Здравейте, колеги! Предстои ми заминаване за Холандия съвсем скоро. Спрял съм се на маршрута Сърбия-Хърватска-Словения-Австрия-Германия-Холандия. Ще съм ви благодарен, ако някои от вас споделят мнение и опит относно пътуването и всичко останало, тъй като за първи път ми се налага да тръгна с колата към толкова далечна дестинация. Случайно разбрах, че в Холандия и Германия е необходима допълнителна приставка за зареждане на газ, та реших, че може да има и други неща, които ако знам отсега, ще ми спестят доста главоболия, така че ако някои има какво да сподели, ще се радвам да го чуя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Холандия - мнения и препоръки
Collapse
X
-
Габо защо реши през Хърватска?Мисля че през Унгария ще ти е по на пряко.Аз винаги за Холандия или от Холандия минавам от там защото познавам и пътищата, хубави са и е уникално красиваЗа Австрия виж да имаш светлоотразителна жилетка, че глобата е 30 и няколко евро.За приставките за газ в Германия са 2 всъщност.Едната е чисто метална, другата е с едни гумени уплътнения.Навигация имаш предполагам
Към кой град в Холандия ще пътуваш?
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 13:17.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
-
София(България) - Белград(Сърбия) - Сегед(Унгария) - Виена(Австрия) - Нюрнберг(Германия) - Франкфурт(Германия) - Кьолн(Германия) - Айндховен(Холандия) - Бреда(Холандия)
Макар и не за Бреда, ползвал съм този маршрут до Холандия.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Сефте да се съглася с Огито, през Унгария и Австрия е по добре,
по този маршрут който си писал ще плащаш винетки и такси навсякъде а не помня още колко струваха тунелите в Австрия.
Багера ти написа най-правилния маршрут.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщениеСефте да се съглася с Огито, през Унгария и Австрия е по добре,
по този маршрут който си писал ще плащаш винетки и такси навсякъде а не помня още колко струваха тунелите в Австрия.
Багера ти написа най-правилния маршрут.))0...нема начин....той отдавна пуши трева там....
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщениеЗдравейте, колеги! Предстои ми заминаване за Холандия съвсем скоро. Спрял съм се на маршрута Сърбия-Хърватска-Словения-Австрия-Германия-Холандия. Ще съм ви благодарен, ако някои от вас споделят мнение и опит относно пътуването и всичко останало, тъй като за първи път ми се налага да тръгна с колата към толкова далечна дестинация. Случайно разбрах, че в Холандия и Германия е необходима допълнителна приставка за зареждане на газ, та реших, че може да има и други неща, които ако знам отсега, ще ми спестят доста главоболия, така че ако някои има какво да сподели, ще се радвам да го чуя.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Габо да знаеш че по целия ти маршрут през Унгария и Австрия имаш по 2-3 газстанции през всяка една от тях точно на магистралата.Иначе трябва да търсиш по населените места.Чукни на гугъл газ станции Европа и ще ти излезе един сайт по който можеш да ги видиш къде са. Запиши си ги как се водят като адрес и при самото влизане в държавата го задаваш на навигацията.Поне аз така права.В Германия па хич няма по магистралите има само на Autohof което е отбивка 300-400 метра от магистралата.Но запиши си ги като адреси къде ще зареждаш, понеже не е гаранция че на всеки Аутохоф има.Иначе в Холандия по магистралите има на всякъде.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Сърбия 2200 динара на посока
Унгария 15 евро седмична винетка
Австрия 8.70 евро винетка да 10 дни
Comment
-
[QUOTE=AttilaSL;1435296][QUOTE=Бобби;1435203]))0...нема начин....той отдавна пуши трева там....[COLOR="Silver"]
И аз обмислям една разходка до там че съм унил нещо
Ела си у нас...ще те напушиме за една година напред....стоката на баба Рада не е за подценяване)))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment