Известие

Collapse
No announcement yet.

Мразя тези пътища !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
    какво пишеш ти, аз съм филантроп и пацифист но моите френдове си носят в колите мачете, ножове, палки и какво ли не аз нося една резервна гума но отскоро се заредих и аз

Аз нося 80-килограмово добиче остригано нула номер облечено с екипа на националния отбор по футбол на Италия понякога на Милан обут с маратонки New Balance с брада като ония лидера на чеченските сепаратисти.............
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:02.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
      Моляяя, хората ги бърка 2лв за синя зона, ти 2000лв данък ще им вземеш. Тогава няма само ключове да се крадат....
      Относно пътищата, понеже съм буден гражданин и ми дреме на оная споменатата работа, в интерес на истината винаги, когато сигнализирам нередност или дупка на СИ, на 80% се върши нещо.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
      Ае за синя зона да не говорим, защото парите отиват в частна фирма.....то не, че другите дето успеят да ги съберат от данъци отиват където трябва.....то дупките по пътищата и тия в хазната се попълват по най тъпият начин...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тука у нас имам чувството че ни едни пари не отиват там къде си мислим че отиват...
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

То в България остана ли нещо държавно!?

Тук до блока си има частен път свързващ булеварда с жилищният комплекс....накрая му...бариера. Ама няма ни една дупка
          За синята зона визирах мъжа с ламбото. Защото ако аз бях взел ключовете сега нямаше да драскам зад телефона, а щях да пиша по стените в килията на РПУ-то.
          Ама ето за някои може.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Няма оправия в тая държава заеби
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
            X