Абе не питам теб, просто цитирам по какво се изказвам......те тия мундьовци ги наредиш пред парламента и да ги емнеш с ротната картечница докат са стопи дулото....баси нема такава дълга лента с патрони
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие
Collapse
X
-
добре де как може да излезнеш с явната идея да пребиеш някой и да няма койсамо някви мацки с едни малки симпатични кученца сновът из квартала ... добре че намерих един стар постер на Весна Змиянац на който нададох такъв як тупаник, че сега ме боли ръката ... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... но имах нужда да ударя някой а тия мацки с кученцата само ме закачат
Comment
-
Като заговорихме за пуцане малко отклонение ще направя ма много ма кефи, малиий от терасата начи кат емна циганското квартал без расизан - https://www.youtube.com/watch?v=a0g-YVG0VtwПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... (Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениедобре де как може да излезнеш с явната идея да пребиеш някой и да няма койсамо някви мацки с едни малки симпатични кученца сновът из квартала ... добре че намерих един стар постер на Весна Змиянац на който нададох такъв як тупаник, че сега ме боли ръката ... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... но имах нужда да ударя някой а тия мацки с кученцата само ме закачат
Аз така една нощ около 3 сутринта се разхождах по Мария Луиза в Софето че не можех да заспя.И към мен се приближи младо момиче на около 23г. с по тъмен цвят на кожатаи ме попита: -Здравей имаш ли нужда от компания?
викам: -Да стига да не е платена
а тя: -Е-е-е няма как да не е платена
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКато заговорихме за пуцане малко отклонение ще направя ма много ма кефи, малиий от терасата начи кат емна циганското квартал без расизан - https://www.youtube.com/watch?v=a0g-YVG0Vtw
---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеА ти го треснае ако си постер на Весна де ...
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАз така една нощ около 3 сутринта се разхождах по Мария Луиза в Софето че не можех да заспя.И към мен се приближи младо момиче на около 23г. с по тъмен цвят на кожатаи ме попита: -Здравей имаш ли нужда от компания?
викам: -Да стига да не е платена
а тя: -Е-е-е няма как да не е платена
и сега е но са леко прикрити защото са извън закона
ако искаш да гледаш и снимаш шоо само се изкачи на някоя мансарда там с добра оптика и ще видиш какво се вижда ...
ако пък си и по-кът мене излобял ще дърпаш и спусъка но от това особен смисъл няма защото те са много и играят с кодове
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениекато гледам трасиращите куршуми как летят кът издухани от вентилатор нощни мухи ... дай едно и тука, че майката си джаса!
---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------
мхм знай живота не е лесен - ела опитай моя десене ако си постер на Весна де ...
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
Мария Луиза винаги е бил булеварда на публичните домове още от преди Царско времеи сега е но са леко прикрити защото са извън закона
ако искаш да гледаш и снимаш шоо само се изкачи на някоя мансарда там с добра оптика и ще видиш какво се вижда ...
ако пък си и по-кът мене излобял ще дърпаш и спусъка но от това особен смисъл няма защото те са много и играят с кодове
Ква мансарда бате бях в една бърлога от комунистическо времес фотьойлите с рошавата болана и телевизор Велико Търново
След това се сблъсках с надписа от вътрешната страна на вратата на тоалетната: ,, Моля не хвърляйте тоалетна хартия в тоалетната,, и три удивителни
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениедобре де как може да излезнеш с явната идея да пребиеш някой и да няма койсамо някви мацки с едни малки симпатични кученца сновът из квартала ... добре че намерих един стар постер на Весна Змиянац на който нададох такъв як тупаник, че сега ме боли ръката ... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... но имах нужда да ударя някой а тия мацки с кученцата само ме закачат
Определено не търсиш оръжие само за "неизбежна" самозащита. Ако такова ти трябваше, нямаше да споменаваш дори и респектиращ фактор, произтичащ от оръжие в кобур.
Случайно да знаеш, че употреба на оръжие се счита само дори да се хванеш за кобура, без да изкараш оръжието физически от него?
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениекато гледам трасиращите куршуми как летят кът издухани от вентилатор нощни мухи ... дай едно и тука, че майката си джаса!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Ваденето на оръжие води само до проблеми от един или друг характер, а понеже неправдата, дуенето простеенето често ме изкарват от релси мойто пищов отдавна е на дъното на варненското езеро най-вече щото го бях пригодил да стреля със сачми от лагер / за възпиращ ефект/ ама след като се оказа че пробива тавана на колата/жигулата/ ог 6-я етаж, размислих че възпиращия ефект може да се окаже тотализиращ а и индивида дето ще наплаша не си струва лежането в затвора,и те така.По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.
Ей го с трасиращи от 2,50 нататък, баси кефа - https://www.youtube.com/watch?v=ClEo...l_oYQnoW_quUkSLast edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:01.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
относно руското газово оръжие това мисля е най доброто газово което има за сега ...просто вноса е забранен от 2002 или 2007 год мисля и ако успееш да си намериш за 200-250 лв някой хубав ИЖ или байкал ще е хубаво там всичко е като на бойните им събратя всеки един детайл без цевта и пълнителя !
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
а тия турските ментета цамовите просто ги избягвайте тотални боклуци са нямат и 1 % издръжливост и добра изработка като тази на Руското газово оръжие !
Comment
-
[QUOTE=dimitar_vd62;1434692] По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.
Такъв е бизнеса МитакВсе пак баба Радка не продава карамфили
Comment
-
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1434721]Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПо добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.
Такъв е бизнеса МитакВсе пак баба Радка не продава карамфили
все пак реколтата и наближава да се бере а там нещата са игривиии
а Баба Радка макар да има 15 сина и 39 внука не се знае знае ли се
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПо добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.
Ей го с трасиращи от 2,50 нататък, баси кефа - https://www.youtube.com/watch?v=ClEo...l_oYQnoW_quUkSиначе компанията ми е стабилна ходя само в заведения които са частни клубове, когато ходя разбира се и са на приятели и там сме си само ние, нито на пътя нито в работата имам навика да предизвиквам проблеми, но просто се замислих за добро средство за самозащита в рамките на закона защото ми предстои много пътуване и е хубаво да се подсигуря - бих си взел куче но то е същество и няма как да се грижа за него предвид натовареността ми - затова разсъждавам за газов пистолет с масивен ефект
те така ... човешки размисли посреднощ сред работен ден
Comment
-
Аз пак казвам земи са китайско лазерче за тотал респект даже Дърт Вейдър няма шанс.Ето например неска си зех титаниева тенджера да варя компоти с лазерчето да не давам пари за ток.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment