Чък Норис не кара БееМВе ПетДвеПет, нито М5, всяко БееМВе вози Чък Норис.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли дебили тук, които участват в гонки?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКарал съм М5, Бобка, и то от няколко (две) генерации....
..................възбуждам се))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз карам БееМВе ПетДвеПет
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕ хубаво де...ти като мен...на русо немой се наситиш))
понеже някога е бил шофер фказармата и се камиони и афтобуси са му фглавътъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеслабо бат Кики слаба ракия е тва метдвемет пет - сложи му газ ще се развърви
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
тоя Кики е извратен отдавнапонеже някога е бил шофер фказармата и се камиони и афтобуси са му фглавътъ
Comment
-
Стига стия бемвета х5 у7 бля бля истината е в пауъра батки е тука един колега от рено форума го е казал -"веднъж уцелих някакъв Супер-Ултра-Турбо -Хипер-Мега-Гига-Тера-Форсе тиренце "Спорт" бензин.
Плащам, паля и тръгвам. Първа, пилинг и мирис на изгорели гуми. Тръгвам плахо с малко газ. А барнах газта, а ми троши врата моментално. Излизам на широкото - втора, г-а-а-аз. Хм, нещо не върви добре пущината. Кога погледнах, не втора баце - четвърта..! Леле, като зацепих втория зъб, леле, като ревна тая машина. Изправена, като моторна лодка, цепи атмосферата, като артилерийски снаряд. От ускорението, имах чувството, че съм легнал по гръб. Така ме натискаше седалката отзад. Очи тъмнеят, глава се люшка. Започнах да губя съзанание. Събудих се плувнал в пот." шми разправяте тука кулери мулери 6естаци ала балаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКарал съм М5, Бобка, и то от няколко (две) генерации....
..................възбуждам се
Е то огато има коне е ясна работата. Предполагам, че и в някои Ферарита и Ламбовци ще същия ефекта.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕ то огато има коне е ясна работата. Предполагам, че и в някои Ферарита и Ламбовци ще същия ефекта.))
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАдаш...аз без налични коне прайм кошия...доколкото успявам......другото е ясно..))
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСтига стия бемвета х5 у7 бля бля истината е в пауъра батки е тука един колега от рено форума го е казал -"веднъж уцелих някакъв Супер-Ултра-Турбо -Хипер-Мега-Гига-Тера-Форсе тиренце "Спорт" бензин.
Плащам, паля и тръгвам. Първа, пилинг и мирис на изгорели гуми. Тръгвам плахо с малко газ. А барнах газта, а ми троши врата моментално. Излизам на широкото - втора, г-а-а-аз. Хм, нещо не върви добре пущината. Кога погледнах, не втора баце - четвърта..! Леле, като зацепих втория зъб, леле, като ревна тая машина. Изправена, като моторна лодка, цепи атмосферата, като артилерийски снаряд. От ускорението, имах чувството, че съм легнал по гръб. Така ме натискаше седалката отзад. Очи тъмнеят, глава се люшка. Започнах да губя съзанание. Събудих се плувнал в пот." шми разправяте тука кулери мулери 6естаци ала бала
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕ то на кратки разстояния не трябват много коне по принцип. собено ако попандеш на тъпир, който не умее да си кара колата, и по-малко коне вършат работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеПърво с тия от Рено форума данса забърквате щот са мноо зли
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Боби, абе тоя вашия (нашия) Венци кво прай с тоя Франкеншайн червен - само наводнява фейсбука баси и лудия тип
В интерес на истината с новите джанти и аз още не съм я виждал.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеДа, ма е убава, нали?
В интерес на истината с новите джанти и аз още не съм я виждал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеВенци е велик! кво напрай с таз кола той я реновира нацяло баси и манЯка! Хубава е разбира се но никога не бих седнал да ме вози а признавам си аз не бих могъл да я карамAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАз също не бих могъл да я карам точно тая кола, но Венци се справя.друг ако седне да я кара че го утрепе колата само за спорта нарочно
Comment
-
Каква е тая кола да еба....сега ще изкарате момчето дебил....)
Comment
Comment