Известие

Collapse
No announcement yet.

Мразя тези пътища !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До като работех в Гърция, забелязах следният факт. Там колкото и да беше добра колата, щом влезех в Бг и Стигнех до Симитли и .....То култовият рефрен "Яж ми..." сам си идваше, защото каквото можеше да тропа се разтропваше.
    Сега и техните пътища се поразбиха, ама тогава разликата беше фрапираща.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Аз като карах 145-цата също бях така ... Преди да изляза си обмислям внимателно маршрута и ако най прекия път до където съм тръгнал е 2 км. Той се увеличава на 7 примерно ... А извън града също е кошмар бам бум и 4-те подкалника с дупки протрити от гумите
      Същото е и при мен ... а моята улица е павирана .. ее няма толко неравен паваж ... често ... да не говориме че тук тама и павета липсват .. все едно е кеф на некой да кара кара по "Цар Борис" ...
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Ааа ние ако се оплакваме я вижте как се мъчат горките по софийските светофари

Attached Files
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бах маа му, на таз снимка има 10-15млн лв..., затова нямаме пътища, всички влачат яко пари. С честен труд ще седнеш във Ферари само ако си жена и въртиш здраво дудуци.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            Бах маа му, на таз снимка има 10-15млн лв..., затова нямаме пътища, всички влачат яко пари. С честен труд ще седнеш във Ферари само ако си жена и въртиш здраво дудуци.

Бате това за ферарито и жената си мега прав Иначе нашите пътища няма как да са друго яче,щото трябва да си ги направим с нашите пари...........А когато трябва да внасяме в държавната хазна пари примерно под форма на данъци бягаме като дявол от тяман.А да говорим и друго,в бг има прекалено много дизелови автомобили,като много от тях са с махните катализатори,това как замърсява въздуха.........майка плаче........Аз съм за данъка да се базира главно на стойноста на автомобила,кат имаш 50 бона за кола и още една торба пари за подръжката и,кво те бърка 2-3 бона на година за данък.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Моляяя, хората ги бърка 2лв за синя зона, ти 2000лв данък ще им вземеш. Тогава няма само ключове да се крадат....
              Относно пътищата, понеже съм буден гражданин и ми дреме на оная споменатата работа, в интерес на истината винаги, когато сигнализирам нередност или дупка на СИ, на 80% се върши нещо.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
              Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Хо хо ... мацка на около 20-25 в бентли , мазерати М6 .. порше и т.н много съм виждал особено в студенски е пълно с тях ... и съм сигурен че тея дето не са дъцерички ,са заваршили в УНСС специалност " Как да си отворим краката " да знаете има ги и тея специалности !

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                Моляяя, хората ги бърка 2лв за синя зона, ти 2000лв данък ще им вземеш. Тогава няма само ключове да се крадат....
                Относно пътищата, понеже съм буден гражданин и ми дреме на оная споменатата работа, в интерес на истината винаги, когато сигнализирам нередност или дупка на СИ, на 80% се върши нещо.

Да колега , за което евала ! но принципно като ги гледам тези какво правят .. кърпат улиците оставят кърпено месец .. после завали дъжд и започнат да асвълтират в дъжда .. е това е много мърлява работа и затова след 1-2 зими тоя път вече е на вълни и пълен с дупки ...

Comment

Със сегашното положение няма как да са управят нещата.Без свежи пари и то бая пари понеже нашите пътища са толкова зле..........в цяла европа не знам държава с по лоши пътища.Който го бърка 2 лв за синя зона няма да кара кола.На запад за неплатена глоба за паркиране не я ли платиш до няколко месеца влизаш в пандиза.За неплатен данък за една година при първо спиране от полицаи или плащаш на място всичко с дебелите лихви или слизаш от автомобила който ти се конфискува на момента а ти са прибираш с рейса.Това кога ще при нас.......? На върбов ден.До тогава ще се и таралянкаме из дупките.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Проблема е, че пътищата в България се строят както и всичко останало! Общината възлага на една фирма да направи пътя за определена сума пари, а тя възлага на втора фирма, която от своя страна възлага на трета и така за да излязат всички на печалба, и определени лица да са си получили комисионните, ние получаваме ужасни пътища, които догодина отново са за ремонт и колелото се завърта наново.
                    Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                    Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                    Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

днес както си карах спокойно към Свогйе със 120 и кво да видя сляп завой и в ейпекса кво мислите камьон с прицеп влачещ огромен "Каматсу" скрепер ... нямаше обозначаваша кола отпред, пътя беше в дупки и обратни наклони и беше тесен като кенеф в Софийския затвор за пореден път колата ми спаси живота ... за пореден

Comment

Положението е много зле а най-зле е това че в повечето случай както този други хора застрашават нашия живот ...
                        давам пример :

По миналата седмица карам по една улица която е много неравна и само на вълни с изпъкнали шахти и т.н и един педал излиза от една улица ама така излиза че ми влиза сигурно 1 метър и повече в моето платно , при което аз за да не го наместя кръшвам на ляво обаче там има изпъкнала шахта и нацепих картера .. е как не го счупих само господ знае .. но опциите ми бяха 2 .. или да го наместя тоя и да си счупя колата или да си я счупя без да го намествам ... ( не че после нямаше да си поговорим с него малко де ама ..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                          Положението е много зле а най-зле е това че в повечето случай както този други хора застрашават нашия живот ...
                          давам пример :

По миналата седмица карам по една улица която е много неравна и само на вълни с изпъкнали шахти и т.н и един педал излиза от една улица ама така излиза че ми влиза сигурно 1 метър и повече в моето платно , при което аз за да не го наместя кръшвам на ляво обаче там има изпъкнала шахта и нацепих картера .. е как не го счупих само господ знае .. но опциите ми бяха 2 .. или да го наместя тоя и да си счупя колата или да си я счупя без да го намествам ... ( не че после нямаше да си поговорим с него малко де ама ..
                          ако не ми бяха толко скъпи фаровете директно омуувам го в предницата да види кво е риск непредсказуем 166 -цата е здрав танк и понякога си мисля дали да не я ъпгрейдвам с малко допълнителен стомано профил и да въдворявам справедливост ...
                          Па ако се стигне до спречкване от типа - ти кой си бе педерас - имам си ножове, вериги, електрошокове и т.н. та поне да ги изпробвам

Comment

оо в колата си нося винаги нож и резана точилка .. на една ръка разтояние са ми ... не знаеш на каф може попаднеш в тая държава заеби ..

Comment

Дано не ви срещна на пътя... Майтапа настрана, но хора всякакви. Сигурно и най- праведния шофьор му се е случвало да се разсее за момент.

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                оо в колата си нося винаги нож и резана точилка .. на една ръка разтояние са ми ... не знаеш на каф може попаднеш в тая държава заеби ..
                                какво пишеш ти, аз съм филантроп и пацифист но моите френдове си носят в колите мачете, ножове, палки и какво ли не аз нося една резервна гума но отскоро се заредих и аз

Comment

Working...
                                X