Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се кла в столицата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Баси, винаги ме е кефило като някой не може да върже две приказки, говори как другите били неграмотни, а те самите едвам се изказват и едвам пишат. А с "холанците" ме развесели много яко, честно.
    кученцетоОгиитаткоДоги, кефиш мъ, щ'и звънна.
    Толкова изречения съм написал в този форум, че няма как да не хванеш пропусната буква или препинателен знак някъде, ако се разтърсиш. А и винаги отговарям бързо на минимум 2-3 човека.
    Ти твоя пост сигурно си го писал около час.

И аз "приказки не връзвам", каквото и да означава това. Аз тук пиша, не приказвам.
    Щеше повече да ти тича ник ХУ, а не ВО.
    Щях да ти предложа да играем на криеница, аз щях да съм СуЙО, а ти щеше да си, как?
    Няма да искаш да играем.

п.с. Много добре знаеш за каква грамотност говоря.

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

Тук си в голяма грешка. Бъркаш човека.

Нищо не бъркам, предизвиквам го, ама го няма.
    А той ми беше слабост.

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Суси, бъркаш се....това момче не е форсирал Алфа около съдебната палата и не му е поредният ник......а пребивава в ниската земя и обеща да ме снабдява с весели цигари..)
    Шшшшшт, искам Калинчо да дойде, "липсва" ми.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

слушай как шОми ти фаф главата
      скивай как Луната наеба звездата
      ти си адски бос фаф занаята
      Суси ти си!

Ти си моя АМгел ти си моя бОООООК !!!!

.. и т.н.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        слушай как шОми ти фаф главата
        скивай как Луната наеба звездата
        ти си адски бос фаф занаята
        Суси ти си!

Ти си моя АМгел ти си моя бОООООК !!!!

.. и т.н.

Суси е свиркаджия.С беззъбата си уста такива свирки прави,че може да ти огъне ноктите на краката Офиса му е в Люлин през деня иначе между 22:00 и 06:00ч. може да го откриете на лъвов мост
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Момчета, Суси умее да провокира без да обижда директно....като прочетете неговите писания, и почнете да разсъждавате.....започвате да избивате комплекси....а той от това се храни....
          А, дано ме разберете...
          Наздраве...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Момчета, Суси умее да провокира без да обижда директно....като прочетете неговите писания, и почнете да разсъждавате.....започвате да избивате комплекси....а той от това се храни....
            А, дано ме разберете...
            Наздраве...

Да ли щи кажат директно че си ,,еди какъв си,, или индиректно,каква е разликата?Все едно и също е.И какво да разсъждавам на писанията на тоя вирус.........все едно са от ,,Под Игото,, и ще държа матура на тая тема..........Неговите писания са за мен като вестник ,,Работническо дело,, в на бабами клозета на село...........не го и чета........ами си бърша задника

Comment

А, дано ме разберете...
              Наздраве...
              Суси е много крива наденица - не знам с каква помия се храни то си е негова работа но мисля, че е много зле ... но поне забавлява, той е циклофреник, избиващ виртуално комплексите си чрез мазохизъм - уважавам го но ако го видя наживо едва ли ще го позная той сигурно и той толкова се познава симпатяга е но е тотален кривак

Comment

)))).....А, ние какви сме...?

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Да ли щи кажат директно че си ,,еди какъв си,, или индиректно,каква е разликата?Все едно и също е.И какво да разсъждавам на писанията на тоя вирус.........все едно са от ,,Под Игото,, и ще държа матура на тая тема..........Неговите писания са за мен като вестник ,,Работническо дело,, в на бабами клозета на село...........не го и чета........ами си бърша задника
                Малък...не разсъждавай.....всички четем и ходим до тоалетна....
                А Наздраве....

Comment

)))).....А, ние какви сме...?

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Малък...не разсъждавай.....всички четем и ходим до тоалетна....
                  А Наздраве....

Да амъ аз си подбирам четивото като ходя до тоалетна....... Да не ми секне говното

Наздраве

Comment

Да амъ аз си подбирам четивото като ходя до тоалетна....... Да не ми секне говното

Наздраве
                    )))...ако имаш разтройство, нема да имаш време да си избереш вестника....)

Comment

е ако и той се кефи за мен ще е кеф да участвам в неговата игра на кеф - аз поне се кефя

Comment

)))...ако имаш разтройство, нема да имаш време да си избереш вестника....)
                        затуй аз в банята си имам цяла библиотека. да видиш ти.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          затуй аз в банята си имам цяла библиотека. да видиш ти.
                          Копеле днес на автомивката едно цигане... хеви метъл ми сви дисковете и две флашки.....вземи за събота нещо да слушаме......да не ти пеем из пътя....)

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Толкова изречения съм написал в този форум, че няма как да не хванеш пропусната буква или препинателен знак някъде, ако се разтърсиш. А и винаги отговарям бързо на минимум 2-3 човека.
                            Ти твоя пост сигурно си го писал около час.
                            Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
                            Ма карай.
                            Надъханяци тотални.
                            Явно типичната приказка "Гузен негонен бяга" си показа значението.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Копеле днес на автомивката едно цигане... хеви метъл ми сви дисковете и две флашки.....вземи за събота нещо да слушаме......да не ти пеем из пътя....)
                              ок утре кът се чуем ще те питам какво музика че аз слушам атмосферик дръм енд бейз и джаз а ти си дивак брееее само Айсидиси ти е в главата чакай освен туй имам пълната дискография на Веско Маринов народния бард на който съм върл фен!!!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
                              Ма карай.
                              Надъханяци тотални.
                              Нали съм писал Суси зОби кофти бЕло и затва греши често а освен туй и доста дечиня му се сбраха и ич не му е лесно а и с тоз федроход съвсем е заникъде - много е зле

Comment

Суси е свиркаджия.С беззъбата си уста такива свирки прави,че може да ти огъне ноктите на краката Офиса му е в Люлин през деня иначе между 22:00 и 06:00ч. може да го откриете на лъвов мост
                                Когато някой разкрие истинската си същност, значи добре съм си свършил работата.)))
                                В този случай имаме безкрайна простота.
                                Освен неук, той си е и прост и невъзпитан.
                                Залагам, че няма 30 години.))), неженен, без деца.
                                Има прости, но възпитани хора, има възпитани и неуки хора, но има и като нашето кучедогибогинабойкоизбирател.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X