If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добрите стари американси каручки Ей не0, дай да ги нареждаме на старта, ама качи още 1.5 литра на твойта, че нема да стане така. Между дрогото можеш да ми пратиш един надпис "CRIMINAL" да си сложа, че да се знае, че съм с досие
Какво е това канапе на мястото на предните седалки, бре?
Тунинг бате Така е американското автомобилостроене, мислят за тия дето ще праят секс на предната седалка, не е като в България да възпяват само задната
Тунинг бате Така е американското автомобилостроене, мислят за тия дето ще праят секс на предната седалка, не е като в България да възпяват само задната
Бате, какъв секс на тоя миндер, бе? То да ти се отще направо
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
виждам аз само 2-3 дребни страности ...
1. задната седалка са я сложили отпред.
2. лоста за скоростите или го нема или е тип "Трабант".
3. отпред няма емблема на алфа.
На първата отговорих, на втората ти откри сам отговора, някои автоматици са си така, луксозни като трабант, а на третата...ако ми пратиш една ще я сложа, тук трудно се намират
Бате, какъв секс на тоя миндер, бе? То да ти се отще направо
Е, ся...налага се, няма как, все едно си си у вас...не е чак толкова зле, а ако се съди по глобите на пътната полиция за 50 метра развива 50mph
Бегачка гахгахгахагагахгах
Comment