Известие

Collapse
No announcement yet.

телевизия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• телевизия

Искам да сменя Булсат с някой друг, откак ми спряха и НВО, мога да я карам само с на баба ми антената
    до сега стоях на тях заради Ф1 (тази година нямам), Мото ГП и Тенис турнирите, така че ако дадете алтернатива, където ги излъчват, ще е супер

та какво искам:
    НВО
    Eurosport HD и Eurosport2
    Fine Living
    24 Kitchen
    Fox, Fox Crime
    Документалните канали в HD

Свекър ми е на Близу и никак не е доволен от тях, а и не само той
    Пекет с интернет е опция
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Ми аз съм на Булсатком и посочените от теб канали ги имам без НВО.Със стандарт плюс премиум пакет съм 13,80 - http://www.bulsat.com/tseni-televizia.php.За НВО трябва допълнително да се плати ако го искаш, ма за мене няма смисъл да гледам стари филми или такива дето по другите канали вече съм гледал.НВО навсякъде е платено.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Вие не сте ли чували за Dreambox.За 200 лв на година гледам цял свят Имам поне 30 HBO включително и българското.Пълен пакет на булсат и т.н. Кат дойда на събора ще ви отворя аз
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Биваком аз сън с тях зарад оптичното кабил иначе и тиливизия има ма ни я глеъм що ноно стопо ровим из форумо

Comment

Булсат не предлагат в момента изобщо НВО, а аз си го искам, предплатила съм си го за цяла година, а те ми го спряха, на всичкото отгоре 1 месец го хващаше липсата в праймтайм, остава ми малко повече от месец до края на предплатения период и вече е решено, че ще ги сменям
          меко казано съм им бясна
          въпросът е, с коя по-прясна боза да ги сменя
          какво е Дримбокс, от къде, как и що

Comment

NET1 имат исканите канали, като само HBO-то е срещу допълнително заплащане и е кодирано.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

а как са като качество на услугата нет1
              имат кутии в нашия вход

задължително ли е от тях да си взимаш интернет

Comment

Тук съм с ТВ и бекъп нет от НЕТ1, качеството е добро, прекъсванията са малко.
                Бонус а при тях е, че ако ТВ има вграден кабелен тунер може да се гледа цифрова ТВ без допълнителни кутийки и дистанционни (и без допълнителното оскъпяване).
                Сигнала за аналогова и цифрова ТВ идва по 1 кабел и може в сплит мрежа да има всякакви приемници (стар ТВ на аналогова, нов с вградения тунер и/ли кутийки - имам ги във всяка стая по 1).
                Не знам обаче как това ще работи с кодираните канали (дали може код картата им да се набучи директно в ТВ с такава опция).
                Нета е по отделен лан кабел (оптика до сграда и вътре лан) и си е съвсем отделна услуга, има пакети само ТВ, има пакети с ТВ и нет.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                  а как са като качество на услугата нет1
                  имат кутии в нашия вход

задължително ли е от тях да си взимаш интернет
                  Аз лично съм доволен от услугата - взимам нет и тв.
                  Цифрова тв до всеки телевизор, без приемници и т.н. Ако искаш да гледаш кодираните, плащаш за тях - дават карта и трябва на CI порта на съвременен телевизор да си сложиш KA модул.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Hbo е на мястото на HBO Comedy. Предполагам до края на седмицата ще оправят нещата.
                    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

И аз забелязах, че вече има НВО в булсата
                      но наистина сериозно се замислям да им бия шута като ми изтекат предплатените месеци, т.е. скоро

Comment

От време на време си подменят/редактират каналите.Имаше един трик, оставяш приемника на последния канал за около час и сам се ъпдейтва.Другия вариант изключваш го от контакта оставяш го известно време да почине и го включваш.Третия вариант влизаш в инсталация и му задаваш да зареди каналите ма там трябва да внимаваш какво му казваш да прави че може си образуваш нерви, не че е непоправимо ма предизвиква изблик на нецензурни излияния.Ма пък принципно олабва нервната система и покрай булсата го тургаш на ВиК, Енергото, Топлофикация и кой се сетиш.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А вие батки задавалили сте си въпроса,колко от предлаганите канали на който и да е доставчик са платени.............Много малко........90% от каналите в пакета ги взимат безплатно от сателити като Сириус,Хотбирд слагат ги в един пакет с 2-3 реално платени като HBO и Film+ и ти ги набутват за една торба пари.А ти релано ако има не зависим приемник и 1 метър чиния можеш повечето канали които предлагат да ги гледаш безплатно.На мен едно време сателитите ми бяха страст и никога не съм бил зависим от който и да доставчик,още повече че те те ограничават с пакет от определени програми,а по сателита си гледам цял свят.Щото всяка държава си има хубави канали.Примерно Сърбия Pink,Германия Premiera после станаха Sky.Даже има приемници които могат да обърнат езика на канала,български естествено няма нас кой ни брои за население но от немски на английски и обратно или на испански и т.н.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                            Вие не сте ли чували за Dreambox.За 200 лв на година гледам цял свят Имам поне 30 HBO включително и българското.Пълен пакет на булсат и т.н. Кат дойда на събора ще ви отворя аз
                            Баце читавите Dreambox stb-та като 800HD са от порядъка на над 350лв (втора употреба) като сложиш и чиния с мотор и диаметър над 1,20м , Irdeto2 , Conax и Cryptoworks карти за повечето телевизии и заминава бюджета . Да не говорим ,че няма интернет .

А кое викаш е фриий на Hot Bird http://en.kingofsat.net/pos-13E.php и може да лудне човек да описва транспондери

Сателитната телевизия е за манияци
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                              Баце читавите Dreambox stb-та като 800HD са от порядъка на над 350лв (втора употреба) като сложиш и чиния с мотор и диаметър над 1,20м , Irdeto2 , Conax и Cryptoworks карти за повечето телевизии и заминава бюджета . Да не говорим ,че няма интернет .

А кое викаш е фриий на Hot Bird http://en.kingofsat.net/pos-13E.php и може да лудне човек да описва транспондери

Сателитната телевизия е за манияци

Баце подучул си нещо,ама има още да учиш Сега ща светна и инфото ще ми бъде общо с последен ъпдейт,щото от няколко години не се занимавам със сателити Но мисля в близко бъдеще пак да почна че взе да липсва тая страст.Значи всеки модел на Мечтаната кутия има брадче китайче За 350лв втора употреба имаш предвит оригиналнияАз преди няколко години си взех HD 800 se китайче чисто ново с 2г. гаранция за 180 евро.А оригиналния в магазина беше 450 евро.Визуалната разлика е само,че на оригиналния пластамасата на кутията е леко грапава,а на китайчето е е изцяло гладка.А вътрешните разлики е,че китайчето много по лесно му са слага кракнат софтуер,отколкото на оргиналдъта която има сериозни защити и ти побелява косата докато му набиеш кракнат софтуер.Защото батко Мечтаната кутия се взима да се краква и да гледаш почти безплатно цял свят,а не да се набутваш за картиНезнам какво имаш предвит под ,,няма интернет,, но и двата имат букса за интернет кабел и работат прекрасно с интернет.Имам човек в Македония който срещу минимално заплащане,ти влиза от Македония чрез Tiem Viewer в Dreamboxa слага ти кракнат софтуер,закачва те на неговите сървари и ти пуска всички платени пакети,които са в сателитите които можеш да хванеш с чинията си.Аз имах и на Булсат и на още един бг правайдер които бяха на Астра,сега не мога да се сета как се казват,пълните пакетиДаже един познат българин който имаше оригинален HD 800 си изяде чорапите от яд защото ги сравнявахме неговия и моя,на моя картината беше с доста по наситени цветове,и неговите канали на Булсат не можеха да се отключат,защото не можеше на неговия приемник да се сложи точния кракнат софтуерКато казах безплатни канали на Hotbierd преди няколко години там съм гледал и Евроспорт фри и Дискавари,че дори и XXL Сега не знам как е положението понеже по сателитите нещата бързо се сменят,едни канали минават в други сателити дори през месец примерно от Астра в Хотбирд после в Сириус и т.н. , или стават платени,но със сигурност има много известни канали които са фри,а доставчиците си ги слагат в пакетите,това е световна практика не само в бг
                              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:26.

Comment

Working...
                              X