If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отдавна не съм сипвал нещо различно от Shell V-Power 100.
Няма такъв vpower, тия глупости може да ги чуеш само от бензинджия на български shell.Аз цял живот карам само с горива на shell също и масла.vpower е просто за парламата.
Писал съм и в други теми, но и тук да се метна.
Нафта сипвам основно на Газпром - към момента това е единствената в БГ верига която си не купува от Лукойла, а си ги внася от собствена рафинерия в Сърбия. За съжаление и те започната да се "изкелефенчват" и в района около Бургас, май са започнали да си зареждат от Лукойла.
Пробвал съм и другите в т.ч. и "премиум горивата" - Авито на Екото - не успетих никаква разлика, с изключение на цената. От скъпата нафта на ОМВ и Лукойл - недоволен - колата пуши като парен локомотив, без да има някакви други разлики. В шел не стъпвам много отдавна.
Пропан бутан на Ланчиата, сипвам или отново на Газпром или не една малка газстанция на Т.Каблешков в София.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
И аз съм чувал добри отзиви за Газпром, но тук нямат бензиностанция.
Последните два пъти заредих с авиото, щото по принцип отдавна зареждам от ЕКО и определено има разлика, но не мисля че е резултат на чудо, а вероятно си е просто нормално гориво. Със сигурност обаче няма да хвръкнете с него.
И аз съм чувал добри отзиви за Газпром, но тук нямат бензиностанция.
Последните два пъти заредих с авиото, щото по принцип отдавна зареждам от ЕКО и определено има разлика, но не мисля че е резултат на чудо, а вероятно си е просто нормално гориво. Със сигурност обаче няма да хвръкнете с него.
В какво я усети тази разлика ?
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Ако говорим за газ - моите наблюдения :
- зареждам редовно в Еко - най-стабилни показатели за вървеж и разход
- пробвах няколко пъти ГазПром - колата сякаш върви много повече, но разхода се вдигна с почти 30%, което за мен е чудовищно и неоправдано в никакъв смисъл...
- онзи ден се наложи да сипна в OMV - колата сякаш се спъна в нещо по пътя
За бензин от доста време не съм фактор, защото сипвам по 30-40лв на месец, но преди като бях само на бенз - най-доволен пак от Еко.
Лошото е, че в шибаната ни държава няма никакъв контрол, и дори на една и съща верига качеството на горивата играе неимоверно много
Къф е тоя авиодизел бе, самолетите летят с бендзин и керосин.За газпром в южна българия имаше доста и аз бях любопитен да заредя от там ма не ми се отдаде случай.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Със Лук оил,пази боже нито разход нито вървеж.На ОМВ не съм зареждал няма и да заредя,разочарован съм от горивата им още от предишната.Пробвах и Петрол и какво ли не,единствено и само със Шел всичко си е нормално от евтиния и от скъпия.Та така докато и там не се случи нещо фрапантно.
Ми сутринта докато закусвах слушах по радиото някъв "професор" говореше за горивата в нас .. до колкото разбрах от всичко казано от него .. всичко идвам от Бургас .. не се внасят чужди горива в нашата дършава .. цената нямало да падне под два лева защото е щяло да сме много под средната европейска цена ..
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
За Газпром гарантирам, че се внасят от Сърбия. Направиха доста модерна и голяма рафинерия край Ниш (отново си преработват руски петрол, разбира се). От нея се снабдяват всичките им бензиностанции в Сърбия (под двата бранда Ниш петрол и Газпром), както и базата им в Костинброд.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Ми сутринта докато закусвах слушах по радиото някъв "професор" говореше за горивата в нас .. до колкото разбрах от всичко казано от него .. всичко идвам от Бургас .. не се внасят чужди горива в нашата дършава .. цената нямало да падне под два лева защото е щяло да сме много под средната европейска цена ..
Comment