Известие

Collapse
No announcement yet.

с какво гориво карате ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пропан бутан - най-добре от Ромпетрол, но предимно в северна Бъргария.
    Иначе навсякъде другаде съм най-доволен от газта на Лукойл.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Отдавна не съм сипвал нещо различно от Shell V-Power 100.
      Jet Black E46 M3
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщение
        Отдавна не съм сипвал нещо различно от Shell V-Power 100.

Няма такъв vpower, тия глупости може да ги чуеш само от бензинджия на български shell.Аз цял живот карам само с горива на shell също и масла.vpower е просто за парламата.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Писал съм и в други теми, но и тук да се метна.
          Нафта сипвам основно на Газпром - към момента това е единствената в БГ верига която си не купува от Лукойла, а си ги внася от собствена рафинерия в Сърбия. За съжаление и те започната да се "изкелефенчват" и в района около Бургас, май са започнали да си зареждат от Лукойла.
          Пробвал съм и другите в т.ч. и "премиум горивата" - Авито на Екото - не успетих никаква разлика, с изключение на цената. От скъпата нафта на ОМВ и Лукойл - недоволен - колата пуши като парен локомотив, без да има някакви други разлики. В шел не стъпвам много отдавна.

Пропан бутан на Ланчиата, сипвам или отново на Газпром или не една малка газстанция на Т.Каблешков в София.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

И аз съм чувал добри отзиви за Газпром, но тук нямат бензиностанция.
            Последните два пъти заредих с авиото, щото по принцип отдавна зареждам от ЕКО и определено има разлика, но не мисля че е резултат на чудо, а вероятно си е просто нормално гориво. Със сигурност обаче няма да хвръкнете с него.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              И аз съм чувал добри отзиви за Газпром, но тук нямат бензиностанция.
              Последните два пъти заредих с авиото, щото по принцип отдавна зареждам от ЕКО и определено има разлика, но не мисля че е резултат на чудо, а вероятно си е просто нормално гориво. Със сигурност обаче няма да хвръкнете с него.

В какво я усети тази разлика ?
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                В какво я усети тази разлика ?
                Почна да тегли по-добре в ниските и ми падна разхода.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Почна да тегли по-добре в ниските и ми падна разхода.
                  еее моя разход си остана същия .. пфф

Comment

Ако говорим за газ - моите наблюдения :
                    - зареждам редовно в Еко - най-стабилни показатели за вървеж и разход
                    - пробвах няколко пъти ГазПром - колата сякаш върви много повече, но разхода се вдигна с почти 30%, което за мен е чудовищно и неоправдано в никакъв смисъл...
                    - онзи ден се наложи да сипна в OMV - колата сякаш се спъна в нещо по пътя

За бензин от доста време не съм фактор, защото сипвам по 30-40лв на месец, но преди като бях само на бенз - най-доволен пак от Еко.

Лошото е, че в шибаната ни държава няма никакъв контрол, и дори на една и съща верига качеството на горивата играе неимоверно много
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Къф е тоя авиодизел бе, самолетите летят с бендзин и керосин.За газпром в южна българия имаше доста и аз бях любопитен да заредя от там ма не ми се отдаде случай.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Къф е тоя авиодизел бе, самолетите летят с бендзин и керосин....
                        Чувал съм за едно определение, наречено "подвеждаща реклама". Чудя се, къде дреме КЗП в случая.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Със Лук оил,пази боже нито разход нито вървеж.На ОМВ не съм зареждал няма и да заредя,разочарован съм от горивата им още от предишната.Пробвах и Петрол и какво ли не,единствено и само със Шел всичко си е нормално от евтиния и от скъпия.Та така докато и там не се случи нещо фрапантно.
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ми сутринта докато закусвах слушах по радиото някъв "професор" говореше за горивата в нас .. до колкото разбрах от всичко казано от него .. всичко идвам от Бургас .. не се внасят чужди горива в нашата дършава .. цената нямало да падне под два лева защото е щяло да сме много под средната европейска цена ..

Comment

За Газпром гарантирам, че се внасят от Сърбия. Направиха доста модерна и голяма рафинерия край Ниш (отново си преработват руски петрол, разбира се). От нея се снабдяват всичките им бензиностанции в Сърбия (под двата бранда Ниш петрол и Газпром), както и базата им в Костинброд.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Еко внасят от Гърция.

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                Ми сутринта докато закусвах слушах по радиото някъв "професор" говореше за горивата в нас .. до колкото разбрах от всичко казано от него .. всичко идвам от Бургас .. не се внасят чужди горива в нашата дършава .. цената нямало да падне под два лева защото е щяло да сме много под средната европейска цена ..
                                Тоо верно е "пРоФесор"

Comment

Working...
                                X