Известие
Collapse
No announcement yet.
Това е България!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
Или в затвора да го вкарат.
Ти запознат ли си в детайли с този случай?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, ти направо ни разби с тази тема.
Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
Или в затвора да го вкарат.
Ти запознат ли си в детайли с този случай?
Свиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеСвиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........
Comment
-
Коментар от линка - "Не са верни думите на Уфук Нурула. Преминавах оттам, когато се разигра тази грозна случка. Той най - нахално скочи от колата си и удари майката на детето. Имаше много възмутени хора....... Колата си беше здрава и щетите, който той посочва са измислица. След грозната му постъпка, той потегли с мръсна газ без дори да се огледа дали идва кола или има хора. Дори се опита да прегази майката(която удари), която застана пред колата му в очакване да дойде полиция. Интересно обаче защо те така и не дойдоха - може би полицията идва едва когато някой е прегазен?!?!"
Колка души защитиха жената....аз като казвам че на пет ракии сме юнаци не ми вервате.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеСуси се сърди на всички понеже от години рИве да му намерим качествено бЕло но понеже е смотан все го ебават я с тебешир я с гипс и затва сипе хейт, иначе никкъв го нема никой не го е виждал и повечето от нас сме убедени, че не е точно човек ... парапитек и каквото и да има там като разновидност
Свинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеСвинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеняма толко кинти - зОби тебешир и гипс и някакви трици... много е зле той
Но ти можеш и на физика го докарваш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНяма как, семейното положение не позволява.
Но ти можеш и на физика го докарваш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениепо физика у шести клас бех пръв - само дай ми стръв!
Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИзвинявай, не че нещо, но нали в една друга тема говорим за "толерантност". Та в този контекст, защо се възмущаваш от постъпката на този "истински бЪлгарин"?
Извинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеИзвинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?
Става въпрос обаче, че Уфук Нурула е типично старобългарско име и носителят му е извор на морал и ценности.
Той и камиона с измрелите "бежанци" го бяха карали "българи".
Та така.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСелски бек си пич, нищо лично.
Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване.гордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеестествено че съм селтак и никога не съм го крил аз съм родом от Путкомер Софийскогордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!
Или носа ти е дълъг?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment