If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква ти е целта с този суб ? Ако е леко да подсилиш ниските честоти ще ти свърши работа. Аз лично не съм фен на буферите с вграден усилвател - нямаш достатъчно опции за регулиране на звука.
Да искам да подсиля ниските,но дали ще има ефект при положение,че колата е седан,не хечбек?
Досега на хечбеците които съм карал съм слагал GTX серията които са без усилвател и бях доволен,за този комбиниран вариант се чудя да ли си заслужава парите?
Чувал съм и за фабричен буфер на BOSE има ли такова нещо за 156 седан ?
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Ефект ще има разбирасе, но не очаквай кой знае какво с този суб, чувал съм доста такива и досега няма такъв който да ме грабне. Ако все пак ще купуваш активен буфер, то по-добре разгледай из специализираните магазини за аудио техника, предполагам не би било проблем да пробваш буфера преди да го купиш, така ще знаеш какво купуваш.
Ако искаш да си подсилиш само ниските и да добиеш една мекота- нищо няма да стане! По-точно може да стане, но е много голямо преправяне по купето.
По-добре обърни внимание на вградените говорители. За по-добър резултат залепи вата по тенекиите на вратата, където позволява.
Суббуфер в багажника може да доведе само до думкане.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Тя кората на 156 за х...й не става, еле пък за голям говорител. Каквото и да сложиш ще трябва да и обърнеш внимание защото ще прави едни дразнещи тракания. Отделно ако искаш да чуваш тубата трябва да изкормиш ватата която е под кората и съответно звука да минава през пластмасовите решетки в ръба на кората. Друг вариант е да пробиеш отвори на кората и да сложиш "въздуховоди" като на тонколоните.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Не искам да се вижда говорител на кората поради факта,че някое наркоманче,ще изпотроши колата за да отмъкне говорителя и усилвателя.
Искам да си седят в багажника,евентуално да свалям подлакътника и да отварям тунелчето така баса да влиза и в купето както е показал колегата,но не така монтиран.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment