Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се кла в столицата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
    Ма карай.
    Надъханяци тотални.
    Явно типичната приказка "Гузен негонен бяга" си показа значението.

Бате ати толкова смислено се изказваш,че мисля че спокойно можеш да си на нивото на Ицето Стоичков на английски Само че ти на български
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
      Ма карай.
      Надъханяци тотални.
      Явно типичната приказка "Гузен негонен бяга" си показа значението.
      И аз греша, в живота често, във форума по-рядко, но се случва.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Когато някой разкрие истинската си същност, значи добре съм си свършил работата.)))
        В този случай имаме безкрайна простота.
        Освен неук, той си е и прост и невъзпитан.
        Залагам, че няма 30 години.))), неженен, без деца.
        Има прости, но възпитани хора, има възпитани и неуки хора, но има и като нашето кучедогибогинабойкоизбирател.
        баце, Оги Доги се вписа сред нас за има няма седмица а ти батко години наред риеш и па не успя - Оги Доги мое е всякакъв според твоите преценки но поне в таз дисциплина те води с години демек Цуцко и срещу него да тичаш па неа го стигнеш бро, майна райна за мен не казвай тайна

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Бате ати толкова смислено се изказваш,че мисля че спокойно можеш да си на нивото на Ицето Стоичков на английски Само че ти на български
          Мали, ти направо наду тръбата и наплюнчи ръката.

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          баце, Оги Доги се вписа сред нас за има няма седмица а ти батко години наред риеш и па не успя - Оги Доги мое е всякакъв според твоите преценки но поне в таз дисциплина те води с години демек Цуцко и срещу него да тичаш па неа го стигнеш бро, майна райна за мен не казвай тайна
          Хаха, сигурно е така.
          Аз се мъча много тук, толкова години съм невзрачен и мразен.
          К.М.

Comment

я чакай те питам ти помниш ли Стоян Георгиев ? дето ревеше, че не му отговаряш на смисленостите? и те гонеше през темите кът бесен? е сега схващаш ли ?

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Хаха, сигурно е така.
            Аз се мъча много тук, толкова години съм невзрачен и мразен.
            мани че и аз участвам в твоя избор

Comment

я чакай те питам ти помниш ли Стоян Георгиев ? дето ревеше, че не му отговаряш на смисленостите? и те гонеше през темите кът бесен? е сега схващаш ли ?

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

мани че и аз участвам в твоя избор
              Тук помня малко хора.
              Този не.
              К.М.

Comment

Когато някой разкрие истинската си същност, значи добре съм си свършил работата.)))
                В този случай имаме безкрайна простота.
                Освен неук, той си е и прост и невъзпитан.
                Залагам, че няма 30 години.))), неженен, без деца.
                Има прости, но възпитани хора, има възпитани и неуки хора, но има и като нашето кучедогибогинабойкоизбирател.

Аха.........а я си прочети постовете по на горе и виж как обиждаш хората на хърби и с мазни коси..........в други теми,че на някой му обрасъл вратъ като на коч мадурите..........И какво.........тия ти изказвания трябва да ги приемим като божа роса,а мойте към теб простотия.Бате много ниска топка си...........Виждал съм те на снимка,дебелак със препасани ключове на Алфа Ромео на тумбака..........точно селски ерген от 92-а който се връща от концерт на Сашка Васева.И не мисля да те отразявам повече...........понеже явно това ти храни егото.
                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Тук помня малко хора.
                  Този не.
                  жалко, добри мнения имаше това момче

Comment

жалко, добри мнения имаше това момче
                    Щом не го помня, едва ли.
                    К.М.

Comment

А бе стана дума за Бургас и морето.....

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Аз ще ти подскажа...дълъг, красив и навит....върни се на темите с Черито..)
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

къса памет имаш не друу а и след раждането на близнаците съвсем окъсе
                        Най-много ме е я д за теб, че някога беше класа но с годините всички се променихме а ти си остана същия... и сега пак дразниш но не е като преди ееее ... замислиса за няккъв ъпрейд в отношенията или де да знам вложи интелект или поне си дай гъзъ да го видим

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        А бе стана дума за Бургас и морето.....

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Аз ще ти подскажа...дълъг, красив и навит....върни се на темите с Черито..)
                        кой тоя дълъг че и красив това съм само аз! нали? или не? аз съм бре нема кой друг да е

Comment

Най-много ме е я д за теб, че някога беше класа но с годините всички се променихме а ти си остана същия... и сега пак дразниш но не е като преди ееее ... замислиса за няккъв ъпрейд в отношенията или де да знам вложи интелект или поне си дай гъзъ да го видим

кой тоя дълъг че и красив това съм само аз! нали? или не? аз съм бре нема кой друг да е
                          Евтина провокация.
                          На теб какво ти се случи за това време?
                          Кат гледам колко си активен, едва ли съм загубил форма.
                          К.М.

Comment

)))))))).....ония византиеца беше дълъг, ама не красив...ти си...))
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

"Някога беше класа".
                              Абе ти си ужасен мазник.
                              Сега подмазваш ли ми се?
                              К.М.

Comment

Евтина провокация.
                                На теб какво ти се случи за това време?
                                Кат гледам колко си активен, едва ли съм загубил форма.
                                загубеняк си ти бро - казва се изгубил а не загубил

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

"Някога беше класа".
                                Абе ти си ужасен мазник.
                                Сега подмазваш ли ми се?
                                оООООО върза се а? ела пиле, ела

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                )))))))).....ония византиеца беше дълъг, ама не красив...ти си...))
                                лелйййй обичам ва!

Comment

Working...
                                X