Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътуване с кола до Германия
Collapse
X
-
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНда уее .. тия фесове у Словения - тук 2 евро, там 3 евро, тук 5 евро, там 7 евро .. ебати на 100 места по малко. Макар, че Словения от Грац през Марибор - Вараждин до Хърватска са има-нема 80 км и не се плаща нищо. Хърватска мое се мине през селата за около 5 часа и пак нема да плащаш нищо.
Аз точно през Марибор мисля да вляза,но четох в нета че в Словения има само винетка 15 евро.Те ако имат и тол такси............Ти от България в Румъния от къде влизаш?И по кой път минаваш до Унгария,и в какво състояние е пътя?Аз прекосих преди 2 години и нещо цяла Румъния от Арад до Джурджово.........Тогава почти цялата магистрала от Арад до Букурещ беше в ремонт и целия трафик минаваше през селата по второкласни и третокласни пътища от времето на Чеушеско.Ден и половина бях във филм на Тарантино.Добре че а3-ката е с окачване на голфф,че в бг щях да правя цялостна подмяна на окачванетоSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАз точно през Марибор мисля да вляза,но четох в нета че в Словения има само винетка 15 евро.Те ако имат и тол такси............Ти от България в Румъния от къде влизаш?И по кой път минаваш до Унгария,и в какво състояние е пътя?Аз прекосих преди 2 години и нещо цяла Румъния от Арад до Джурджово.........Тогава почти цялата магистрала от Арад до Букурещ беше в ремонт и целия трафик минаваше през селата по второкласни и третокласни пътища от времето на Чеушеско.Ден и половина бях във филм на Тарантино.Добре че а3-ката е с окачване на голфф,че в бг щях да правя цялостна подмяна на окачванетоAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз ми се сгъна мозъка докато го прочета ти как го написа не знам,само Карансърбеж го сричах една цигара време..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеРумъния е все едно си караш тука м/у Пловдив и Хасково ебати .. хасфалта е перфектен. Излизам на Видин през новиьо мост - 24 лв плащам за буса .. за кола мисля е 12. И оттам 24 часова минетка .. или 3 юро за кола за 7 дена и газ към Турну му гу Северин - Карансебеж-Лугож-Тимишоара-Ченад. Към Арад не хода. През Тимишоара минавам през града. Може и по околомръстното ама има поне 75 кръгови през 200 метра и ме дразнат. А през града си е екстра - има бол пичоци за зяпане. 380 км грубо - около пет, пет часа и половина с бусо и двойната платформа. Ако влезеш от Унгария - Мако-Ченад - у Ченад има адските пици.
Начи викаш асфалта е бомбаАз ша мина по същия маршрут през Румъния,ако все още е затворена границата при Суботница.Аз като минавах през мамалигите бяха направили малка част от аутобана А1.Доста по добре е станало от нашата Тракия.Ако си направат цялата пътна мрежа така,биха могли да се конкурират в топ3 на най-добрите пътни мрежи в Европа.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Не знам, аз на румънска магистрала не съм се качвал още .. то и път нямам за да я ползвам. Перим си покрай Дунава до Турну и обратно. Аз и Австрия си перим покрай Дунава. Даже не карам и националите .. нито Бундесщрасе. Зад Виена - Кремс ан дер Донау - минавам зад Сенкт Пьолтен - зад Амщтетен - през Линц и газ нагоре - излизам посредата м/у Пасау и Залцбург. Там покрай Кремса е винарски район и последния път некво фестивалче така истимаро .. има нема 15 кила вино съм си донесъл .. и всичкото е от шишета за дегустация - фрий.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
Comment