Известие

Collapse
No announcement yet.

Ефтино обурудване за кола.Къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ефтино обурудване за кола.Къде?

Батки.можете ли да ми препоръчете от къде да си взема ефтино обурудване за безопасност за кола.Възможно най-ефтиното понеже за мен това са пари на вятъра,но за преглед пред кат няма как..............Чувал съм че най-ефтините били в Метро,но само съм чувал
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Батки.можете ли да ми препоръчете от къде да си взема ефтино обурудване за безопасност за кола.Възможно най-ефтиното понеже за мен това са пари на вятъра,но за преглед пред кат няма как..............Чувал съм че най-ефтините били в Метро,но само съм чувал
    Колега заради евтин и некачесвен пожарогасител изгоря през мен автомобил, опитите ми за потуша разрастващия се пожар с поварогасителя, който имах бяха напълно безполезни.. добре че никой не пострада тогава...

Comment

Абсолютно не са пари хвърлени на вятъра щото не знаеш какво значи да тече кръв а да нямаш даже тел да стегнеш крака.А преди две години на един авер му изгоря баничарката дет носеше килими с нея и поради това че никой от 5 спрели коли нямал изправен пожарогасител.Куриозното е че изгоряла на входа на автомивката му и никой в паниката не се сетил да използва пароструйката.Пожарогасител - 20 лв, аптечка12-16 лв въже и триъгълник - максимум 50 кинта всичко.Пожарогаситнеля всяка година трябва да минава проверка и да има стикер.На преглед може и да минеш но ако те спрат и стикера е изтекъл глобата май е 150 кинта.Кофти е ако ти дотрябва и да не работи заради някакви 2-3 лв проверка.
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:31.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Митак кръв съм виждал, в Германия като стане катестрофа .................тоя дездорант е абсолютно безполезен.А и по принцип смятам че този дезодорант ако се запали колата по добре бягай Факт е че тука тези глупости не са задължителни, а тука на безопасността се държи в пъти повече от колкото при нас.Просто при нас всичко е джъст бизнес.

Comment

Митак кръв съм виждал, в Германия като стане катестрофа .................тоя дездорант е абсолютно безполезен.А и по принцип смятам че този дезодорант ако се запали колата по добре бягай Факт е че тука тези глупости не са задължителни, а тука на безопасността се държи в пъти повече от колкото при нас.Просто при нас всичко е джъст бизнес.
          Младеж, дездорантовите устройства у нас не се признават от контролните органи.
          Преди няколко седмици, докато си разчиствах гаража намерих един прахов с отдавна изтекъл срок, но с пломбата, от Ладата на баща ми - за голямо мое учудване се оказа, че беше все още читав.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Под ,, дездорант,, имам предвит въпросния пожарогасител.

Comment

Под ,, дездорант,, имам предвит въпросния пожарогасител.
              Те за него говори и Олди
              Те са извън закона защото не покриват становище незнам кое си на службата за противопожарна защита, на чиято основа глобяват полицаите. Вервай ми, преживял съм го лично...
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не ти говоря за дезодорант а за стандартен пожарогасител.Бе ти кръв си виждал ма дано не ти се налага от теб да зависи да му спреш кръвоизлива на човека.
                З атакъв ти говоря не дезодорант.https://promoclub.bg/offers/SAMO-DNE...ot-990-lv.html

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Те за него говори и Олди
                  Те са извън закона защото не покриват становище незнам кое си на службата за противопожарна защита, на чиято основа глобяват полицаите. Вервай ми, преживял съм го лично...

Аз говоря за този в комлекта за безопасност

Comment

Аз говоря за този в комлекта за безопасност
                    Ми тези дето ги продават из Карфур, Билла и сие са с големи пожарогасители. Няма вече с "дезедоранти". Едно време имаше, ама сега вече не.
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

По фирмите дето зареждат и проверяват виж ако купуваш отделно, във Варна Цикония нов зареден проверен със стикер без касова бележка естествено 16 лв.Ако на някоай му трябва нов или неговия е повреден по изгодно излиза от ремонта и зареждането./тази пролет/И жилетка трябва да имаш, и нея търсят.

http://magazin-razli4ni.eu/авариен-к...томобил - от туй по евтино освен да си краднеш....

Comment

Аз пък съм виждал как с дезодорант гасят голям камион. Гаси за страх!
                        Истината е, че пожарогасителя си е необходим. Аптечката даже я презапасявам с лекарства и материали, защото често и аз се режа и одирам, а и тия до мене
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Веднъж се возех в колата на един доктор-роднина.
                          Когато полицая спрял ни за проверка, видя напълно оборудвана медицинска кожена чанка в багажника със всичките му скалпели и разни други странни никелирани приспособления и течности с различни цветове, му стана лошо и пребледня.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

................

Comment

Ем нали ти постнах един линк - http://magazin-razli4ni.eu/авариен-к...томобил

Comment

Working...
                              X