Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се кла в столицата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    С шиптерите ти дадох пример какво значи ,,простеят,, В Албания буквално се колят съсед със съсед за един мамул.Те са взели най-лошото от италянската култура,понеже са от тяхната семка а именно вендетата.........Понеже нашата култура на пръв поглед е уж модерна...........пием,пушим отдали сме се без граница на всички пороци........нямаме страх ни от господ ни от държавата,за това те с тяхната култура ни се струват цигани и прошляци.......
    Следи какво пиша...споменах само, че имат богата култура.......цигани прошляци не са мой думи...
    И внимавай със Суска ....нещо те е позахапал))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Е ти дори и със заучени фрази не боравиш, а това, че си клатил ромка и си пил евтина ракия с мюсюлманин от БРЮ не ти дава голям житейски опит.
      Моят ти не го познаваш.
      Религията и културата определят бита ни.
      Аз не определям тези хора като добри или лоши, а като различни в културно и религиозно отношение.
      Ти как би се чувствал, ако след 10 год. честитиш рождество христово на 2 от 10 твои колеги.
      Понеже си от напредналите, интернационалисти с огромен житейски опит, искам да те попитам в коя държава има търпимост между различните в културно и религиозно отношение групи от хора.
      Отговорът е в нито една.
      Богатите държави имат средства да създават подобна илюзия, а в тоталитарните търпимостта се налага със сила.
      Понеже аз нямам твоят гигантски житейски опит, от който всички ние имаме честта да пием като от светия граал, няма да си позволя да разкажа конкретен случай от моя личен живот.

И не живея в Банишора, но съм на кон.

Какъв социалдемократ си ти?Излез от панелката си в Люлин и ела да пием по едно пиене и да ти подаря тълковен речник,за да можеш да използваш думите правилно.Понеже с позицията която заемаш в момента,виждам че имаш крещяща нужда от това.Това че в богатите държави е постигната ,,търпимост,,(даже и това не е точната дума) между различните народи не е благодарение на това че е богата държавата,а на това че хората освен пари имат и доста по важни неща,а именно морал,ценности и уважение към отсрещния човек без значение неговата раса или религиозна принадлежност.В Ротердам е построена най-голямата джамия в Европа,като спонсор на проекта е Оман.И местното население нямат нищо против,че нямат такава голяма църква в най-големия им кепитал сити.Кмета на Ротердам е мароканец.Ето това са социалдемократи!

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      И внимавай със Суска ....нещо те е позахапал))

Точно така! Трябват ми нови хейтъри,щото старите са ми вече фенове
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Изтрит пост
        Last edited by harpiata; d.m.y г., 21:37.

Comment

Тука всички сме социалдемо...психопати, важното е спор да има, инак ако седнем на една маса съм сигурен че ше се насерем от пийение. Абре кой от вас ше ходи на феста, тъй тъй банкет ше има...., ако усещате накъде бия...?
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Какъв социалдемократ си ти?Излез от панелката си в Люлин и ела да пием по едно пиене и да ти подаря тълковен речник,за да можеш да използваш думите правилно.Понеже с позицията която заемаш в момента,виждам че имаш крещяща нужда от това.Това че в богатите държави е постигната ,,търпимост,,(даже и това не е точната дума) между различните народи не е благодарение на това че е богата държавата,а на това че хората освен пари имат и доста по важни неща,а именно морал,ценности и уважение към отсрещния човек без значение неговата раса или религиозна принадлежност.В Ротердам е построена най-голямата джамия в Европа,като спонсор на проекта е Оман.И местното население нямат нищо против,че нямат такава голяма църква в най-големия им кепитал сити.Кмета на Ротердам е мароканец.Ето това са социалдемократи!

Ако аз съм хейтър, ти би трябвало да си ГЕЙтър. В смисъл, шарен, цветен и напреднал човек. Готов да приеме различните и отзад и отпред.
            Дай пример с бедна държава, в която има търпимост????
            Богатите създават илюзия за това и не забравяй къде е роден и възпитан най-масовия убиец хомофоб! В богатите социалдемократични скандинавски страни.
            Природните закони са такива, никой не търпи различните.
            Аз съм живял в Хага, там са 70 % мюсли и нетърпимостта е навсякъде във въздуха. Там кметът се избира от парламента.))))
            И в Ротердам съм бил, наистина страхотен, индустриален, пристанищен град. Но защо ни сравняваш с холандците???
            Те са толкова добри, че дори аз бих се изкушил цялото ни правителство да е от холандци.
            Но дали турците искат ние да ги колонизираме или управляваме?
            Интернационале, не ми говори за морал при 200 лв пенсия.
            Морал, хуманизъм и благотворителност има когато освен за хляб имаш кинти и за сиренце.
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 22:35.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Ако аз съм хейтър, ти би трябвало да си ГЕЙтър. В смисъл, шарен, цветен и напреднал човек. Готов да приеме различните и отзад и отпред.
              Дай пример с бедна държава, в която има търпимост????
              Богатите създават илюзия за това и не забравяй къде е роден и възпитан най-масовия убиец хомофоб! В богатите социалдемократични скандинавски страни.
              Природните закони са такива, никой не търпи различните.
              Аз съм живял в Хага, там са 70 % мюсли и нетърпимостта е навсякъде във въздуха. Там кметът се избира от парламента.))))
              И в Ротердам съм бил, наистина страхотен, индустриален, пристанищен град. Но защо ни сравняваш с холандците???
              Те са толкова добри, че дори аз бих се изкушил цялото ни правителство да е от холандци.
              Но дали турците искат ние да ги колонизираме или управляваме?
              Интернационале, не ми говори за морал при 200 лв пенсия.
              Морал, хуманизъм и благотворителност има когато освен за хляб имаш кинти и за сиренце.

Аз ти казах.че ти си пълнеж...........и само узвучаваш ефира...........Виж сега свински...........Да прав си,не се сещам бедна държава която да толерира другите култури освен своята.И това се дължи че тази държава е масово населена само от прости хора..........а един прост човек няма как да стане богат сещаш ли се.За това и България е бедна,понеже 90% са прости включително и ти.Има едни 10% читави,но те няма как да променят нещата понеже са малцинство.За това една държава която е населена само от прости хора винаги е бедна...........и от недоимака стават още по прости.А един прост човек освен да се присмее или напсува един който не споделя неговите мирогледи и принципи,на друго не е способен.За това в бедните държави няма търпимост към хората с различна култура и вяра.Да хората са богати,но те освен това имат ценности,морал,принципи и чак тогава са се замогнали..........Няма как да стане по обратния ред.Това че в Хага има ,,нетърпимост,, между различните култури..........бате ти си параноик и върви да се лекуваш.Пий си сутрин светло сините,а вечер розовите хапченца и не се занимавай с въпроси от които някой цял живот заврян в панелка в Люлин няма как да е компетентен.

Comment

Добре де, кажете ми, нали поне големите медии били свободни.
                Нали сме демократична държава.
                Защо тази новина е озаглавена от почти всички " значими" медии като: " убиха имигрант...........".
                Защо тази новина не е озаглавена: "Имигранти се клаха до смърт в София".
                ??????http://smart.dir.bg/dnes/news/20022822/
                я ела на батко, че съм тъкмо наточил два ножа и две кила ракия

Comment

Аз ти казах.че ти си пълнеж...........и само узвучаваш ефира...........Виж сега свински...........Да прав си,не се сещам бедна държава която да толерира другите култури освен своята.И това се дължи че тази държава е масово населена само от прости хора..........а един прост човек няма как да стане богат сещаш ли се.За това и България е бедна,понеже 90% са прости включително и ти.Има едни 10% читави,но те няма как да променят нещата понеже са малцинство.За това една държава която е населена само от прости хора винаги е бедна...........и от недоимака стават още по прости.А един прост човек освен да се присмее или напсува един който не споделя неговите мирогледи и принципи,на друго не е способен.За това в бедните държави няма търпимост към хората с различна култура и вяра.Да хората са богати,но те освен това имат ценности,морал,принципи и чак тогава са се замогнали..........Няма как да стане по обратния ред.Това че в Хага има ,,нетърпимост,, между различните култури..........бате ти си параноик и върви да се лекуваш.Пий си сутрин светло сините,а вечер розовите хапченца и не се занимавай с въпроси от които някой цял живот заврян в панелка в Люлин няма как да е компетентен.
                  Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.
                  Пише се "Озвучаваш" и " недоимЪк".
                  Кучедогимогинабатебоги, не те познавам, но недей да имаш високи претенции, преди да имаш елементарни, бит, култура и образование.
                  Ти да не си търговец на коли.
                  Слаба грамотност и често посещение на "ниската земя"?
                  Не учи на морал и толерантност поробвани народи? И то поробвани от чалми.
                  Питай патило.

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                  я ела на батко, че съм тъкмо наточил два ножа и две кила ракия
                  Ножовете за какво са ти?
                  К.М.

Comment

Кучедогимогинабатебоги, не те познавам, но недей да имаш високи претенции, преди да имаш елементарни, бит, култура и образование.
                    Питай патило.

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Ножовете за какво са ти?
                    щот сам Сандокана с двата ножа а чети из форумо за какво са ми

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440296]Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.
                      Питай патило.[COLOR="Silver"]

Какъв съм и що съм,няма да ти изпадам в обяснителен режим.Аз не посещавам ,,ниската земя,, а съм част от обществото и бе АланКолууу.За пореден път те засичам да си противоречиш.Казваш,че сме поробен народ.А именно това че сме били избивани е било заради религиозната ни пренадлежност.А в същото време ние искаме да потъпчем хора също с различна религиозна пренадлежност.Това не са истинските българи.Това са размисли и страсти на една люлинска утайка!

Comment

А в Оман има ли църква по-голяма от джамия, въобще църква.Защо там искат европейките да се зачохлят.Това не е ли нетърпимост.Още не са се освестили и вече имат претенции - http://vz.ru/news/2015/9/10/766236.html Я стига с тая толерантност.От мюсюлманин толерантност никога няма да видиш, когато му дойде времето от добър комшия ще ти стане изедник.От тая толерантност ми писна да плащам тока на мангалите и да им издържам децата.От такива призиви за толерантност вече и на опащка не се редят ми минават най-отпред сякаш че не съществуваш.Не стига туй ми на някави араби им призлявало кат видят къси полички и женски коси,НЯМА ДА СТАНЕ!!!
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Какъв съм и що съм,няма да ти изпадам в обяснителен режим.Аз не посещавам ,,ниската земя,, а съм част от обществото и бе АланКолууу.За пореден път те засичам да си противоречиш.Казваш,че сме поробен народ.А именно това че сме били избивани е било заради религиозната ни пренадлежност.А в същото време ние искаме да потъпчем хора също с различна религиозна пренадлежност.Това не са истинските българи.Това са размисли и страсти на една люлинска утайка!
                          ОгиДоги не са връзвай на Суси той има кофти дилъри все му продават тебешир

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
                            Разтрепери се мой.
                            Казах, че ние сме патили, когато твоите житейски идоли са разхождали бели перуки и са се щипали по дворцовите градини.
                            И бъди сигурен, че тия мазни протестанти пак ще ни захвърлят с лека ръка под ятагана и чалмата, без окото да им мигне.
                            Никой не насилвам да емигрира.
                            Нека се борят да подредят страните си.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

[QUOTE=Bobo Markov;1440318]

ОгиДоги не са връзвай на Суси той има кофти дилъри все му продават тебешир
                            Нещо по темата имаш ли?
                            Ако не, събирай си двайската и бегай да качваш кила.
                            К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440319][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
                              Разтрепери се мой.
                              Казах, че ние сме патили, когато твоите житейски идоли са разхождали бели перуки и са се щипали по дворцовите градини.
                              И бъди сигурен, че тия мазни протестанти пак ще ни захвърлят с лека ръка под ятагана и чалмата, без окото да им мигне.
                              Нека се борят да подредят страните си.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение

Нещо по темата имаш ли?
                              Ако не, събирай си двайската и бегай да качваш кила.
                              Иншаала!

الله أكبر الله اكبر
                              الله أكبر فوق كيد المعتدي
                              الله للمظلوم خير مؤيدي
                              أنا باليقين وبالسلاح سأفتدي
                              بلدي ونور الحق يسطع في يدي
                              قولوا معي قولوا معي
                              الله الله الله أكبر

الله فوق المعتدي

Allāhu Akbar fawqa kaydi l-muʿtadī
                              Allāhu li-l-maẓlūmi ḫayru muʾaydi
                              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:02.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440319][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
                                Разтрепери се мой.
                                Нека се борят да подредят страните си.[COLOR="Silver"]

Под ,,житейски идоли,, имаш предвит холанците,но това че са ,,разхожда ли бели перуки и са се щипали по дворцовите градини,, са били само кралското семейство,а не целия народ.Прочети малко историята и ще видиш че холанците след втората световна и сапун не са имали да се искъпят.Имали са,но по един на човек на месец.И е било с купони.В момента са второто най-добро място за живеене в Европа след Норвегия.А сега върви да чишкаш.

Comment

Working...
                                X