Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се кла в столицата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332][QUOTE=Susscrofa;1440319]
    Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение

Хахаха.
    Разтрепери се мой.
    Казах, че ние сме патили, когато твоите житейски идоли са разхождали бели перуки и са се щипали по дворцовите градини.
    И бъди сигурен, че тия мазни протестанти пак ще ни захвърлят с лека ръка под ятагана и чалмата, без окото да им мигне.
    Никой не насилвам да емигрира.
    Нека се борят да подредят страните си.[COLOR="Silver"]

Под ,,житейски идоли,, имаш предвит холанците,но това че са ,,разхожда ли бели перуки и са се щипали по дворцовите градини,, са били само кралското семейство,а не целия народ.Прочети малко историята и ще видиш че холанците след втората световна и сапун не са имали да се искъпят.Имали са,но по един на човек на месец.И е било с купони.В момента са второто най-добро място за живеене в Европа след Норвегия.А сега върви да чишкаш.
    Мъка, много паднало нивото тук.)))))
    Наистина ли така пишеш, или клавиатурата ти е напикавана?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440340][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332]
      Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Внимавай Суси нивата падат!!!
      отегчително, Суси пак е на смяна и следи нивата на АнтонИванофци и шефката му го сдухва през 1/2 час за да не зАспи ...

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1440352][QUOTE=Susscrofa;1440340]

Внимавай Суси нивата падат!!!
        отегчително, Суси пак е на смяна и следи нивата на АнтонИванофци и шефката му го сдухва през 1/2 час за да не зАспи ...
        Калинчо, нямам шефка.
        Но съм те виждал, и си за ожалване.
        К.М.

Comment

Да ви казвам Суси е младши отговорник по нивата в язовирите и реките към Агенция Закрила на Водите - той е на щат/работна заплата и много е зле ... затва не му се връзвайте той си е зле жалко ...

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

[QUOTE=Susscrofa;1440355][QUOTE=Bobo Markov;1440352]

Калинчо, нямам шефка.
          калина моме падналаааа еле па станала дейба!!!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            Да ви казвам Суси е младши отговорник по нивата в язовирите и реките към Агенция Закрила на Водите - той е на щат/работна заплата и много е зле ... затва не му се връзвайте той си е зле жалко ...
            Хаха, щом казваш.
            К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440340][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332]

Е ти като нямаш вече какво да кажеш.................ми напомняш как е в лЮлин
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
                Сефте.

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363][QUOTE=Susscrofa;1440340]

Е ти като нямаш вече какво да кажеш.................ми напомняш как е в лЮлин
                Никога не съм живял в Люлин, но ти пак си оставаш неграмотен.
                Трудно ли завърши гимназия?
                К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440365]Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
                  Сефте.

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363]

в таз връзка аз не завърших гимназя и да ди призная за толко време завладях българския до ниво А+ но двайс години работих в транспортЪ и мног мечтах за Агенцията за Закрила на Водити но понее имам досие от детската градина и не ма допуснафа ... оттогава съм много зъл карам, пцуем всеки и понее съм дебел но красив ми се метат само некви дебели мацки с гъз ... аз па не понясам мацки аз си падам по бързите коли и убайте жини ... знам че е сложно но такъв е животАт мьи!

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1440375][QUOTE=Susscrofa;1440365]Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
                    Сефте.

в таз връзка аз не завърших гимназя и да ди призная за толко време завладях българския до ниво А+ но двайс години работих в транспортЪ и мног мечтах за Агенцията за Закрила на Водити но понее имам досие от детската градина и не ма допуснафа ... оттогава съм много зъл карам, пцуем всеки и понее съм дебел но красив ми се метат само некви дебели мацки с гъз ... аз па не понясам мацки аз си падам по бързите коли и убайте жини ... знам че е сложно но такъв е животАт мьи!
                    Не те питах теб, да не съм те обсебил?
                    Хаха. Много си зле.
                    К.М.

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440365]Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
                      Сефте.

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363]

Кво да каже бате за теб...........?Умствено дърво.Споко няма да издирваме нито училището ти,нито учителитети...........
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1440355][QUOTE=Bobo Markov;1440352]

Калинчо, нямам шефка.
                        Суси, бъркаш се....това момче не е форсирал Алфа около съдебната палата и не му е поредният ник......а пребивава в ниската земя и обеща да ме снабдява с весели цигари..)
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[QUOTE=Бобби;1440385][QUOTE=Susscrofa;1440355]
                          Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          Суси, бъркаш се....това момче не е форсирал Алфа около съдебната палата и не му е поредният ник......а пребивава в ниската земя и обеща да ме снабдява с весели цигари..)
                          Абе. Трюфели надушвам, трюфели.
                          К.М.

Comment

кучето на 2 стотинки стана
                            Now: 156 2.5 V6 24V
                            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Добре де, кажете ми, нали поне големите медии били свободни.
                              Нали сме демократична държава.
                              ...
                              Започваш с неверни твърдения. Не сме демократична държава и нямаме свободни големи медии.
                              За тази напаст(скакалците от северна Африка) тепърва ще говорим. На теб няма да обяснявам какво е каламитет. За почти всичко, написано по темата от теб съм на същото мнение. Предстои драма, която има всички шансове да се превърне в трагедия.
                              Пълзят...
                              http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499881

...
                              Нещо по темата имаш ли?
                              Ако не, събирай си двайската и бегай да качваш кила.

Калинчо, нямам шефка.
                              Тук си в голяма грешка. Бъркаш човека.
                              Last edited by bager; d.m.y г., 11:24.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Баси, винаги ме е кефило като някой не може да върже две приказки, говори как другите били неграмотни, а те самите едвам се изказват и едвам пишат. А с "холанците" ме развесели много яко, честно.
                                кученцетоОгиитаткоДоги, кефиш мъ, щ'и звънна.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X