Известие

Collapse
No announcement yet.

Аlfa Romeo 159 BG

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аlfa Romeo 159 BG

нямам думи просто ...

оооо да в Красна Поляна е малко след Рамстор -посока излаза на Люлинския тунел.Грозна гледка е.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тая кола си беше наред до преди 3-4 месеца.... Мислите ли, че е от простотия ? По-скоро да им изсъхнат ръцете на тия злобни копилита, дето са ги откръшиле !
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз съм виждал ягуар Х тайп с хартия около огледалото, така че това да не ви пла6и.. Сигурно, човека е направил поръчка за нови огледала, ама докато дойдат...
        Lexus IS200

Comment

Днес и аз я мярнах тази алфа. Какъв кретеноид трябва да си за да сториш подобно нещо ... от завист ли, от какво го правят това? Яд ги е че са глупави и не могат да забогатеят за да имат подобна кола ли ?
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            Днес и аз я мярнах тази алфа. Какъв кретеноид трябва да си за да сториш подобно нещо ... от завист ли, от какво го правят това? Яд ги е че са глупави и не могат да забогатеят за да имат подобна кола ли ?
            В тоя ред на мисли да споделя кво ми се случи днес на паркинга на Техномаркет до Метро.

Точно си паркирам и до мен спира една БМВ тройка, от по-старичките, от 80-те години, Е30, червеничко, с некъв млад чорлав мъж вътре. Свалил прозорец, гледа ме лошо и ми маха нещо, аз свалям прозореца, щото беше жега и се охлаждах, и тоя изтърси нещо много странно - Е са кво искаш да ми кажеш ти с тая Алфа и тия джанти 19-ки?

Мен ми увисна ченето от изненада, щото така и не разбрах кво искаше всъщност тоя комплексар, а тоя миндил даде мръсна газ, от двуцевката на беемвето излезе мътен облак дим, който миришеше на пропан-бутан, изгоряло масло и антифриз и ме остави да се чудя кво всъщност му направи алфата ми....

П.П. Всъщност джантите ми са 18-ки...
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

абсолютната злоба е тва
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

завист на комплексари за съжаление чисто българско творение
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

-все повече се разспространява зависта ,много лоша работа и много хора са силно пропити от нея.
                  коплексари от висша класа- KMG класа
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ами завист завист ама понекога е и яд,аз тука тези дни кво да ми видяха очилата в моето градоселище,един черен мазен въшлив копанарен се е изтупал с една 156-ца ма една арна такава,ми как да не ми иде да го ,то тоя сигурно не знае как се казва колата му ми ае,аз тука дето само като видя Алфе и така ми стават очилaта и си карам чупеното 33 а тоя вашливия ще ми се надува у 156-цата,то аз и моето си го обичкам като за световно де ма едно 156 друго ще е :P
                    Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Working...
                    X