Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми сервиз за автоматици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръчайте ми сервиз за автоматици

Имам проблем със скоростите на една А6 2000г. 2.5TDI,та ми трябва читав сервиз,карах я при един пич в Дупница,но нищо не направи.

Аз съм ползвал услугите на този сервиз: http://www.gemini4.com/
    едно Гранд Чероки 3 годишно само те успяха да ремонират кутията, на мой приятел Х5 цата също я ремонтираха успешно, в сервиза им беше пълно с Аудита, ще имат достатъчно опит.
    Успех
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Мултитроник ли е?
      www.facebook.com/workshox

Comment

Не,типтроник е.

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          Аз съм ползвал услугите на този сервиз: http://www.gemini4.com/
          едно Гранд Чероки 3 годишно само те успяха да ремонират кутията, на мой приятел Х5 цата също я ремонтираха успешно, в сервиза им беше пълно с Аудита, ще имат достатъчно опит.
          Успех
          М...Да...това са първите в БГ...добра препоръка....близо 20- години се занимават с такива ремонти...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

В Джемини 4 ще ви струва колкото цялото Ауди По добре си намерете секънд хенд здрава кутия.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

А какво прави кутията,какъв и е проблема?
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Докато е студена няма проблем,но загрее ли почва да рита и все едно боксува,а и от 2-ра нагоре не ги реди предавките.

Comment

+1 за джемини . Коректни хора , работните места са им като лаборатории. Оправиха ми кутията на мерцедеса след многократни неуспешни намеси на "препоръчани" майстори .
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Колега далеч си но ако се закучат нещата работя в сервиз изцяло специализиран за АТ. Сервизът е на Любо, в Мартен се намира. Всички в северна България ни знаят и са доволни. Само да те уточня, колата ти е в сервизен режим и не е на 2-ра, на трета е. Не си прави илюзии, че със смяна на масло ще се оправи. ААко имаш конкретни въпроси с удоволствие ще помогна!

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Докато е студена няма проблем,но загрее ли почва да рита и все едно боксува,а и от 2-ра нагоре не ги реди предавките.
                      ..износени фрикционни елементи ...

Ако я напънеш на по високи обороти изключва ли на N или само се тормози ?
                      Същите симптоми ги имах на мерцедеса и не качваше над 4-та , а като го напъна и минаваше на N

Така или иначе сам няма да можеш да я оправиш - карай я в Джемини и си подплати портфейла дебело .

santo_traficante е прав - цената на ремонта ще е наполовина на цената на колата (може и повече) ... дали си струва ?

@Orm - Не си ли чувал ,че МБ кутии се ремонтират в Ловеч при Анди и Васо ?
                      Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:56.
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ремонта на тази скоростна кутия е в рамките от 800 до 2800лв. в Джемини....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                        X