Известие

Collapse
No announcement yet.

Уиндоус 10

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уиндоус 10

Какво ви е мнението за Уиндоус 10?
    Какво дава и какво взима.
    Защото безплатен обяд няма, а непрекъснато ме подканва да го надстроя.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Ако няма да играеш игри, не ти трябва.За подръжката на DX12 имам впредвит.А и трябва да се изчака поне 6-7 да го управят с ъпдейте че е пълен с бъгове.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

От един месец ме подканват да го инсталирам, но не знам какво представлява
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ако те дразни нотификацията, може да я махнеш.

http://microsoft-news.com/how-to-rem...and-windows-8/
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Това е ясно, ама аз искам информация за уиндоуса

Comment

Ми тури го пробвай го ако не ти ареса връщаш стария та те така както викат във щата Враца Наздраве
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Наздраве!
              Бях обявил награда от каса бира, ако до петата страница не обърнем темата на пукница и поклецня.
              До сега съм дал само една каса преди три години.

Comment

Наздраве и от мен
                Сега по същество. Повече от седмия "етаж" не се качвай.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Какво ви е мнението за Уиндоус 10?
                  Какво дава и какво взима.
                  Защото безплатен обяд няма, а непрекъснато ме подканва да го надстроя.
                  Ще плащаш ли лиценза ? Или .. по другия начин ?
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Обясняват ми, че за мен е безплатно, защото съм с лицензиран софтуер.
                    Ама както казва Омир:"Пазете се от даровете на данайците"
                    Докторът е прав. повече от седмицата си е дърво.

Ама ми е интересно какво представлява и какво повече дава.

Comment

Като човек, работил до момента с всички графични (и не само) ОС на MS, мога да кажа следното:

MS имат 3 базови точки, които се наричат Win95, XP и Win7.

Всичко останало, като изключим 8 и 10 са неудачни кърпежи.

С Win8 MS направиха завой към мобилните устройства, което сякаш се налагаше но разочарова доста фенове на стационарните машини.

Win10 пък е кръпката на Win8.

Накратко - докторът е прав. За хора в по-голяма степен традиционалисти, повече от 7 не е голяма далавера.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Факт е, че всичките ни машини пердашат с ХР. Заради инжекционите се наложи и на лаптопите да инсталирам ХР.
                        Иначе Пачо ме зариби с линукса. Там нема лабаво. Всичко тръгва, без да се обяснява.

Comment

Едни от най-сериозните неща в съвременния IT бизнес работят върху Линукс.

Само потребителският консерватизъм не позволява тази среда да стане по-масова. Но всяко нещо с времето си

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Обясняват ми, че за мен е безплатно, защото съм с лицензиран софтуер.
                            Ама както казва Омир:"Пазете се от даровете на данайците"
                            Докторът е прав. повече от седмицата си е дърво.

Ама ми е интересно какво представлява и какво повече дава.
                            В такъв случай го пробвай. Съмнявам се да ти "навреди" по някакъв начин. За мен лично е доста по "стейбъл" от 8-цата .., а и по-оптимизиран. В 8-цата има доста неща, които мен ме дразнят .. да ги нарека недоразумения. Тук са ги оправили. Говори се, че това е и последният Windows.
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Едни от най-сериозните неща в съвременния IT бизнес работят върху Линукс.

Само потребителският консерватизъм не позволява тази среда да стане по-масова. Но всяко нещо с времето си
                              Има и базирани на Уиндоус, но най-"високата" използвана версия е 7-ца и основно ХР. Някои стари машини работят и с 98.

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              ..... Говори се, че това е и последният Windows.
                              Амин! Дай Боже.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                              X