Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо пак ни ЕБАВАТ с Чернобил?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Онеправданите не им трябва армия да ги защитава, а справедливо разпределение на "благата".
    Притежаващите "благата" пък си имат пандури и не са за мислене.
    Като се оринат "братята", "Путин" няма да ни "отчита", което не е толкова зле.
    "Другите" нали са ни "приятели" и "партньори", сал една Русия ни заплашва?

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

За Родината си си давам живота безусловно.
    Това обаче, което в момента се нарича България безусловно не е тя.
    Родината ми я разкъсаха чакалите отвътре, докато пазех границите и.
    Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Бре! Имаме си нов Левски, сега му търсим родина.....
    На мен ми стига толкова.
    Е тука е разковничето! За да стигнем до там, че да се прпознаваме в една или друга политическа сила за да си пазим Родината...
    И накрая какво? Всички ще се бием в името на Родината..., но един срещу друг!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Колкото НАТО е заплаха, толкова е и необходимост.

Някой представя ли си, какво би станало, ако го няма противосстоянието, което обуславя НАТО, пък ги има Русия, Китай, Северна Корея, Иран, Ирак............?

Сега просто сме от тази страна на барикадата.

На всички, които си мислят, че халът на народа ни се свежда до морала на шепа измекяри, ще кажа:

Това, че попът в селото е пияница и развратник, не означава, че трябва да се откажеш от вярата си.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Бре! Имаме си нов Левски, сега му търсим родина.....
        На мен ми стига толкова.
        Да, най-добре да спреш до тук.
        Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Е тука е разковничето! За да стигнем до там, че да се прпознаваме в една или друга политическа сила за да си пазим Родината...
        И накрая какво? Всички ще се бием в името на Родината..., но един срещу друг!
        Ми ние в момента точно това правим. Давим се един друг, а шепата измекяри осребрява потта и кръвта ни и си врътка синджирчето.
        Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Колкото НАТО е заплаха, толкова е и необходимост.

Някой представя ли си, какво би станало, ако го няма противосстоянието, което обуславя НАТО, пък ги има Русия, Китай, Северна Корея, Иран, Ирак............?

Сега просто сме от тази страна на барикадата.

На всички, които си мислят, че халът на народа ни се свежда до морала на шепа измекяри, ще кажа:

Това, че попът в селото е пияница и развратник, не означава, че трябва да се откажеш от вярата си.
        НАТО е САЩ и няма какво да се заблуждаваме с димки. Понеже икономиката им е на майната си, те тръгват да решават икономическите си проблеми с военни средства, в което неизбежно ще се сблъскват с всеки държащ на суверенитета си.
        Не ме притесняват нито Русия, нито Китай, Иран или Северна Корея, още по-малко пък Ирак.
        Моралът няма никакво отношение, най-малкото защото визираните измекяри не притежават такъв. Те се интересуват само от келепира.

Когато попът е развратник и пияница, не палиш църквата, нито се отказваш от вярата, а хващате цяло село по един кол и го натирвате. Какво правим обаче, когато "селото" вика: "Ми той Попът е пич. Я виж как хубаво пощипва булките по сватбите, как ни "чете" по погребенията и се напива от "мъка" по помените." ?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Хубаво е човек да огледа нещата от повечко гледни точки.

Ето една, която не е за пренебрегване:

https://www.youtube.com/watch?v=MZiwayP3sBY&spfreload=1

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Да, най-добре да спреш до тук.

Ми ние в момента точно това правим. Давим се един друг, а шепата измекяри осребрява потта и кръвта ни и си врътка синджирчето.

НАТО е САЩ и няма какво да се заблуждаваме с димки. Понеже икономиката им е на майната си, те тръгват да решават икономическите си проблеми с военни средства, в което неизбежно ще се сблъскват с всеки държащ на суверенитета си.
          Не ме притесняват нито Русия, нито Китай, Иран или Северна Корея, още по-малко пък Ирак.
          Моралът няма никакво отношение, най-малкото защото визираните измекяри не притежават такъв. Те се интересуват само от келепира.

Когато попът е развратник и пияница, не палиш църквата, нито се отказваш от вярата, а хващате цяло село по един кол и го натирвате. Какво правим обаче, когато "селото" вика: "Ми той Попът е пич. Я виж как хубаво пощипва булките по сватбите, как ни "чете" по погребенията и се напива от "мъка" по помените." ?
          Я питай някой южно-кореец, тайванец или кувейтец, дали виждат бъдещето си без НАТО също така светло, както ти го виждаш.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Хубаво е човек да огледа нещата от повечко гледни точки.

Ето една, която не е за пренебрегване:

https://www.youtube.com/watch?v=MZiwayP3sBY&spfreload=1

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Я питай някой южно-кореец, тайванец или кувейтец, дали виждат бъдещето си без НАТО също така светло, както ти го виждаш.
            Що си мислиш, че виждам за нас светло бъдеще? Точно обратното и НАТО(САЩ) с нищо няма да подобри положението ни, дори напротив. А горното пропагандно филмче да си го гледат американците и да си вярват.

България не е създадена в резултат на политическо инженерство държава, за да я сравняваш с гореизброените. Може би ако визираше Македония би било смислено. В същност в момента само Южна Корея от гореизброените има основание да се страхува.
            Ако навремето колонизаторите бяха оставили съответните нации да изберат своя път, този проблем нямаше да съществува.

Comment

Че не виждаш светло бъдеще с НАТО и САЩ, това вече го разбрах.
              Сега разбрах, че и без НАТО и САЩ пак не виждаш светло бъдеще. Или не си успял да разбереш написаното в предишния ми пост?

С подобен негативизъм наистина нищо добро не ни очаква.

Добрата новина е, че все пак има и позитивно настроени хора, които хич не са малко.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Че не виждаш светло бъдеще с НАТО и САЩ, това вече го разбрах.
                Сега разбрах, че и без НАТО и САЩ пак не виждаш светло бъдеще. Или не си успял да разбереш написаното в предишния ми пост?

С подобен негативизъм наистина нищо добро не ни очаква.

Добрата новина е, че все пак има и позитивно настроени хора, които хич не са малко.
                Позитивното мислене не води до позитивни резултати. Обективността не е негативизъм. Докато гледаш на света през розовите очила, действителността те застига и не и пука за позитивизма ти. Не желая да бъда груб, иначе бих използвал медицинска терминология за безпричинната "позитивност", пък и съм забелязал, че въпреки залитанията в "дясно" не си безнадежден случай, иначе не бих се хабил да отговарям.

Comment

Позитивното мислене не води до позитивни резултати. Обективността не е негативизъм. Докато гледаш на света през розовите очила, действителността те застига и не и пука за позитивизма ти. Не желая да бъда груб, иначе бих използвал медицинска терминология за безпричинната "позитивност", пък и съм забелязал, че въпреки залитанията в "дясно" не си безнадежден случай, иначе не бих се хабил да отговарям.
                  Интересна философия!

Обективизъм ли наричаш това, когато виждаш във всичко, като се започне от Украйна, мине се през деня на труда и ученията на армията, та се стигне до дупките по пътищата, все дългата ръка на САЩ и НАТО?

Няма аз да ти обяснявам това "явление" с медицинска терминология, но винаги можеш да попиташ някой свой колега.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Медицински казано, кой както си желае тъй си ни "обладава", народа беше целенасочено изпростян, останахме само лош матриял както каза Боко тиквата. Като част от този лош матриял съм ги е.ал всичките там горе, един ден ще дойде възмездието им по един или друг начин.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Интересна философия!

Обективизъм ли наричаш това, когато виждаш във всичко, като се започне от Украйна, мине се през деня на труда и ученията на армията, та се стигне до дупките по пътищата, все дългата ръка на САЩ и НАТО?

Няма аз да ти обяснявам това "явление" с медицинска терминология, но винаги можеш да попиташ някой свой колега.
                      Сливането на различни тези, според както ти отърва също има медицинско обяснение.
                      Там, където хамериканците имат отношение съм го казал. Там, където са виновни местните помияри, пак съм го казал. Това, че местните помияри ги назначават от Козяк също е факт, та в тази връзка мога да оправдая това, че сливаш нещата.
                      Хубаво е да врътнеш едно телефонче в "Америка за България", да ти обяснат кой кара влака в Батковината. Даже Баце в момента се въздържа от резки движения, докато сменят началството.

Comment

Working...
                      X