Първоначално публикувано от Bobo Markov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Карайте внимателно !
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе вярвам да е бил камикадзе...просто е направил грешна маневра..а на какво се дължи тя....може и той да не знае.....жегата е предпоставка...не ти ли се случвало, карайки да се отнесеш и да направиш някоя глупост, дето не би си помисли, че може да я сътвориш...
Да аз така едно лято на прибиране от Слънчев Бряг заспах на воланаИ така съм карал няколко километра.От тогава всяка година си прая курбан на тая дата
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе вярвам да е бил камикадзе...просто е направил грешна маневра..а на какво се дължи тя....може и той да не знае.....жегата е предпоставка...не ти ли се случвало, карайки да се отнесеш и да направиш някоя глупост, дето не би си помисли, че може да я сътвориш...
---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:36 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеДа аз така едно лято на прибиране от Слънчев Бряг заспах на воланаИ така съм карал няколко километра.От тогава всяка година си прая курбан на тая дата
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеДа аз така едно лято на прибиране от Слънчев Бряг заспах на воланаИ така съм карал няколко километра.От тогава всяка година си прая курбан на тая дата
Пак казвам....идиоти сме....Господ да ни пази....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕ..няколко километра.....няма как да караш заспал...така ти се е сторило.....Аз така на влизане в София...след 14-часа кормуване заспах за секунди и направих фаска на бордюра точно при карулката на Враждебна...а джантата беше жмел...като се освестих искри излизаха от десният калник, все едно се пилеше с флекс...късмет....и м/у другото си спомням, че даже и сънувах страхотен сън за секунди.....и на мен не ми се вярваше....
Пак казвам....идиоти сме....Господ да ни пази....
Comment
-
[QUOTE=Bobo Markov;1435240]можех с Реното предишното аз нали карах един Гранд Модус начи карам си примерно с едни 7000 оборота и гледам мадама ама тя яко пуснала гъз и цицорк и както си гледам и опааа в насрещнотооо оттогава до Рено не припарвам много гадна кола е тва[COLOR="Silver"]
Аз така влезнах в насрещното в един град в северо-източна Българияи след 100 метра стоп палка...............положението се закучи сериозно..................оправиха ме едни 300 лв които имах случайно в задния джоб на дънките
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси през изминалите 2 години жертвите за година не са изобщо повече сравнени спрямо други години, а скапаните медии зомбират и насаждат такова мнение, все едно има тройно повче убити........
От понеделник насам всяка вечер централната емисия на Нова почва с пътни инциденти.....
Ся верно че е голям проблем, ама да речем че е станал много по голям отколкото е бил преди 5 години - моля ви се.......
Принципно ако разхвърляме жертвите за година по дни излизат към 2-3 на ден.......ако през ден всички скапаняци журналисти пишат заглавни статии как, къде и кой се блъснал, сигурно ще настане масова психоза.......
Всеки ден поне 10 човека получават инфаркт или инсулт - някой да казва повече от веднъж годишно колко голям проблем е тва......като първа новина в началото на новините......
Но ако почнат да го правят 80% от народа изведнъж ще реши че проблема е много голям и изведнъж сякаш е станало това, преди го е нямало......
Темата не е за това статистиката дали е повече или по-малко за тази година, а че си отиват хора в резултат на малоумници шофьори !
Не на технически неизправности, заспали на волана или лоши пътни условия. А именно поради дебилизъм.
И това - да не сме съдници - на всеки може да се случи.. Кое може да се случи на всеки - да убие човек на пешеходна пътека, карайки с над 100 км./час в населено място?
Или да намели група хора или велосипедисти, състезавайки се с ръждясали таратайки за по 1000 лева в чертите на населено място?
Или да размаже малко дете в града поради несъобразена скорост или маневри по центъра?
Не, това не може да се случи на всички. Може да се случи само на долни, гадни, тъпи дебили - убийци...
Нормалните хора не избиват хора по улиците. Нормалните хора спазват ограниченията на скоростта и знаят къде могат да натиснат за малко педала и къде в никакъв, никакъв случай не трябва. Нормалните хора също попадат в аварийни ситуации и се случва да ударят човек, но ситуациите са коренно различни.
Веднага мога да дам пример с мой познат, който си кара джипа извън населено място, вечерно време, лек дъжд, със скорост по-ниска от позволената, и в него се забива пиян велосипедист и умира по пътя към болницата. Ето това може да се случи на нормалния човек, или поради техническа неизправност да катастрофира или да удари някой нощно време който върви в същата лента облечен в черно или ей такива неща могат да се случат на нормалния човек, да не дава бог...
Разберете, че таратайките са ви потенциални убийци и от вас зависи дали ще станат истински такива, и статистиката няма в случая нищо общо....AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
За последните два дни имаше 3 тежки катастрофи с Алфа, две от колите обърнати по таван в града и за съжаление най-лошото - двама пешеходци загинали, единия дете. В сайтовете с новини отбелязали, че "колегата" от Пловдив, бил член на клуб "Алфа Ромео". Зимата ли, кога беше, 156-ца осукана около стълб в града, момчето за съжаление загина.
Мен честно казано вече почна да ме хваща срам, да кажа че съм фен на Алфа и че съм фен на автомобилите изобщо.
И мисля, че е крайно време да се вземем в ръце и клуба (който уж е собственик на форума), както и самия форум да спрат да толерират всевъзможни изцепки - последно време секи се фали как си е затъмнил стоповете на 20 годишната бръкма и как е дигнал 200 и половината форум му ръкопляска, друг се фали как карал пиян, трети не знам кво - резултата е налице - катастрофи, невинни жертви, а скоро репутацията ни ше е като на БМВ форума, на пълни селяни.
Честно, и аз карам с превишена скорост извън града от време на време, ама поне в града карайте бавно, аре на магистралата, и там стават инциденти, ама по го разбирам, но в града наистина трябва да се внимава.
Се пак си мисля, че като общество на фенове на автомобилите, освен да си снимаме джантите би било добре да правим и нещо за подобряване на културата на водачите и сутиацията по пътищата.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеДай да не "разхвърляме жертвите" толкова цинично. Не желая на никого да изгуби близък и тогава да се замисли преувеличени ли са жертвите или всеки загубен човешки живот е ценен и заслужава да се замислим.
Аз не коментирам дали са преувеличени цифрите, а че скапаните медии представят нещата по начин който им осигурява възможно най - доброто за едни емисии - лоша новина която се развива постоянно, актуална е всекидневно с статистическите и цинични 1-2-3-4 случая на ден......
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеИ това - да не сме съдници - на всеки може да се случи.. Кое може да се случи на всеки - да убие човек на пешеходна пътека, карайки с над 100 км./час в населено място?
Или да намели група хора или велосипедисти, състезавайки се с ръждясали таратайки за по 1000 лева в чертите на населено място?
Или да размаже малко дете в града поради несъобразена скорост или маневри по центъра?
Не, това не може да се случи на всички. Може да се случи само на долни, гадни, тъпи дебили - убийци...
Могат, и тогава други като тебе ще стоят и ще те сочат с пръст и ще викат че си убиец.....
Прост пример - караш си културно с 90 извън града, щото си най - примерния и изпълнителен, но зад теб некъв черен жиб се е разбързал и понеже му се моташ отпреде решава да те изпревари въпреки че отсреща иде як тир......но понеже е ливада, не преценява разстоянието и трябва да избере себе си в тира, или тебе настрани в канавката.......естествено избира тебе, и те праща в къра, а и все пак той тежи 2 тона, а ти наполовина......в къра има група лесидренски деца неколцина от който ти затриваш.....жипа го нема, колата ти е поомачкана и дори и да е имало следи че той те е изхвърлил, то те са незабележими вече......
Идват медиите и понеже свидтелите са никакви, ти си задържан и твоята гледна точка не се чува, те пишат че си як жигит, яхнал неква талига и всички мислят че си убиец......
Найс.....
Ся знам че можеш да извадиш доста обратни доводи за това как това може и да не се случи щото вероятно си пекан зад волана, при което аз мога да ти опиша още 5451234 такива ситуаци......
Наскоро жената беше вещо лице по дело където някакъв бил при гумаджия който явно е некадърник и след 30 минути 19-цолова предна джанта с гумата е излетяла от главината и е пратила в кома щерката на ищцата.....
Вината на гумаджията - невъзможна за доказване, щото никой не може да знае дали 5 мин след като е излазял от него не си е пипал гумите.....
Човека с витарата беше осъден на първа инстанция на 2 години условно, сега го съдеха за лечението......смугъл и изпит човечец, имаше някакви приложени по делото справки от КАТ как преживе нямал кьорав акт или фиш, а и то си личеше че хайванина е от типа драйвери дето не изпускат волана на 10 и 10, и надали скоро е виждал 120 на километраж.....
Убиец ли е?
А ти на негово място ще ли си....
И дали на майката и дреме дали причината за това е чиче от сорта или смотан дрифтър.....
Не - не и дреме......но за медиите това е новина в развитие......
Аз не оправдавам всичките загубеняци по пътя каращи безрасъдно, просто в горното си мнение коментирам отношението на МЕДИИТЕ......
Нямам какво да добавя, намам и желание.....Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 18:07."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЗа последните два дни имаше 3 тежки катастрофи с Алфа, две от колите обърнати по таван в града и за съжаление най-лошото - двама пешеходци загинали, единия дете. В сайтовете с новини отбелязали, че "колегата" от Пловдив, бил член на клуб "Алфа Ромео". Зимата ли, кога беше, 156-ца осукана около стълб в града, момчето за съжаление загина.
Мен честно казано вече почна да ме хваща срам, да кажа че съм фен на Алфа и че съм фен на автомобилите изобщо.
И мисля, че е крайно време да се вземем в ръце и клуба (който уж е собственик на форума), както и самия форум да спрат да толерират всевъзможни изцепки - последно време секи се фали как си е затъмнил стоповете на 20 годишната бръкма и как е дигнал 200 и половината форум му ръкопляска, друг се фали как карал пиян, трети не знам кво - резултата е налице - катастрофи, невинни жертви, а скоро репутацията ни ше е като на БМВ форума, на пълни селяни.
Честно, и аз карам с превишена скорост извън града от време на време, ама поне в града карайте бавно, аре на магистралата, и там стават инциденти, ама по го разбирам, но в града наистина трябва да се внимава.
Се пак си мисля, че като общество на фенове на автомобилите, освен да си снимаме джантите би било добре да правим и нещо за подобряване на културата на водачите и сутиацията по пътищата.
Прав си. Но според мен човек какъвто е в живота такъв е и на пътя.............+ чувството за безнаказаност при нас...................бмв е хубава кола но марката не е виновна че е предпочитана предимно от дебили.Прават я да радва някой, а не да почерня семейства.............SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Случаи всякакви, да не си смучем сега от пръстите разни небивалици. Разбира се може да стане фантастично - криминална ситуация, в която да се окажеш без вина виновен, но дискусията не е за това.
Всъщност, частично мога да се съглася, защото като твоите хипотетични ситуации, аз лично, с моите вече сигурно над 2 милиона километра зад гърба съм виждал, за съжаление.
Не случайно, когато съм със семейството си предпочитам да пътуваме с джипката, че е по-голямшка и записвам всичко на видеорегистратор, ей така за всеки случай...
Апелът ми е да караме разумно, отговорно, осъзнавайки всички рискове на пътя, които могат да доведат до неприятни ситуации...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
Comment