Известие

Collapse
No announcement yet.

Да намерим дом на две кученца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Неска питах в едно заведение мои авери рокери се събират там и мноу желаещи има обаче малко сгафих ас щот казах че едно кученце подарява мноу готина мадама и сички искаха телефон за връзка с кученцето.Ши извиняваш малко стар съм вече ас и желанието върви преди мисълта ми дърт перверзник съм станал малко.
    Хе хе хеее.....Митрееее....неуморим си, признала съм те!!!
    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Кученца са хубаво нещо но не познавам хора да искат за съжаление ние у Путкомер нямаме место щото сме в Центъро даже тука ми подаряваха една Арда тва Нюфаундленд ли е кво е ама няма къде да го държа иначе кученце за детенце е супер другарче ама ...
      Еееееее, браво.
      Значи на теб породисто куче ти предлагат, а ти отказваш. Какво ти дреме за мелези.
      Къде в центъра живееш, в някоя кооперацийка, която мирише на леш и мухъл или в някой апартамент с бежанци, та нямаш място?
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Еееееее, браво.
        Значи на теб породисто куче ти предлагат, а ти отказваш. Какво ти дреме за мелези.
        Къде в центъра живееш, в някоя кооперацийка, която мирише на леш и мухъл или в някой апартамент с бежанци, та нямаш място?
        тука съм бе бате на ул. "Ами Добре" съм ма много гърци по етажното собственоз че и турци и индийци дейба затуй ме е страф за кученце и моля сано без Расизан!

Comment

И хоп.....двете кутрета вече са подарени! Щастлива съм от този факт! Раздадох всичката стоката .....
          GTV 1.8 TS

Comment

Working...
          X