If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неска питах в едно заведение мои авери рокери се събират там и мноу желаещи има обаче малко сгафих ас щот казах че едно кученце подарява мноу готина мадама и сички искаха телефон за връзка с кученцето.Ши извиняваш малко стар съм вече ас и желанието върви преди мисълта ми дърт перверзник съм станал малко.
Хе хе хеее.....Митрееее....неуморим си, признала съм те!!!
Кученца са хубаво нещо но не познавам хора да искат за съжаление ние у Путкомер нямаме место щото сме в Центъро даже тука ми подаряваха една Арда тва Нюфаундленд ли е кво е ама няма къде да го държа иначе кученце за детенце е супер другарче ама ...
Еееееее, браво.
Значи на теб породисто куче ти предлагат, а ти отказваш. Какво ти дреме за мелези.
Къде в центъра живееш, в някоя кооперацийка, която мирише на леш и мухъл или в някой апартамент с бежанци, та нямаш място?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Еееееее, браво.
Значи на теб породисто куче ти предлагат, а ти отказваш. Какво ти дреме за мелези.
Къде в центъра живееш, в някоя кооперацийка, която мирише на леш и мухъл или в някой апартамент с бежанци, та нямаш място?
тука съм бе бате на ул. "Ами Добре" съм ма много гърци по етажното собственоз че и турци и индийци дейба затуй ме е страф за кученце и моля сано без Расизан!
Comment