Известие

Collapse
No announcement yet.

Каране в насрещното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми кръга на изявите взе да се стеснява, вече всеки втори кара мерц,бмв, ауди, кифлите са достъпни, та почват да измислят какво ли не да си прикрият комплексите - то това като оня дето си направил селфи с ръчна граната, лека му пръст или на фона на идващ влак .
    +1

А бре Огикучето доги, какво "порицание" те гони. На такива не им пука.

Единствено затвор ги оправя, а според мен трябва да има и принудителен труд от поне 3 месеца по 8 часа дневно. НО на центъра на съответния град с жилетка със светло отразителна оранжева жилетка с надпис "поправителен отряд". И тогава всичко ще си дойде на мястото.
    Ако не иска да работи, защото и това ще го има 1 ден принудителен труд да се заменя за 3 дни наказание "лишаване от свобода" .

Лошото е че сме подписали конвенции с които се отказваме от наказанието "принудителен труд" и сега дори и да ти го наложат като "обществено полезен труд" или "труд в полза на обществото" като пробационна мярка(наказание) то е доброволно, тоест ако не искаш ти го заменят с лишаване от свобода, обикновено условно ...

Докато няма "копай градинките пред целия град, докато ти дойде акъла" няма да има оправия.Има вече и много богати хора, които за едни 1500-2000 лв " ги боли фара" ...
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Е ми така е ма проблема не е само в законите и конвенциите ми и в нас, щото навремето ако бях направил подобно нещо баща ми щеше да ми скрие книжката и да ме спука от бой, ся за едни 20 кинта глоба търсят адвокати да отърват синчето и всички да видят кой е тати.То къв смисъл щот в тая държава всеки е човек на някой.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Напротив,тези лица трябва да се показват по телевизията и да им се казват имената за да се знаят кои са.Пък който иска да им се радва,явно до там му стига акъла и той е същия кретен.Ето го поредния http://trafficnews.bg/news.php?id=28259 Изгледайте клипа Вижте го само как ънка и пънка по телефона,няма съмнение че е бил той и лъже като пазарджишка циганка! Нека да се знаят имената и колите им.Всеки един от нас може да стане жертва на тоя.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Преди време имаше един грузинец мисля беше, дето правеше такива простотии с една 5-ца в града. Е, утрепа се....
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
            Преди време имаше един грузинец мисля беше, дето правеше такива простотии с една 5-ца в града. Е, утрепа се....
            Поне да не разказваш грешно нещата.
            Е, утрепаха го.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Щял да бъде привикан в полицията да дава обяснения/Зендера/...тъй като няма закони в тая държава или полицията е пиклива приветствам този дето публично ще му забие един 9 мм в челото.Или някой тираджия от тези дето завиват болтовете до 27 с пръсти да го насмете на някое кръстовище и да го влачи до следващото кръгово.Бахти смешната държава.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Поне да не разказваш грешно нещата.
                Е, утрепаха го.
                Ок, сбъркал съм, но това не ми променя мнението, че е кретен! Пардон, беше кретен...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ок, сбъркал съм, но това не ми променя мнението, че е кретен! Пардон, беше кретен...
                  Щеше да стане гениален пилот ако се беше родил в нормална държава...Но съм съгласен с теб че не само правеше идиотщини, а и даваше пример като качваше клипчета. То всъщност един от от тези, които взимаха пример от него го утрепа....
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Щеше да стане гениален пилот ако се беше родил в нормална държава...Но съм съгласен с теб че не само правеше идиотщини, а и даваше пример като качваше клипчета. То всъщност един от от тези, които взимаха пример от него го утрепа....
                    Да сетих се и аз, че беше си дал колата на някакво френдче. Ама не може да няма поне една писта в Грузия, на която да правят каквото им душа сака...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

понеже сте и всеки от вас поотделно ама адски зле нямате и представа какво пишете тука а именно:

Когато се движите с голяма скорост вие пестите време и остарявате по-бавно понеже сте зле... ако обаче се движите с голяма скорост в насрещното платно вие всъщност се движите срещу времето и го връщате назад за себе си фактически се подмладявате - значи според теорията на Айнщайн ако и когато и колкото по-бързо се движите в насрещното вие си извоювате по един ден повече живот за всеки изминати сто метра на максимална скорост - това е научно доказан факт!

Ако или когато започне да ви настига Криза на средната възраст ... моя съвет е - карайте в насрещното и то с колкото можете повече!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        понеже сте и всеки от вас поотделно ама адски зле нямате и представа какво пишете тука а именно:

Когато се движите с голяма скорост вие пестите време и остарявате по-бавно понеже сте зле... ако обаче се движите с голяма скорост в насрещното платно вие всъщност се движите срещу времето и го връщате назад за себе си фактически се подмладявате - значи според теорията на Айнщайн ако и когато и колкото по-бързо се движите в насрещното вие си извоювате по един ден повече живот за всеки изминати сто метра на максимална скорост - това е научно доказан факт!

Ако или когато започне да ви настига Криза на средната възраст ... моя съвет е - карайте в насрещното и то с колкото можете повече!
                        Всичко това е точно така, но пропускаш 2 факта, които обезсмислят цялата работа и я правят невалидна. 1-ият факт, според чичо ти Алберт е, че наблюдателят променя всичко. Демек ти, като участник, изменяш цялата система и ползата ти отива по дяволите. 2-ият факт е, че скоростта с която трябва да се движиш, трябва да > "c". Тъ, ако успееш да избегнеш тези 2 факта, всичко ще е оки и ти ще си хепи ...
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Какви научни открития се правят само
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Всичко това е точно така, но пропускаш 2 факта, които обезсмислят цялата работа и я правят невалидна. 1-ият факт, според чичо ти Алберт е, че наблюдателят променя всичко. Демек ти, като участник, изменяш цялата система и ползата ти отива по дяволите. 2-ият факт е, че скоростта с която трябва да се движиш, трябва да > "c". Тъ, ако успееш да избегнеш тези 2 факта, всичко ще е оки и ти ще си хепи ...
                            много си зле! и това е научен факт
                            значи наблюдателят съм аз бре и нещата опират до това, че и действащия и наблюдателя са едно и също алооо това се вика Теоргия на Хотносителностъ - много си зле (извинявай за таФтологията) ти си толко зле, че не знаеш кво ще стане ако са движиш със скоростта на светлината и си пуснеш фаровете на дълги - айде мисли и помисли доста и после ми опониргай алоооо

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Какви научни открития се правят само
                            къде тва?

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=sqhL_Ms6vuY
                              Ето какво се случва в по-белите държави. А дали червената фабия не е с български номера??? 00:20 .
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Е...тия дни край Стара Загора на магистралата поставихме "рекорд"....няколко автомобила, предвождани от ТИР в насрещното ...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X