Известие

Collapse
No announcement yet.

Давност данък МПС в общината

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tdy Покажи съобщение
    Колега, не слушам чалга и не хвърлям салфетки съжалявам, а важното е да има такива като тебе дето не ги интересуват за какво си дава парите.Аз ще си платя данъка обаче някой пенсионер със 200 лева пенсия какво ще прави бихте ли ми обяснили,лекарствата ли ще си плати,за ядене,ток,вода или данъка,винетката,прегледа?
    Като винетката ни е по-скъпа от Швейцарската или да сравняваме пътищата ако искате?
    Пенсионер с 200лв пенсия не може да си купи автомобил. Данъка ще му е най-малкия проблем. А има коли вече с по 20лв данък. Това да е проблема на пенсионера.
    И точно защото много силно ме интересува за какво си давам парите, то преди да си купя автомобил сядам и смятам какви ще са ми ежемесечните разходи, и дали ще мога да ги покривам. Точно за това плащам данъка до края на април месец, за да хвана и 5-те процента отстъпка. И точно защото много добре си смятам парите.
    Ама такива хора като теб не си правят сметката очевидно и после реват наляво-надясно.
    Last edited by BO; d.m.y г., 17:14.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Осрахте хубавата тема. Иначе аз съм за това, всеки да си плаща данъците. Иначе не сме държава, а географско понятие. Друг е въпросът, ако на някой като мене му искат да плаща за нещо, което не съществува отдавна и всичко му е платено.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ами има един лаф - простирай си краката според чергата.И аз искам гта и ако данъка не ме притеснява ,разхода обаче - да, поради което си карам настоящата.Просто човек не трябва да си надхвърля възможностите, иначе се вкарва в едни филми и хипотези.И става като оня пич с кайена оня ден дето сложи газ за три лева....ама кара кайен...ма пък има газ само до дискотеката, пък аз в почивните дни обиколих североизточна България.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ама пък нямаш Кайен!
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Осрахте хубавата тема. Иначе аз съм за това, всеки да си плаща данъците. Иначе не сме държава, а географско понятие. Друг е въпросът, ако на някой като мене му искат да плаща за нещо, което не съществува отдавна и всичко му е платено.
            Е нямам...щото първо нямам толкова пари, второ ако имах пари за кайен щях да си взема гта и един чопър.

Comment

Аз пак казвам сметката съм си я направил ти не ме мисли, не ми е проблем да им дам на тия парите даже вече си ги получиха(да не се притесняваш случайно),въпроса е друг ама явно не можеш да разбереш за какво ти говоря,жалко.
              Нека си плащаме данъци и винетки и да си караме по хубавите пътища и да се чудиме къде ни отиват парите и така, приключих аз с тая тема,лека вечер.
              Last edited by tdy; d.m.y г., 21:55.
              Alfa 147 1.6 105hp
              Gas Injection System

Comment

Значи като не си плащаш данъците и венетките няма да спечелиш нищо освен да си образуваш нерви.А за да знаеш за какво си даваш парите пътят е съвсем друг, а не индивидуален.Това ми прилича като некви там протестират, затворили някакъв път и кво...създават проблеми на другите като тях, да не могат да отидат на работа или други фирми страдат, а на ония в парламента им е през оная работа.Само че това е друга хипотеза и не е за тая тема.

Comment

Не трябва да се смесват нещата. Едно е да накараш администрацията да си върши работата, а съвсем друго да не спазваш закона. Защо някой не протестира, като даде повече пари!,?
                  Въпросър е в това , да се накара администрацията да работи, а не да си измисляме оправдания за нашата собствена немарливост. Ето защо и референдума е мъртвороден. Какво като депутатите ще станат 120? Те пак ще крадат като за 240, ако ние не им кажем, че така не може.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Държава от тарикати няма как да функционира нормално.
                    Едните крадат и взимат подкупи, другите не плащат данъци и глоби и за това пенсиите са 200 лв. и заплатите никакви.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                    X