Колеги интересуваме възможна ли е регистрацията на автмобил нов внос ако го докарам с местните холански номера.А именно да не ползвам транзитни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Важни въпроси относно регистрацията на автмобил нов внос
Collapse
X
-
При нас няма да имаш грижи, ако успееш да докажеш как си го придобил този автомобил.....а за ниската земя...ти трябва да си наясно........да не говорим за тъмно червена Алфа-156..
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПри нас няма да имаш грижи, ако успееш да докажеш как си го придобил този автомобил.....а за ниската земя...ти трябва да си наясно........да не говорим за тъмно червена Алфа-156..
)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениемай му трее няккъв пОртокол от тръговец там за да има нишан тука да му признаят далаверата))...толкова са зле у КАТ, че ако нямат инфо за колата, че се издирва....регистрацията е неизбежна....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТука винаги ще му признаят далаверата...))...толкова са зле у КАТ, че ако нямат инфо за колата, че се издирва....регистрацията е неизбежна....
да идва да регистрирга новото 156 и да пили гуми да се кефи
в таз връзка днес видях мойто Алфа ейй от един месец седи в сервиза и вече ми липсва дейба - то са карам едни дръгели, един Крайслер на ТВ7, едно Хикс 3 баничарка, една Акласа и една Бекласа пфууу
гадно лято
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПри нас няма да имаш грижи, ако успееш да докажеш как си го придобил този автомобил.....а за ниската земя...ти трябва да си наясно........да не говорим за тъмно червена Алфа-156..
)
Бате за ниската земя съм наясноза България питам аз
Имам едно гадже у София така си кара месеци наред колата в беге със испански номера после директно ги е сменила с български в кат.Иначе за произхода ще си прехвърля талоните още тука на мое име
По явно доказателство от това не знам да има
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеми тогава няма грижи момчетода идва да регистрирга новото 156 и да пили гуми да се кефи
в таз връзка днес видях мойто Алфа ейй от един месец седи в сервиза и вече ми липсва дейба - то са карам едни дръгели, един Крайслер на ТВ7, едно Хикс 3 баничарка, една Акласа и една Бекласа пфууу
гадно лято
И на мен зе да ми липсва АлфаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБате за ниската земя съм наясноза България питам аз
Имам едно гадже у София така си кара месеци наред колата в беге със испански номера после директно ги е сменила с български в кат.Иначе за произхода ще си прехвърля талоните още тука на мое име
По явно доказателство от това не знам да има
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
И на мен зе да ми липсва Алфа)...май се разболяваш.....тоя вирус Алфа е мода
))....а със софиянките внимавай.....има много свестни мацки от тях.....въпрос на късмет...както и с колата....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАха....е аз кво ти говорех бе малкия.....тая липса е интересна)...май се разболяваш.....тоя вирус Алфа е мода
))....а със софиянките внимавай.....има много свестни мацки от тях.....въпрос на късмет...както и с колата....
Тя Софиянката е от мойто селоИначе алфата не е лоша кола
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАха....е аз кво ти говорех бе малкия.....тая липса е интересна)...май се разболяваш.....тоя вирус Алфа е мода
ама на - зает съм аз дейба
---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТя Софиянката е от мойто селоИначе алфата не е лоша кола
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТя Софиянката е от мойто селоИначе алфата не е лоша кола
)))))......най добре нашенка от село...а Алфата. задължително да е здрава като я купуваш......
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеима свестни мацки начи днес една в метрото ми се залепи си симпатяга и ма гледа с едни големи оченца а кът кончеама на - зает съм аз дейба
---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
то Алфата не е кът другите коли както днес ми каза Тони Гуруто))
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение)))))......най добре нашенка от село...а Алфата. задължително да е здрава като я купуваш......
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениевиж са, глей са скивай са, понеже ти си голям батка и ти се лепят секви а пък понеже съм интелектуалец и ми се лепят се ентелктуалки дейба едни фини мадамчета - банкови чиновничкииии, рекламни акаунти, първи асистент режисьоркиии и т.н. ти баце Бобка га си мандръцал на село аз съм чел Шекспир бе аланкооолу))) е не си наясно с нежния пол...тия интелектуалки, банкови чиновнички, асистентки и прочее....най се кефят когато ги шибат простаци като мен....
....Шекспир може да ти помогне в комуникацията, но не и в леглото...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениевиж са, глей са скивай са, понеже ти си голям батка и ти се лепят секви а пък понеже съм интелектуалец и ми се лепят се ентелктуалки дейба едни фини мадамчета - банкови чиновничкииии, рекламни акаунти, първи асистент режисьоркиии и т.н. ти баце Бобка га си мандръцал на село аз съм чел Шекспир бе аланкооолу
Бате имаш много рядко срещано чуство за хуморСега почва новия сезон на Биг Брадар
Ако влезеш в къщата ще ги побъркаш
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))) е не си наясно с нежния пол...тия интелектуалки, банкови чиновнички, асистентки и прочее....най се кефят когато ги шибат простаци като мен....
....Шекспир може да ти помогне в комуникацията, но не и в леглото...
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБате имаш много рядко срещано чуство за хуморСега почва новия сезон на Биг Брадар
Ако влезеш в къщата ще ги побъркаш
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетака е - те се шибат с такива като тебе но мечтаят за такива като мене
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
ахахааааа недей че следя отблизо Фермата тя сега се снима ако ти кажа какво е тва риалити формат в БГ ще има да драйфаме и двамата поне един час ...
Абе ти земи парата, и си купи цяло село в Испания че сега са по 300 000 еврокво та боли фара да ли е реалити
или сериялити
Comment
Comment