Известие

Collapse
No announcement yet.

Антивирус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Антивирус

Какъв Антивирусен софтуер ползвате и дънил ли ви е до сега? Доволни ли сте от него? Дано да не я дублирам тази тема. Не съм гледал много назад дали я има но реших, че ще е интересна Аз съм с Касперски Интернет Секюрити 6 и да знаете, че по-добра няма. Вервайте ми
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

ZoneAlarm Security Suite
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
      ZoneAlarm Security Suite
      Лошо
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
        Първоначално публикувано от Crusader
        ZoneAlarm Security Suite
        Лошо
        Лошо зер - 2 годинки няма пробив
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

на работата макафи

в къщи авира+спайуеар терминатор

разбира се и на двете места с уин файъруол

пробиви в работата засега не, а в къщи много рядко
          Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
          Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221

Comment

Скоро в къщи ми се наложи да се боря с гадини из компютъра и в крайна сметка се оказа че с една програма пълно щастие няма. Та аз минах през NOD32 после AVG7.5 после PANDA и пак AVG7.5 едновремнно с едно две пускания на Ad-Aware SE Professional. Оказа се че всяка хваща по нещо пропуснато от предишните.
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
              Скоро в къщи ми се наложи да се боря с гадини из компютъра и в крайна сметка се оказа че с една програма пълно щастие няма. Та аз минах през NOD32 после AVG7.5 после PANDA и пак AVG7.5 едновремнно с едно две пускания на Ad-Aware SE Professional. Оказа се че всяка хваща по нещо пропуснато от предишните.
              Да ама Каспъра не пуска нищо бате Тея дето ги изреди всичките са за
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Аз използвам Avast, доволен съм от нея, но постоянно ми намира вируси, и на всичкото отгоре, като я инсталирах, ми изтри половината файлове, дето съм ги теглил от някъкви смешни сайтове, но като цяло е добра.

Comment

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                  Аз използвам Avast, доволен съм от нея, но постоянно ми намира вируси, и на всичкото отгоре, като я инсталирах, ми изтри половината файлове, дето съм ги теглил от някъкви смешни сайтове, но като цяло е добра.
                  Ми що си доволен тогава Каде ги намира? В компа ли? Ми тя не да ги намира, а изобщо не трябва да ги пуска бе бате
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Да точно за това говоря като я инсталирах ми намери много вируси и ми изтри половината файлове, защото НОД32 явно не си е вършел работата , а с тази ако примерно изтегля някой фай и веднага ми изписва, че е намерен вирус, и ме предупреждава, че го изтрива. Но тич вируси, които се срещат най-често /Троянски Коне/ те според мен не са опасни.

Comment

ИНформация на ухо - НОД32, в случай че нямате лицензирано копие, само показва, че се ъпдейтва, а реално си стои със стара база данни.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                        Да ама Каспъра не пуска нищо бате Тея дето ги изреди всичките са за
                        Не знам доколко си се интересуал от антивирусен софтуеър но за последните някоко години НОД 32 е номер едно по всички класации. Също и това новото на Майкрософт - Уиндоус дефендър не е лошо. Пробвах го на сайтове със адуеър и молуеър и не пусна абсолютно нищо.По принцип за него ти трябва оригинал Уиндоус. Друго което е добро е Spyware Doctor на PC Tools. Zа него се казва че защитава добрре но иска доста ресурси.
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Max
                          ИНформация на ухо - НОД32, в случай че нямате лицензирано копие, само показва, че се ъпдейтва, а реално си стои със стара база данни.
                          Абсолютно си прав. Реално не се ъпдейтва. Нода беше първата която ме запозна с вирус. Направо си го пусна като у дома си
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re: Антивирус

Какъв Антивирусен софтуер ползвате и дънил ли ви е до сега?
                            Чета, чета надолу и оставам с впечатление, че хич не те интересува кой от колегите какво ползва, ми просто се чудиш как да лъснеш с мнение...
                            Аз пък не ползам никъв антивирус вкъщи, компът ми е закачен на ЛАН, пълен с любопитни студенти, с оригиналният уиндоус си е вече пета година трошчицата, вирус досега не е пробивал. И сеа кво? Да турям Касперски, викаш?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

SAV CE 10.2 for 64bit Vista
                              и MS ForeFront Security разбира се
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X