Известие

Collapse
No announcement yet.

Това е България!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това е България!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499781
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Е, ти направо ни разби с тази тема.
    Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
    Или в затвора да го вкарат.
    Ти запознат ли си в детайли с този случай?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Е, ти направо ни разби с тази тема.
      Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
      Или в затвора да го вкарат.
      Ти запознат ли си в детайли с този случай?

Свиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........

Comment

Свиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........
        Суси се сърди на всички понеже от години рИве да му намерим качествено бЕло но понеже е смотан все го ебават я с тебешир я с гипс и затва сипе хейт, иначе никкъв го нема никой не го е виждал и повечето от нас сме убедени, че не е точно човек ... парапитек и каквото и да има там като разновидност

Comment

Коментар от линка - "Не са верни думите на Уфук Нурула. Преминавах оттам, когато се разигра тази грозна случка. Той най - нахално скочи от колата си и удари майката на детето. Имаше много възмутени хора....... Колата си беше здрава и щетите, който той посочва са измислица. След грозната му постъпка, той потегли с мръсна газ без дори да се огледа дали идва кола или има хора. Дори се опита да прегази майката(която удари), която застана пред колата му в очакване да дойде полиция. Интересно обаче защо те така и не дойдоха - може би полицията идва едва когато някой е прегазен?!?!"
          Колка души защитиха жената....аз като казвам че на пет ракии сме юнаци не ми вервате.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            Суси се сърди на всички понеже от години рИве да му намерим качествено бЕло но понеже е смотан все го ебават я с тебешир я с гипс и затва сипе хейт, иначе никкъв го нема никой не го е виждал и повечето от нас сме убедени, че не е точно човек ... парапитек и каквото и да има там като разновидност

Свинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.

Comment

Свинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.
              няма толко кинти - зОби тебешир и гипс и някакви трици... много е зле той

Comment

няма толко кинти - зОби тебешир и гипс и някакви трици... много е зле той
                Няма как, семейното положение не позволява.
                Но ти можеш и на физика го докарваш.
                К.М.

Comment

Няма как, семейното положение не позволява.
                  Но ти можеш и на физика го докарваш.
                  по физика у шести клас бех пръв - само дай ми стръв!

Comment

по физика у шести клас бех пръв - само дай ми стръв!
                    Селски бек си пич, нищо лично.
                    Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване.
                    К.М.

Comment

Извинявай, не че нещо, но нали в една друга тема говорим за "толерантност". Та в този контекст, защо се възмущаваш от постъпката на този "истински бЪлгарин"?
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Извинявай, не че нещо, но нали в една друга тема говорим за "толерантност". Та в този контекст, защо се възмущаваш от постъпката на този "истински бЪлгарин"?

Извинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?

Comment

Извинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?
                          То баница чи ша има, ша има, ма някой ша е част от плънката
                          Става въпрос обаче, че Уфук Нурула е типично старобългарско име и носителят му е извор на морал и ценности.
                          Той и камиона с измрелите "бежанци" го бяха карали "българи".
                          Та така.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Селски бек си пич, нищо лично.
                            Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване.
                            естествено че съм селтак и никога не съм го крил аз съм родом от Путкомер Софийско гордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!

Comment

естествено че съм селтак и никога не съм го крил аз съм родом от Путкомер Софийско гордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!
                              С таз къса рулетка, как ги мериш?
                              Или носа ти е дълъг?
                              К.М.

Comment

Working...
                              X