Някой да има инфо как се пътува сега? Какво е положението по границите и от къде е по добре да се мине?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътуване с кола до Германия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНякой да има инфо как се пътува сега? Какво е положението по границите и от къде е по добре да се мине?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Ако не ти е спешно..изчакай кученцетоОгиитаткоДоги...... в края на месеца се пребира със самолета Сааб и ще ти даде най пресно ионфо...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВ понеделник ще трябва да се тръгне , а и работата е там че ще трябва колата в Германия
Пали и се не бойАз ще цепа Дойчланд по диагонал.Горе от Олденбург,Касел-Фулда,Нюрнберх-Рехенсбург-Пасау.От там бия Линц-Виена-Никелсдорф-Гиор-Будапеща.От там бия по М5 Е75 и излизам на границата близо до Суботница в братска Сърбия
От там магън само на право и спирам чак пред механа ,,Чановете,, в София
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Аз миналата седмица бях в Зинген. Минах през Румъния-Унгария-Австрия. И навръщане тоже. Румъния-Унгария излизам само през Ченад, щото е малка и нема народ. Иначе митницата е на два етажа и на 2-рия етаж има тераса и там две митничарки зяпаха с бинокли полето ...
Унгария-Австрия - ако имаш некви притеснения за преди Виена - щото са яко ремонти там в момента и проверки (има търсачки преди и след Виена) - спокойно можеш да излезеш към Братислава и да влезеш зад Виена. Като километри е малко повече, но времето е същото.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Мен като най кратък маршрут ми го дава през Лайпциг,Прага,Братислава и директно в Унгария без да влизам в Австрия.От там или М5 или переш към чемъй фаче мамалигаНа мен лично въобще не ми се минава през мамалигите
Там шофират с качулата на главата
и вместо дизел на колонките пише Моторина
Но ако се закучи положението, ще ми е евнтуално алтернативен маршрут.Един ден преди да тръгна,ще се обадя в нашите консулства в Австрия,Унгария и Сърбия да се информиран как е положението,ако е кофти цепа по алтернативния маршрут.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Батки,сега гледах на картата,дори и през Румъния пак трябва да се мине през Унгария.Но външното ни министерство препоръчва избягване на пътуване през Унгария,а и като гледам новините...........Единствения начин да се заобиколи Унгария е през Словения и Хърватска,някой знае ли да ли през тунелите в Австрия пропускат автомобили с газови уредби?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе знам , аз се отказах да пътувам...
Заради ситуацията с бежанците ли?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЗаради ситуацията с бежанците ли?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Пак казвам, през тази седмица два мои автомобила преминаха през Румъния-Унгария-Австрия-Германия. Возим стоки с фиксирано време за разтоварване и никой не е закъснял или имал някакви проблеми.Явно в медийното пространство както обикновено се преувеличава.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment