Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се кла в столицата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Поодъртяхме тия дет знаем как се пази граница и определено с ойроценности не става
    А-а-ако докараме държавата на хала на който беше тогава, и сегашните успешно ще се справят със опазването. Няма наплив от желаещи да влизат в кафез.
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:17.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Хора вие сте много изостанали,още сте в 1984г. Мога да си заложа главата,че нито един от вас не е имал личен допир с тези хора и тяхната култура.Аз контактувам ежедневно със 130 националности,и мога да твърдя че това са едни от най-читавите хора.Български помияр може да те предаде винаги,но хора от тази култура никога.Живял съм години наред врата до врата със сириец.Всяка вечер се събирахме в тях.Бръмчали сме напред на зад,никога няма да те предаде колкото и да е напечено положението.А Българин?Ще избяга и ще се скрие като мишок.Лично съм се убедил.Историята ни го е доказала! Не народ,а мърша е това! Думи на един от малкото читави българи.
      Ти си напреднал много.
      Браво, свръх азът е напреднал в теб.
      Чел ли си нещо друго от П. Славейков?
      Според мен не си.
      Той и Вазов е писал срещу Русите, но това определено не му е навик. Даже обратното.
      Ето ти един цитат от Петко Славейков, и когато цитираш някой пиши му името!!!
      "Дор на небо ясно слънце,
      дор на очи свят, живот,
      ще обичам аз от сърце
      таз земя и тоз народ."

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Невежи, кога ще разберете, че всички войни се коренят преди всичко в религиозни междуособици.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ти си напреднал много.
        Браво, свръх азът е напреднал в теб.
        Чел ли си нещо друго от П. Славейков?
        Според мен не си.
        Той и Вазов е писал срещу Русите, но това определено не му е навик. Даже обратното.
        Ето ти един цитат от Петко Славейков, и когато цитираш някой пиши му името!!!
        "Дор на небо ясно слънце,
        дор на очи свят, живот,
        ще обичам аз от сърце
        таз земя и тоз народ."

Ти боравиш само с готови заучени реплики и цитати.Но според мен житейския ти опит е доста беден.Както си говорихме ония ден с мой приятел боснанец,ходенето по света и опознаването с различни хора от различни култури,различни слоеве на обществото, е най-голямото училище за един човек.А така като ми седиш цял живот в Банишора и по цял ден ми щракаш на клавиатурата си оставаш житейски инвалид.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Както сте я подкарали, ще трябва да си зададем въпросът : Кой се кла във форума.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            А-а-ако докараме държавата на хала на който беше тогава, и сегашните успешно ще се справят със опазването. Няма наплив от желаещи да влизат в кафез.
            Да ти кажа, май пак сме си там, но в по-извратена форма.
            Иначе "демократична" Германия затвори границата си с армия.

Ти боравиш само с готови заучени реплики и цитати.Но според мен житейския ти опит е доста беден.Както си говорихме ония ден с мой приятел боснанец,ходенето по света и опознаването с различни хора от различни култури,различни слоеве на обществото, е най-голямото училище за един човек.А така като ми седиш цял живот в Банишора и по цял ден ми щракаш на клавиатурата си оставаш житейски инвалид.
            Ми нали трябваше да сме единни в различието си, а станахме различни в еднообразието.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Да ти кажа, май пак сме си там, но в по-извратена форма.
              Иначе "демократична" Германия затвори границата си с армия.
              Е, не! Сега можеш да се изнесеш свободно(поне). Може да не ти се вярва, но не е малко. Защо демокрация в кавички? Нали не е необходимо да напомням корена на думата демокрация.
              Верно че всичко ни се получава леко извратено, ма демокрацията ни е много по близо до реалнта, от колкото комунизма ни до ....хм....утопията(ха,ха).
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Е, не! Сега можеш да се изнесеш свободно(поне). Може да не ти се вярва, но не е малко. Защо демокрация в кавички? Нали не е необходимо да напомням корена на думата демокрация.
                Верно че всичко ни се получава леко извратено, ма демокрацията ни е много по близо до реалнта, от колкото комунизма ни до ....хм....утопията(ха,ха).
                Толкова имаме демокрация сега, колкото комунизъм тогава.

Comment

Хора жестоко се бъркате.Имам приятели сирийци и добре познавам тяхната култура. Доста социален народ е това.Ако те види че няма какво да ядеш би те приютил в дома си и би споделил трапезата си с теб.Би ти помогнал с каквото може.Мои познати семейство сирийци имат шивашко ателие в града, и от 20 ателиета тяхното е най-добре.Всичко така го испипват, че Гучи ако го види ще получи комплекс за малоценност.Сирийците са много честни и трудолюбиви хора.В тяхната култура имат много повече ценности и принципи от колкото в нашата.
                  Копеле, главата ти падна..........точно 85 година живях три месеца в Хасаке....разгледах и Алеп....имат богата култура сирийците.....и доста християни има там....мюсулманите им малко простеят....но това е нормално идва от религията.....при тях има един неписан закон, че до 24-часа, някой ако ти е направил зло, може да му го върнеш по същият начин....от там идва и клането....
                  За другите неща са така....както ги казваш...

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Хора вие сте много изостанали,още сте в 1984г. Мога да си заложа главата,че нито един от вас не е имал личен допир с тези хора и тяхната култура.Аз контактувам ежедневно със 130 националности,и мога да твърдя че това са едни от най-читавите хора.Български помияр може да те предаде винаги,но хора от тази култура никога.Живял съм години наред врата до врата със сириец.Всяка вечер се събирахме в тях.Бръмчали сме напред на зад,никога няма да те предаде колкото и да е напечено положението.А Българин?Ще избяга и ще се скрие като мишок.Лично съм се убедил.Историята ни го е доказала! Не народ,а мърша е това! Думи на един от малкото читави българи.
                  ...

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Имат нещо общо с нас...съсипаха си сега готината държава...или по точно им я съсипаха чужди интереси...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Копеле, главата ти падна..........точно 85 година живях три месеца в Хасаке....разгледах и Алеп....имат богата култура сирийците.....и доста християни има там....мюсулманите им малко простеят....но това е нормално идва от религията.....при тях има един неписан закон, че до 24-часа, някой ако ти е направил зло, може да му го върнеш по същият начин....от там идва и клането....
                    За другите неща са така....както ги казваш...

Остави това с тия неписани закони.........То и Българина вярва че ако му пресече черна котка път и т.н. и т.н.............Плюс което е ние Българите се трепем ежедневно по между си,и сякаш вече сме го приели за даденост,понеже всеки ден се случва това и никой не надига глава........Сега станало инцидент и едва ли не ги обявихме за зган...........Най-голямата зган и където се колят наистина като варвари това са албанците.Който познава тяхната култура знае какво се случва ако им кажеш ,,Шип шиноне,,

Comment

Остави това с тия неписани закони.........То и Българина вярва че ако му пресече черна котка път и т.н. и т.н.............Плюс което е ние Българите се трепем ежедневно по между си,и сякаш вече сме го приели за даденост,понеже всеки ден се случва това и никой не надига глава........Сега станало инцидент и едва ли не ги обявихме за зган...........Най-голямата зган и където се колят наистина като варвари това са албанците.Който познава тяхната култура знае какво се случва ако им кажеш ,,Шип шиноне,,
                      Може да е неписан....но за това време не го закача и техният съд, ако ме разбираш....та.....колкото е неписан, толкова е и в сила...
                      Тук не иде реч за шиптери....
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Може да е неписан....но за това време не го закача и техният съд, ако ме разбираш....та.....колкото е неписан, толкова е и в сила...
                        Тук не иде реч за шиптери....

С шиптерите ти дадох пример какво значи ,,простеят,, В Албания буквално се колят съсед със съсед за един мамул.Те са взели най-лошото от италянската култура,понеже са от тяхната семка а именно вендетата.........Понеже нашата култура на пръв поглед е уж модерна...........пием,пушим отдали сме се без граница на всички пороци........нямаме страх ни от господ ни от държавата,за това те с тяхната култура ни се струват цигани и прошляци.......

Comment

Е ти дори и със заучени фрази не боравиш, а това, че си клатил ромка и си пил евтина ракия с мюсюлманин от БРЮ не ти дава голям житейски опит.
                          Моят ти не го познаваш.
                          Религията и културата определят бита ни.
                          Аз не определям тези хора като добри или лоши, а като различни в културно и религиозно отношение.
                          Ти как би се чувствал, ако след 10 год. честитиш рождество христово на 2 от 10 твои колеги.
                          Понеже си от напредналите, интернационалисти с огромен житейски опит, искам да те попитам в коя държава има търпимост между различните в културно и религиозно отношение групи от хора.
                          Отговорът е в нито една.
                          Богатите държави имат средства да създават подобна илюзия, а в тоталитарните търпимостта се налага със сила.
                          Понеже аз нямам твоят гигантски житейски опит, от който всички ние имаме честта да пием като от светия граал, няма да си позволя да разкажа конкретен случай от моя личен живот.

И не живея в Банишора, но съм на кон.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 06:49.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Тъй..., може и да не са лоши хора, но аз не ги познавам и неискам да съжителствам с тях. Достатъчни са ми мангалите. Това не ме прави лош човек, толерантен съм към всички, но всяко нещо има граници. Ние за нашите пенсионери не можем да се погрижим, нима те не са бедстващи, едвам свързват двата края, постоянно са под набезите на ромите и осъмват със страх. Всичкото ни е наред че още навлеци ще гледаме, ай моля ви се...
                            Не мога да приема култура която има за цел да останеш глупав и с наведена глава от сутрин до вечер, да се гъзиш по няколко часа на ден...
                            Не ме разбирайте грешно, уважавам всеки според заслугите му. Аз също не съм примерен християнин, не помня от кога не съм ходил на църква, но въпреки това си вярвам в доброто и равносметката, онази невидима сила която изгражда душата на човек.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Тъй..., може и да не са лоши хора, но аз не ги познавам и неискам да съжителствам с тях. Достатъчни са ми мангалите. Това не ме прави лош човек, толерантен съм към всички, но всяко нещо има граници. Ние за нашите пенсионери не можем да се погрижим, нима те не са бедстващи, едвам свързват двата края, постоянно са под набезите на ромите и осъмват със страх. Всичкото ни е наред че още навлеци ще гледаме, ай моля ви се...
                              Не мога да приема култура която има за цел да останеш глупав и с наведена глава от сутрин до вечер, да се гъзиш по няколко часа на ден...
                              Не ме разбирайте грешно, уважавам всеки според заслугите му. Аз също не съм примерен християнин, не помня от кога не съм ходил на църква, но въпреки това си вярвам в доброто и равносметката, онази невидима сила която изгражда душата на човек.
                              Съгласен съм с теб, само ще те поправя, че на "религиозната" ти система, както си я описал се казва агностизъм.

Comment

Що е то мигрант - http://www.vesti.bg/sviat/video-poka...ancite-6042580
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X