Известие

Collapse
No announcement yet.

Да намерим дом на две кученца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да намерим дом на две кученца

Подарявам две чаровни госпожици. Кученцата (6 бр.) бяха изхвърлени на улицата. На около 3 месеца са и 3 от тях вече са подарени. Един остава да охранява тази колиба и остават двете дами в очакване на своите нови стопани.Породата им е между каракачанка и нещо...
    Настоящият им адрес е в гр. Костинброд и среща с тях винаги може да бъде осъществена.
    Позвънете ми на:0897 888 317 Чери
    Attached Files
    Last edited by Lei-chery; d.m.y г., 09:55.
    GTV 1.8 TS

Що за идиот и малоумник трябва да си за да изхвърлиш невинно същество на улицата.И двете кученца са уникални.Аз за съжаление живея в апартамент и не става за куче Имах два заека но бяха изгризали копчетата на дистанционното на телевизора и всичко що е кабел Преместих ги в мазата но там единия са депресира и реших да ги дам в една ферма където не ги отглеждат за ядене и заедно с други зайци ще живеят на чист въздух и на природа Успех с кученцата дано си намерят читав стопанин
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Те, "хората",
      деца изхвърлят, а те седнали сълзи да хвърлят и сополи да точат за кучета.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Те, "хората",
        деца изхвърлят, а те седнали сълзи да хвърлят и сополи да точат за кучета.
        Е, Руменчо....неотразим си....завърна се ти у кочината.......сега ще дигнеш рейтинга на форума)

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
        Подарявам две чаровни госпожици. Кученцата (6 бр.) бяха изхвърлени на улицата. На около 3 месеца са и 3 от тях вече са подарени. Един остава да охранява тази колиба и остават двете дами в очакване на своите нови стопани.Породата им е между каракачанка и нещо...
        Настоящият им адрес е в гр. Костинброд и среща с тях винаги може да бъде осъществена.
        Позвънете ми на:0897 888 317 Чери
        Ей...това "нещо" от породата ме плаши мен........установен ли е бащата....

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Що за идиот и малоумник трябва да си за да изхвърлиш невинно същество на улицата.И двете кученца са уникални.Аз за съжаление живея в апартамент и не става за куче Имах два заека но бяха изгризали копчетата на дистанционното на телевизора и всичко що е кабел Преместих ги в мазата но там единия са депресира и реших да ги дам в една ферма където не ги отглеждат за ядене и заедно с други зайци ще живеят на чист въздух и на природа Успех с кученцата дано си намерят читав стопанин
        Ти май го приемаш... искрено и лично... заради ника си))
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:53.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[QUOTE=Бобби;1433802]

Не брат, когато поемеш ангажимент да гледаш животинка или човек не можеш просто така да го изхвърлиш на улицата............не може така в тоя живот. Плюс което е знаеш ли каква е разликата между кучето и човека? Човека е к*рва и ще те предаде, а кучето ще ти остане вярно до гроб!

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1433807]
            Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

Не брат, когато поемеш ангажимент да гледаш животинка или човек не можеш просто така да го изхвърлиш на улицата............не може така в тоя живот. Плюс което е знаеш ли каква е разликата между кучето и човека? Човека е к*рва и ще те предаде, а кучето ще ти остане вярно до гроб!
            Знаеш ли защо е така...защото кучето не може да говори....а когато лае, никой не го разбира....Но хората като лаят в нормалните държави се взимат мерки...а при нас...знаеш....
            ...приликата м/у кучетата и хората...е че има помияри....но при кучетата са по умни ....определено!!!...а за разликата си прав до някъде...аз съм стар кучкар)

Comment

Държавата няма нищо общо с предателите.................те са навсякъде..............а кучето не е нужно да говори за да те предаде.......но явно си има принципи..........дори и ,,помиярите,,........които всъщност не са такива..........

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Държавата няма нищо общо с предателите.................те са навсякъде..............а кучето не е нужно да говори за да те предаде.......но явно си има принципи..........дори и ,,помиярите,,........които всъщност не са такива..........
                А бе ти я взе на сериозно тая тема...А Наздраве...

Comment

Кучето се е доказало че е най-добрия приятел на човека, а човека се доказа че е най-добрия предател на кучето.Какво нещо сме хората а Боби................наздраве за кучешките принципи

Comment

Бате Боби...темата е много сериозна, че ми идват в повече, а няма да ги оставя на улицата.Много са симпатични и вече се правят на пазачи...лаят...ръмжът....
                    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Бате Боби...темата е много сериозна, че ми идват в повече, а няма да ги оставя на улицата.Много са симпатични и вече се правят на пазачи...лаят...ръмжът....
                      Хубаво де....ама не ми мязат много на каракачанки....затова попитах уставен ли е бащата...)
                      п.с....бъзикам кученцетоОгиитаткоДогим и той се впряга...

Comment

Хубаво де....ама не ми мязат много на каракачанки....затова попитах уставен ли е бащата...)
                        п.с....бъзикам кученцетоОгиитаткоДогим и той се впряга...
                        Не е установен естественно, но ще станат кучета пазачи.
                        GTV 1.8 TS

Comment

Аммм....донес едно у Варна мооо, на кутрето ще му намерим стопанин на теб ще ти поблагодарим......
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Аммм....донес едно у Варна мооо, на кутрето ще му намерим стопанин на теб ще ти поблагодарим......
                            Еее Митак....далечко ми е.Ще ти пратя едно по куриер....като подарък!
                            GTV 1.8 TS

Comment

Еееех, едно време как лесно са лъжехте...благородно дело си захванала, успех Лейче.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X