Известие

Collapse
No announcement yet.

Каране в насрещното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    много си зле! и това е научен факт
    значи наблюдателят съм аз бре и нещата опират до това, че и действащия и наблюдателя са едно и също алооо това се вика Теоргия на Хотносителностъ - много си зле (извинявай за таФтологията) ти си толко зле, че не знаеш кво ще стане ако са движиш със скоростта на светлината и си пуснеш фаровете на дълги - айде мисли и помисли доста и после ми опониргай алоооо ...
    Ам тъй де, ама ти не си вденАл - кат се движиш с голяма скорост в насрещното, ти не си "участник", а само "наблюдател" на събитията, щото не моеш реагира и те се случват, без да имаш право на глас ...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Ам тъй де, ама ти не си вденАл - кат се движиш с голяма скорост в насрещното, ти не си "участник", а само "наблюдател" на събитията, щото не моеш реагира и те се случват, без да имаш право на глас ...
      А ако няма никакви наблюдатели пък, возилото може да е и в състояние на суперпозиция. Т. е - да се движи едновременно и в своето и в насрещното платно

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        А ако няма никакви наблюдатели пък, возилото може да е и в състояние на суперпозиция. Т. е - да се движи едновременно и в своето и в насрещното платно
        Това ако нямаш външни наблюдатели на място, които ще спорят след това. Иначе за тебе като "наблюдател" всичко е ясно...
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Е...тия дни край Стара Загора на магистралата поставихме "рекорд"....няколко автомобила, предвождани от ТИР в насрещното ...
          Говори се, че перничани се готвели вместо ТИР да ползват танк

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
          X