрушено...
А и от кого ще се защитаваме, с какво, с кой, за 6-700лв би ли дал живота си за родината ?
Това обаче, което в момента се нарича България безусловно не е тя.
Родината ми я разкъсаха чакалите отвътре, докато пазех границите и.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment