Известие

Collapse
No announcement yet.

Мразя тези пътища !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мразя тези пътища !

Писнало ми е на Оная работа ! И съм сигурен че не само на мен.. отделяме повече време в това да пробираме дупките на пътя от колкото да се радваме на това че караме колата си ! Неравности , дупки , отворени шахти .. Бам Бам трес трес ... направо е страхотия ... тука по пернишко и Владая ... всяка една пласмаса в колата вече скърца ..

И странното е че като крапнат тук кръпнат там си мислят че са оправили пътя !!! А само го до съсипват !
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Мда. Трябва да се отнасяме с уважение, към Оная си работа

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Мда. Трябва да се отнасяме с уважение, към Оная си работа

Ем така де .. все пак тя ни е най-ценното нещо хах

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
        Писнало ми е на Оная работа ! И съм сигурен че не само на мен.. отделяме повече време в това да пробираме дупките на пътя от колкото да се радваме на това че караме колата си ! Неравности , дупки , отворени шахти .. Бам Бам трес трес ... направо е страхотия ... тука по пернишко и Владая ... всяка една пласмаса в колата вече скърца ..

И странното е че като крапнат тук кръпнат там си мислят че са оправили пътя !!! А само го до съсипват !
        Ни съ притеснявай, на власт е Баце, пътностроителя. Ощи пет, шест мандата и шъ имами пътища кът андронен колайдер.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Те за тва са ни убави само децата на нас българите, щото само тях не правим с ръцете си, а с оная си работа.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И на мен яко ми е писнало, вече започнах да си измислям път до където съм тръгнал, с по-малко дупки и неравности. То не се кара особено, ако имаш спортно окачване...

Comment

Вместо да се оплаквате, учете се да летите. Ето Баце се не оплаква оти си фърчи сам.
              Ей тва бългъринът нема угодия. Магистрали кът слънце са са ширнали, а той риве.

Comment

Имам представа ... с моето окачване е направо не поносимо .... кръста ме боли вече .. залудо даваме по 70 кинта за винетки , които единствено ни позволяват да си чупим колите

Comment

Имам представа ... с моето окачване е направо не поносимо .... кръста ме боли вече .. залудо даваме по 70 кинта за винетки , които единствено ни позволяват да си чупим колите
                  Е виждаш ли? Плащаш и получаваш. Не е като да няма нищо насреща. Пък освен автомонтьорите и докторята треа хляб да ядем.

Comment

разбира се хах получаваме винаги приятни за душата емоции и преживявания ...

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Те за тва са ни убави само децата на нас българите, щото само тях не правим с ръцете си, а с оная си работа.
                    Много точно поне с оная си работа сме известни Абе ако с нея правим пътищата дали ще са ок ?

Comment

разбира се хах получаваме винаги приятни за душата емоции и преживявания ...

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Много точно поне с оная си работа сме известни Абе ако с нея правим пътищата дали ще са ок ?
                      Нема, оти требе да се мисли с горната глава, а при нас тая дейност се върши явно от задника и за това всичко ни е, като правено с обратната страна на уя!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Верно деба , горната не е толко добра кат долната ...

ама па от др страна си имам две

Comment

Мен кръста ми свикна.... Гадно ми е да си слушам Алфата как се разтропва и разскърцва...

Comment

Да .. не сме виновни ние че ни тропат окачвания и т.н Държавата е !

Comment

Аз като карах 145-цата също бях така ... Преди да изляза си обмислям внимателно маршрута и ако най прекия път до където съм тръгнал е 2 км. Той се увеличава на 7 примерно ... А извън града също е кошмар бам бум и 4-те подкалника с дупки протрити от гумите
                              sigpic
                              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                              X