If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледате ли биг Брадър? Ееее тази, жена ми полудя. Друго не се гледа у дома. А на мене ми много анти това шоу. Добре, че е компа да се занимавам. Иначе ще се изпотрепем
Бате, разбирам те много добре! Аз също съм на комп-а, а жена ми в другата стая гледа невероятните ни звезди. Комп-а , слушалките и - това е спасението !
Бате, разбирам те много добре! Аз също съм на комп-а, а жена ми в другата стая гледа невероятните ни звезди. Комп-а , слушалките и - това е спасението !
Даааа - позната история, явно навсякъде е едно и също
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
гледах го 2-3 пъти ,но не повече и мисля ,че е прокиснала боза. а върхъ на простотията ще е днес.Ще женят бат Здравко и кака ви Мадона се е принизила да доида да пеев в къщата на сватбата.Може да направят дует с Васко -педераса.
NO COMMENT
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
гледах го 2-3 пъти ,но не повече и мисля ,че е прокиснала боза.
Само да вметна,че е най-нареденият от всички Брадъри досега На китайчето му изтича договора с Азето.. И двамата спят с жени(и то с какви...)Всичко е сценарий-някой ако не е разбрал още
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment