Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За съжаление от тази тема разбрах, че свестните не са готини.
    Наистина разбрах, че не съм гонин когато си пробвах преди години новите зимни гуми на плаца пред един хипермаркет.
    Какво ли не правих да се дрифтва 166 с новите зимни гуми, сменените амортисьори и заводското предно предаване - голяма скука.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Еми трябва да почнеш,иначе изоставаш по точки и ще изпаднеш като ЦСКА в трета дивизия да са доказваш по поляните
      ))...а бе нека съм по поляните, ама с 12:0....а не да треперим от Поморие и да разчитам на дуспи......а бе вие левскарите от 5-6 години насам се добрахте до първото място за малко и станахте ебати половите атлети...не мой ви затворят устата....само да не ви занесат пак купата на Герена догодина и да я пратите я у Ловеч, я у Разград.....както стана за стогодишнината......гледам вчера Батков след дъжд качулка пак реве....не искам ЦСКА да има 31 шампионски титли.....иска всичко да се изтрие.....ебати комплекса....та на неговият бивш отбор, нема му стигнат още сто години, за да стигне стария ЦСКА......ей вие левскарите да си траете.....за пореден път предадохте святото име ЛЕВСКИ....един път го направи поп Кръстьо.....а сега кажи ми кой ви е собственик.....нещо май ДПС....или се лъжа,,,?)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        ))...а бе нека съм по поляните, ама с 12:0....а не да треперим от Поморие и да разчитам на дуспи......а бе вие левскарите от 5-6 години насам се добрахте до първото място за малко и станахте ебати половите атлети...не мой ви затворят устата....само да не ви занесат пак купата на Герена догодина и да я пратите я у Ловеч, я у Разград.....както стана за стогодишнината......гледам вчера Батков след дъжд качулка пак реве....не искам ЦСКА да има 31 шампионски титли.....иска всичко да се изтрие.....ебати комплекса....та на неговият бивш отбор, нема му стигнат още сто години, за да стигне стария ЦСКА......ей вие левскарите да си траете.....за пореден път предадохте святото име ЛЕВСКИ....един път го направи поп Кръстьо.....а сега кажи ми кой ви е собственик.....нещо май ДПС....или се лъжа,,,?)

Разграничавай историята от футбола.Когато ЦДНА влезе в групите на шампионска лига ще ти кажа евала шапка ти свалям.......Щото на село по влашко и аз съм номер едно,ама друго е да съм и в Амстердам номер едно
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Разграничавай историята от футбола.Когато ЦДНА влезе в групите на шампионска лига ще ти кажа евала шапка ти свалям.......Щото на село по влашко и аз съм номер едно,ама друго е да съм и в Амстердам номер едно
          Да бе....ЦСКА...два пъти полуфинал за КЕШ и един полуфинал за КНК....история просто.....ако искаш да ти преведа какво беше КЕШ...едно време и КНК.........а не като Левски... 17 мига от пролета в шампионска лига....))....иначе казано голова разлика 1:17...))...а вие му викахте синя приказка))

Comment

Да бе....ЦСКА...два пъти полуфинал за КЕШ и един полуфинал за КНК....история просто.....ако искаш да ти преведа какво беше КЕШ...едно време и КНК.........а не като Левски... 17 мига от пролета в шампионска лига....))....иначе казано голова разлика 1:17...))...а вие му викахте синя приказка))

Така е......ЦДНА е история или иначе казано цакано асо........ Лупи ги фалира,и сега ще тичат по поляните.....че скоро четох че уефа иска да им вземе лиценза и за трета дивизия Кат дойда в София,ща черпа един билет за мач на Левски,щото ЦДНА........по тия села ще ни бият някъде

Comment

Така е......ЦДНА е история или иначе казано цакано асо........ Лупи ги фалира,и сега ще тичат по поляните.....че скоро четох че уефа иска да им вземе лиценза и за трета дивизия Кат дойда в София,ща черпа един билет за мач на Левски,щото ЦДНА........по тия села ще ни бият някъде
              Страх те е...А.....па ние си играеме само на Армията....от време на време ходим в Пазарджик, ама там наши хора.....оти се плашиш...)

Comment

Страх те е...А.....па ние си играеме само на Армията....от време на време ходим в Пазарджик, ама там наши хора.....оти се плашиш...)

Начи батка гледам че фследващияполусезон имат гостуване на Спартак-Койнаре Това е там по нашия край Начи там и да паднеш и да биеш пак ядеш бой Ами не само бой,ами и други работи се случват.........+18........
                Ти кат искаш ходи

Comment

Начи батка гледам че фследващияполусезон имат гостуване на Спартак-Койнаре Това е там по нашия край Начи там и да паднеш и да биеш пак ядеш бой Ами не само бой,ами и други работи се случват.........+18........
                  Ти кат искаш ходи
                  У Каойнаре я има, я нема 800 човека....гостуващата агитка на ЦСКА е 3000.....не случайно имат повече публика на един мач в "В".....отколкото за целият кръг на "А"....))

Comment

У Каойнаре я има, я нема 800 човека....гостуващата агитка на ЦСКА е 3000.....не случайно имат повече публика на един мач в "В".....отколкото за целият кръг на "А"....))

........на село ми показаха карате,на морето ми пуснаха челентано бате

Comment

• Абе днеска забелязах нещо странно..., начи..., давам всичката газ и нещо се свива пространството отпред, нещо като на Стар Трек ако се сещате....? Километража нямам време да го гледам защото все едно карам в насрещното, едвам ги избягвам, като намаля до 1-ва и 2-ра скорост всичко изглежда нормално, макар че нямам точно формулировка за думата "нормално". Най-тъпото е че на един легнал полицай със 140 успях да прескоча едно рено туинго, но подозирам че ако бях още малко по-засилен щях да прескоча поне още една кола. Забелязах също че темпомата не иска да работи над 250км/ч, някакви идеи ?
                      Та така, всичко нормално ли е според вас колеги ?
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Темата е за гонки,а не за технически проблеми. Но все пак ще ти отговоря,защото е важно- темпомата на алфите спира да работи на 300,доускоряването нагоре е само с педалите. Явно някой разбирко е бърникал софтуера и го е омазал.Извади клемата на акумулатора да се растартира и ще се оправи.
                        Колкото до свиването на пространството,не знам защо ти се е получило така,при мен само часовника изостава като я настъпя,пространството не се променя,ама мойта е сток,а твойта явно е с чип.

Comment

• От чипа ще е, а майстора каза да не очаквам да цепи мрака, пък то ко стана..., уж малко го засили само, не ми се мисли ако беше бруталния чип баси. Относно темпомата, явно вдигам 300, щом спира е логично да е там някъде, ама както казах по-горе, километража не го гледам че много бързо ги настигам. Трябва да сложа някви елерони че се отлепя на моменти. Харесал съм си едни от саап, нъл самулиети праеха едно време, ще търся по авиоморгите нещо.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Щом отлепя,значи дига 300,километража вероятно не е верен,това е проблем при комбитата най-често.седаните са като залепени и нужда от елерони няма. При мен гумите се оказаха слаби(мишлен пилот примаси се разпадаше) ,сега съм с гуми произведени в завода на Петлас в Турция където произвеждат гумите за турските F-15 и F-16 ,засега няма ядове.

Comment

• Аз днес малко дрифтнах(макар и на предно), тва брои ли се за кофти работа?
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Искат легални писти "дебилите" - http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...-gonki-6043740
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X