Известие

Collapse
No announcement yet.

Ефтино обурудване за кола.Къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Ем нали ти постнах един линк - http://magazin-razli4ni.eu/авариен-к...томобил

Видях,ама е чак в Пловдифф уе майна Зарекох са тая вечер да не пия,ама не издържах Ай наздраве
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Ми разтърси се тампо магазивите за автоаксесоари, молове и.т.н.Виждал съм на цени 25-35 лв комплекта.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Веднъж се возех в колата на един доктор-роднина.
        Когато полицая спрял ни за проверка, видя напълно оборудвана медицинска кожена чанка в багажника със всичките му скалпели и разни други странни никелирани приспособления и течности с различни цветове, му стана лошо и пребледня.
        Аз предпочитам да пътувам с мед. сестра....
        Attached Files
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          И да ти прави изкуствено дишане и подухване...
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

И кой ши кара уе....

Comment

И кой ши кара уе....
              автопилота
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

И кой ши кара уе....
                А.....аз тия неща съм ги отработил.....важното е да запазиш самообладание в последната фаза, за да не цапаш волана, оти мое ти приплъзне...

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                автопилота
                И уе...мое кара, ако не омекне...)
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колега, работя във фирма, която се занимава с пожарогасене. При нас един прахов пожарогасител АBC 1кг е 16.80лв, зареден, проверен, стикеросан и с касова бележка. Комплекта от пожарогасител, аптечка, жилетка и триъгълник е грубо 30лв.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
                  Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                    Батки.можете ли да ми препоръчете от къде да си взема ефтино обурудване за безопасност за кола.Възможно най-ефтиното понеже за мен това са пари на вятъра,но за преглед пред кат няма как..............Чувал съм че най-ефтините били в Метро,но само съм чувал
                    Купуваш една бира ( два литра) изпиваш я, малко червена боя и надпис " пожарогасител" , една кутия от на женати обувките , надпис "аптечка" - по евтино от това не виждам ! Пък и ще му върви на бавареца
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Ей, тая много вкусна бе!
                      Мой тип.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ей тоз Догито ми е новия любим Ае брато, как ше са пари на вятъра - сега то вярно, че в БГ ти искат сто неща и половината регулации са беполезни, ама истински работещ пожарогасител и един-два бинта трябва да имаш. Сега то ясно, че някой ако се нуждае от сърдечен масаж и изкуствено дишане, ти като не си лекар я го спасиш я не, ама ей там поне да превържеш някоя рана да не му изтече кръвта докато дойде линейката - тва всеки може да го направи.

Както и да исгасиш горяща кола - ако имаш работещ пожарогасител не е толкова сложно, а може да се наложи на всеки.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Або то кола с тоя пожарогасител не можеш угаси.До нас две пожарни не можаха да угасят еден опел комби.То всъщност се предполага че колите не се палят току така, всичките е заради немърливостта на собственика, че само налива и кара и не се сеща да си огледа поне веднъж колата.Е на тоя с опела се оказа че сам си слагал газовото.Иначе смисъла на този пожаросгасетел е при произшествие ако тръгне някъде огънче да го угасиш че да не стане пожар.На моя познат реното дет изгоря пред автомивката работата тръгнала от едно окъсено кабелче, видял пушек под капака спрял отворил и...паника.Да се сети да изтръгне клемата на акумолатора -не.А ако имаше пожарогасител щеше поне да предотврати разрастването на огъня.Дет са вика парен каша духа, са в новия бус има ебати пожарогаситела ама кел файда.Та не е лошо да си има човек в колата каквото трябва не заради прегледа ами да има все пак някакво решение когато му дотрябва.И не е лошо и някакъв нож да има под ръка на удобно място да среже колана че да излезе от колата, че и такива случаи има.

Comment

Бах ги и комплектите!

Аптечка от - аптеката!
                            Напълно оборудвана със всичко по закон и по списък. Отделен списък с годността на всичко вътре. Аз си я дозаредих с обикновени и ластични бинтове.. и разни други работи.
                            Пожарогасител - истински. Проверен и пълен!
                            Въжето - задължително. А триъгълника и жилетката.. без особено значение.
                            Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                              Ей тоз Догито ми е новия любим Ае брато, как ше са пари на вятъра - сега то вярно, че в БГ ти искат сто неща и половината регулации са беполезни, ама истински работещ пожарогасител и един-два бинта трябва да имаш. Сега то ясно, че някой ако се нуждае от сърдечен масаж и изкуствено дишане, ти като не си лекар я го спасиш я не, ама ей там поне да превържеш някоя рана да не му изтече кръвта докато дойде линейката - тва всеки може да го направи.

Както и да исгасиш горяща кола - ако имаш работещ пожарогасител не е толкова сложно, а може да се наложи на всеки.

С този пожарогасител можеш да се напръскаш против изпотяване,ако си тръгнал на дневна дискотека Има една табличка за видовете пожар от А до D,и срещу всеки вид пожар пише с какво се гаси.Ако са е запалил нещо с бензин или масло, с този пожарогасител забрави да го изгасиш.Гаси се най-ефективно с пясък.Или тигана до като готвиш,много хора го гасят с вода и познай какво става Просто в бегето всичко е джъст бизнес,и се чудят по какъв начин вече да доят и стрижат хората.Всеки ден умират,хора на пътя.Колко от тях от липса на бинт и липса на комплект за безопасност?0%
                              Сега се сещам и далаверата на времето с останалата жълта боя от бай Тошово време.Вместо да я хвърлят,задължиха всички таксита да са боядисат в жълто,щото сме част от Ню йорк разбираш ли.
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Вместо пожарогасител - едно чувалче пясък в с лопатка за сняг, целологодишно.
                                Тези атрибути са добър приятел и в за зимни условия.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X